reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
nie no, po co zostawiać, tamto forum to jest takie tajne, żeby nie pisać o prywatnych rzeczach na ogólnym, no i dla mamuś które nie chcą publicznie wklejać fotek :tak:

forum już chyba jest ok..

kasiu z tą pseudo koleżanką z pracy to MAŁYYYY kop w 4 literki by się jej przydał
:-p

isabela fajnie że już jesteś..

sheeppy nic na siłę.moja Julia długo śmigała w pampersach..a na noc zakładałam jej do września tego roku!! lała mi do łóżka ile wlezie i nie czuła że ma mokro spała tak aż do rana..masakra.co noc!więc był pampers i pampers...no i kasa bo przecież one kosztują:-( i uparłam się i już nie sika:tak: ale musiałam wstawać w nocy i na spaniu ją sadzać na nocniku..tak przez 2-3tyg a później już trzymała.jeszcze się jej czasem zdarzy ale to bardzo rzadko..staram się jej nie dawać pić na noc i ze 2 razy jeszcze przed spaniem musi siku zrobić..a w dzień jak długo nie sika to się jej pytam..może nocnik grający zdałby u Nikusia egzamin. qrcze nie wiem jak Ci Kochana doradzić bo każdy bąbel jest inny..cierpliwości i wytrwałości Ci życzę.u mnie też się nie przelewa ale co 2 pensje to nie jedna współczuję Ci Twojej cieżkiej sytuacji.wiem jak to jest jak na chleb w domu nie ma:zawstydzona/y: przerabiałam to od małego ale cóż...może na zamkniętym forum więcej napiszę..
a tak aporopos to może ustalmy jeszcze 1 ważna kwestię: czy piszemy na obu wątkach czy po prostu przenosimy się na zamkniety bo tak niewygodnie pisać raz tu raz tu..co Wy na to??:confused:

buuuu:no:
nie mam dostępu do forum zamkniętego:-(
niech ktoś mi pomoże !!!
myślałam, że uwzględniłyście mnie w liście majóweczek....
scheppy czy tu masz jakąś możliwość mnie do niej dopisać ?

Ula_28, jestem pewna że byłaś na liście :confused:
ale tylko administrator może dać dostęp.. zaraz napiszę do nich:tak: może jeszcze jakaś mama nie ma dostępu a powinna mieć??

reklama
Do góry