reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

Magda84, Paula - dziekuje za słowa otuchy. Przepraszam ale musialam sie wczoraj wyzalic bo strasznie mnie to gryzlo.

Ankzoc - super ten x-lander z limitowanej wersji, nie moge go tylko odnalezc na zadnej stronie sklepow z wozkami.

Ja juz tez po urlopiku w pracy, ale dzis luz blues wiec sie nie przemeczam. Poza tym mam naprawde wspanialych ludzi wokol siebie, kazdy o mnie dba w pracy i naprawde nie mecze sie wcale, no moze poza tym ze czasem po 8h juz kregoslup od siedzenia boli, ale robie sobie przerwy i wychodze na spacerki 10 minutowe. A jesli chodzi o pogode, to rzeczywiscie zachmurzenie zachmurzeniem, ale snieg dodatje optymizmu. My wczoraj z M. i naszym psiakiem poszlismy kolo 20 na dlluugi spacer i bylo naprawde super, padal snieg byl lekki mrozek, az nie chcialo sie wracac do domu. A po spacerku spalam jak susel :)

Jeszcze raz pozdrowienia i Noworoczne zyczenia dla wszystkich majoweczek !!!!

reklama
witajcie dziewczyny w Nowym Roku, mam nadzieje, ze bedzie jeszcze lepszy niz poprzedni. A dla nas napewno bedzie cudowny bo urodzimy nasze pociechy :)
Dawno mnie nie pisalam, mialam pelna chate gosci przez 2 tygodnie. Ale staralam sie czytac Was na biezaco.

Sheeppy bardzo mi przykro z powodu Twoich "przygod" sylwestrowych. Wiem, ze latwo jest radzic innym... Ja Cie tylko przytulam i caluje. Wszystko bedzie dobrze, kochana.
Lilian dziewczynki gora ;)

Moja dzidzia dostala pod choinke tyle prezentow, ze mam juz pewlna wyprawke :) Piekne ubranka, bedzie codzinnie inaczej wystrojona ;) A za 5 dni mam USG i mam nadzieje potwierdzic, ze to dziewczynka :) (pol szafy to sukienusie i rozowe cudenka)

Ech, przecież już nie będzie nigdy dobrze...
Kur.. na tą chwilę nie mam żadnego wózka ani ciuszków poza jednym body które kupiłam z miesiąc temu ,i to w rozmiarze 68:crazy: wszystko mnie irytuje, Nikuś nie ma pieluch i mleczka, ja nie mam siły wstawać z tapczanu i sprzątać, za 2 tyg, powinnam być na ważnym usg :szok: głowa jeszcze mi pęka, ale Szymuś twardo fika i chyba wcale się nie upoił tym likierem bo nie spał wtedy, chyba że wyprawiał noworoczne tańce...

Katarzynak83, tak mi się pomyślało, żebyś wypchnęła tą babę z okna za takie gadanie i powiedziała, że jeśli będzie chciała przeżyć to przeżyje...:-D

Witajcie!!!!

my dzis pospalismy z mezem bo nasze sloneczko nie dosc ze ladnie spala do 8.45 w swoim lozeczku:-), to jeszcze pozniej wlaczylam jej bajki i grzecznie ogladala jeszcze 1,5 godz co sie zadko zdaza:-D, ale za to ja pospalam jak nigdy:-)

Sara- kiedys dziewczyny pisaly krotkie kilkusekundowe twardnienie brzucha bezbolesne:-), doskonale znam ten stan bo tak sie zaczyna porod, pozniej tylko dochodzi bol:-)

pozdrawiam

anecik- dziekuje slicznie i duzo zdrowka dla Tomusia zycze....
magda84- ja sie troszke boje bo w pierwszej nic takiego nie bylo... trzymam kciuki za badanie i mam nadzieje ze maz spelni swoje zachcianki i sie sprawdzi... i bedziesz miala swoja fasolke a corcia braciszka...pozdrawiam goraco...
ankzoc- jestes kochana!!! dziekuje z calego serduszka uspokojilam sie troszke... i zaraz lece po ten plyn... a wkladki wymieniam po 5-6 razy dziennie wiec narazie jest ok tylko sie troszke przestraszylam bo w pierwszej nic takiego nie mialam... narobilam ci fatygi...przepraszam i jeszcze raz dziekuje...
katarzyna83- nie martw sie ta jedza... ciekawa jestem jak ona bedzie wygladac w ciazy albo jak wygladala... dasz sobie rade... prosze sie nie denerwowac bo to szkodzi dzidzi... a takie wiesniary olewac z gory...powodzenia...
anulinka- nie ma sprawy... powodzenia w pracy i sie nie przemeczaj...

A u mnie nic szczegolnego...mialam spedzic dzisiejszy dzien z mezem a tu dupa... ktos nie przyszedl na zmiane a on jest menagerem i sam musial zastapic kolesia... nie mialam go na cale swieta i sylwester... dzis mial byc... bo od 22.12.2008 nie ma go w domu...jestem wsciekla i zalamana... na szczescie czasem do niego pojade ale to tez prawie 150 kilometrow wiec nie usmiecha mi sie tak jezdzic z brzuszkiem i synkiem mimo tego ze autem... ale mowil ze w poniedzialek wraca na 100%...juz nie moge sie doczekac...

izabela- no witam nareszcie wsrod nas...
sheeppy- to moze postaraj sie niech Nikus zacznie robic na nocniczek... to zawsze odejda ci koszty pieluch dla niego... bo moj jak mial rok to kupke juz dawno robil a jak skonczyl 18 miesiecy to i siusial... wiadomo ze czasem sie jeszcze cos mu tam wylecialo... zakaladalam mu pampersa tylko na noc... i to nie zawsze... uwazaj na siebie...pozdrawiam...

paula7- to żaden kłopot kochana w koncu od tego tu jestesmy żeby się wspierac, i jesli mozna pomoc drugie osobie to ja bardzo chetnie :). A co do tego płynu AA to kilka informacji: jest on do skóry wrazliwej, zawiera kwas mlekowy + alantoinę , łagodzi podraznienia, nawilża i działa przeciwbakteryjnie i przeciwgrzybicznie. Ja używam go już naprawde pare lat, i nie mialam żadnych problemów, a jak tylko probowalam zmienic na inny to odczuwalam roznice. Mam nadzieje ze ci pomoze! Mozna go stosowac codziennie bez zadnych obaw!

reklama
Paula7, walczymy z nocnikiem już od miesiąca, ale nie chce wołać:dry: jak go posadzę to parę kropli siusiu wyciśnie a za 5 minut pół litra w majtki :dry:
a co do tych upławów to myślę, że to nic takiego, ja mam prawie cały czas, ale dla pewności poczytaj o sączeniu wód płodowych, może będzie napisane o kolorze itp... może Cię to uspokoi...

Do góry