reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

Czesc dziewczeta ja tez nie mam dostepu do zamknietego wiec licze na nasza sliczna pania moderator ze i mnie tam uwzgledni;-)sheppy,trzymaj sie dzielnie na prawde jestes bardzo atrakcyjna mloda kobieta i jesli twoj m nie zmadrzeje to jestem pewna ze znajdziesz innego wspanialego faceta,godnego
Ciebie.
Dzieczyny ja tez zostane prawdopodobnie mamusia chlopca, jak wiekszosc chyba majoweczek.
Pozdrawiam wszystkie i zycze wszystkiego dobrego w nowym roku:-):-):-):-):-):-):-)

reklama
I ja niestety nie mam dostępu, co prawda rzadko pisze ale to ze względu na te święta,dużooo miałam pracy, ale teraz mam spokój i więcej czasu :-) W święta dowiedziałam się, że będę miała synka, drugiego haha :-D

marzeniak - ja też będę miała drugiego synka :-) a właściwie trzeciego , bo ten ślubny , to też czasami jak dziecko :-D I nawet bardzo się cieszę, ponieważ zupełnie odpadnie mi kupowanie ubranek. Wszystkie moje bliższe koleżanki mają synków, więc już mi znoszą co im niepotrzebne :-)

:-)moze zrobmy tak pootwierajmy na tym nowym forum te same pod fora na ktorych najczesciej pisałyśmy i piszmy na jednym jak juz wszystkie bedziemy na nowym w komplecie, przecież i tak zadna z nas 150 stron wstecz nie czyta tylko na bierząco poza tym nasz brzuszki i dzieciaczki w dalszym ciągu rosną więc aktualizacje bedą na bierząco co wy na to ??

Velvet chłopaki górą :-D Ubranka też mam po Adrianku, i po synkach siostry bo ma też dwójeczkę chłopaków, ale i tak coś dokupiłam i popracuje nad wklejeniem zdjęcia w wątku z zakupami :-)

gratuluje syneczków dziewczynki !!!!
kurcze ja 15 stycznia mam usg i moze sie dowiem co nosze pod serduchem - mam nadzieje ,że wyśniona córka bedzie a jak nie to mam podobną sytację do waszych nie wydam na ciuszki duzo bo mam po syneczku wiekszosc

reklama
Do góry