reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
sheeppy nie poddawaj się, na pewno synek w końcu zacznie wołać, że chce siusiu ;-) powodzenia :*

6 stycznia mam poprawkę egzaminu na prawo jazdy, tak mi się nie chce iść, że szok :crazy: Pomyśleć, że mam tam przyjść na 11 i czekać z 2 godziny na moją kolej, to aż mnie skręca :/ Oczywiście zacznę się pewnie stresować, brzuch zacznie boleć itd.
Jak teraz nie zdam, to na razie to olewam i skończę jak już dzidzia wyjdzie :-)

a może jak egzaminator zobaczy brzuszek to będzie łagodniejszy ;-)
Mamy zamknięte forum już niby naprawione, ale kurde, nie mogę w nim dodać posta chociaż jestem moderatorem :crazy: nie rozumiem

Ci egzaminatorzy u nas to tylko na kase lecą :crazy: więc brzuszek nic nie da :-( Ostatnio jeździłam już ponad 30 minut i mnie oblał, moim zdaniem tylko dlatego, bo tak chciał...

Katarzynak83, tak mi się pomyślało, żebyś wypchnęła tą babę z okna za takie gadanie i powiedziała, że jeśli będzie chciała przeżyć to przeżyje...:-D
he, he dobre!:-D Niestety nie odwaze sie jej tego powiedziec bo ona wyplaca kase w firmie;-) ale sluchac sie tego nie da!

Anetka551, trzymam kciuki na egzaminie! Ja jakis czas temu zarzucilam robienie prawa jazdy bo zbytnio mnie to stresowała o teraz żałuję bo przydało by się :sorry2:

Ci egzaminatorzy u nas to tylko na kase lecą :crazy: więc brzuszek nic nie da :-( Ostatnio jeździłam już ponad 30 minut i mnie oblał, moim zdaniem tylko dlatego, bo tak chciał...
to fakt, zdanie zależy teraz głównie od humoru egzaminatora albo jego widzimisię... a wiadomo, że im więcej razy uleją, tym więcej kasy dla ośrodka :crazy:
ale może brzuszek wywoła w egzaminatorze pozytywne emocje :-)

oj to super dajcie proszę linka do tego zamkniętego forum....
Mnie coś dziś dół brzucha pobolewa i mam uczucie parcia.... muszę troszkę poleżeć...
u nas też biało..

reklama
Do góry