reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

Kornasia witam i gratuluje!

Opowiem Wam na szybko jak wczorajszy dzień...
otóż- jak flachowcy przyjść nie mogli przez ponad miesiąc, tak nasz własciciel mieszkania zjawił się wczoraj, jak już zbieraliśmy się do wyjścia! Głupia baba (czyt. tsarina) mówi, że ciśnienie spadło, że to dlatego woda nie lapie temp, dlatego buczy piecyk przy poborze wody, ale gdzie tam! Macham mu instrukcją przed oczami a on nic! Mój mąż powiedział, że może mam racje, że może to ciśnienie i nastąpiło objawienie! Piec działa! Ale do kina było już za późno...

na spotkanie ze znajomymi poszlismy ostro spóźnieni... Niechący podnosząc Izę od przewijania uderzyłam jej głową w lampę, ale zaraz przestała płakać... w domku przepisowo na godz. 20, żeby w TVN obejrzeć 300...

i to by było na tyle, oczywiście mialam jedną niemiłą sytuację... moja psiapsiółka na mój widok: "O qwa, cos Ty z sobą zrobiła! Wyglądasz zjeb.. anie!"- i tak zaczął się mój wieczór...

reklama
Witam.
Moniq GRATULACJĘ ogromne(wiedziałam że tak będzie):-);-).
Xawier wszystkiego najlepszego na kolejny miesiąc;-).
tsarina to miałaś dzień tak to jest jak dzień ciekawie się rozpoczyna i tak się za tobą ciągną:sorry2:a psiapsiółka no cóż szczerość do bólu :dry:.
Confi jak jak jak spotkanko????

Hej Kobitki witam wieczorową porą...
Spotkanie było suuuper, wszystko się udało dzieciaki były słodkie a po poznaniu dziewczyn mamy ochotę na więcej :-):-):-)
Dziękuję Wam Bohaciefko, Ankzoc, Mamstud, Moniqsan , AgA , jesteście świetnymi kobitkami i bardzo się cieszę ,że Was poznałam :tak:

Teraz wybieram się z kuzynką na babską imprezę :cool2:
odezwę się jutro jak ...dojdę do siebie :-D
Tsarina...powiem tylko tyle...ta osoba to nie jest przyjaciółka :baffled:

aaaa i najlepszego dla Xavka
:tak::tak::tak:

Tomaszku! Sto Lat!
tort.jpg

Hej dziewczyny
Ale tu pustki.

Najpierw chciałam złożyć zaległe życzenia dla Krzysia, Izy, Damianka, Xsaverka, Wiktorka,Tomeczka. Rośnijcie szkrabki wesołe i zdrowe.

Moniq gratulacje:)

A gdzie zdjęcia ze spotkania?

Nie było mnie bo internet szwankował. Z nowości Julkowi wyszły dwa zębole jednocześnie. Przespał jedną noc(byłam bardzo zdziwiona, ale już kolejnej wszystko wróciło do normy:)

reklama
Najlepsze zyczenia z okazji ukończenia 10 m-cy dla Tomaszka i jego Mamusi Moniki
23u3536.jpg

Bohaciefko - lepiej nie mogłaś tego ująć...aż się wzruszyłam na wspomnienie wczorajszego dnia....i bardzo żałuję ze tak szybko sie skończyło...:-(szkoda że Gabrysia i Mamstud musiały nas szybciej opuścić...mam nadzieje ze nastepnym razem nikt sie nie spóźni;-) i nikt nie będzie musiał wyjsc szybciej;-)

Do góry