reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy majowe 2009

Witajcie

Tsarino i Izo - Wszystkiego najlepszego dla Was na ten kolejny miesiąc:-):-):-)!!!!
Mam nadzieje, że torcik nie będzie zbyt "mroczny" :sorry2:

ne7old.jpg
e64rno.jpg

Confi - brawa i gratulacje dla mojego Zięciunia!!! Buziaki od nas :*********

mamo Niki - kurcze...:-( nie rezygnuj całkowicie z dietki...:sorry2: dodaj do menu jakies zupy, troche chlebka... NIe zawsze widac efekty na wadze - mieszyłas się centymetrem?? Trzymam kciuki za powrót Twojej determinacji :happy2:

Monika - a dlaczego mieliście już pobudke o 5:30? Czyżby Tomusiowi spodobały się wiosenne spacerki??
Moja Jaga tez sie budzi duuużo szybciej odkąd slonko się pojawiło:dry:.

Kasico - życzę powrotu do formy. Masz Ty się Kobieto z tym zdrówkiem :-:)-:)-(
A pomysł łozeczka na balkonie - suuuper :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Spóznione Życzenia dla Mani i Krzysia...Zdrówka Dzieciaczki:-)

Wszystkiego Dobrego dla Izy Mirki...Bezbolesnego Ząbkowania i Samych Radosnych Chwil:-)

Witajcie dziewczyny:-)
Ja na chwilke...nie jestem w stanie od wczoraj pisać...coś mnie dopadło ale nie wiem co:-:)baffled::sorry2:
Nie mam siły nawet się małą zająć wieczorami...słaba jestem że :szok::szok::szok:
Czuje się jakbym miała wysoką temp....ale nie mam,normalna:baffled:
Może jakieś osłabienie:-(
Tak na szybko

Mama Niki....powodzenia i siły u lekarza...pewnie już po...mam nadzieje że Nikolka się nie nacierpiała:tak:

Ankzoc....kochana....dużo zróweczka Ci życze...oby szybko zrobili badanie i nic nie wykryli niepokojącego:tak:

Monia....moja mała od tygodnia robi nam pobudki o 6:00:szok: dla mnie to środek nocy:sorry2:

Confi....Gratki dla Damianka:-)

Kasica....świetny pomysł z tym łóżeczkiem:tak:

Wybaczcie że nie do wszystkich,odezwe się jak będe się lepiej czuła...wieczorem pewnie padnę razem z dzieckiem o 9:00
Miłego Dnia:-)

mamo Niki, wydaje mi się że zrzucenie 4kg w 3tyg to dobry wynik :tak:ja rozumiem że ty byś chciała jak przed ciążą :-p ale myślę że ten wynik który teraz osiągnęłaś nie jest zły :no:

confi, nie szalej z tym sprzątaniem :no: mamusie i tak będą za dzieciaczkami latać :tak: nikt nie będzie patrzył czy masz czyste czy brudne okna :sorry2:
gratulacje dla Damisia :tak: kurczę a mój cały czas na czworakach :dry:

kasica, życzę szybkiej poprawy oczka :tak:

Roxy, zdrówka życzę :tak: mnie ostatnio też zmogło... mężowy mnie zaraził :wściekła/y: jeszcze trochę dycham, ale jest już o niebo lepiej - piguły poszły w ruch - pozdrawiam Moniq :-p:sorry2::cool2: mam nadzieję że na Marcela nic nie przejdzie :nerd:

Tsarina, wszystkiego dobrego dla Izy Mirki

1zqsdhv.jpg

Oj spacerki na całego ,ale taka pogoda trzeba korzystać:tak:na wekend znowu deszcze:sorry2:.
Co u Was dziewczynki nowego???
Matysia czekam dalej na fotki....
Roxy jak zdrówko?
Confi brawa dal Damianka:-).
Moni a jak męska część twojej rodzinki?

Kasiu ,belzebuby w porządku.Najstarszy wraca z pracy do domu a dwa mniejsze poszły już spać.

U nas dzisiaj było tak ciepło ,ze zastanawiałam się czy Tomkowi nie było gorąco w rajstopach. Starszak wyszedł w czapce ale po 5 minutach mu zdjęłam a już miał spoconą głowę.

Tak sobie myślę ,że jak przyjdzie lato to dopiero będzie pusto na majówkach.Pamiętasz jak było w tamtym roku bo ja nie bardzo

reklama
Moni ostatnio tylko my zasilamy konto majówek:sorry2:reszta na wiosnę poszła:-DNo fakt w tamtym roku to się działo,hormony buzowały i nawet w lato była frekwencja ale cóż taki czas nastał:dry:.A jak to nie pamiętasz a dlaczego skleroza czy co....

Do góry