reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy majowe 2009

Witam się z rana:-)Monika-no to ładnie ci się dzionek zaczął tak szybko pobudka:szok:a ja jem śniadanko ni i potem o9 godzina zgrozy pobieranie krwi w ośrodku,oby się udało pielęgniarce to zrobić no i żeby Niki nie wpadła w histerie!!!ok uciekam miłego dzionka życze,umnie zapowiada się ładnie słonko już od rana świeci a termometr pokazuje 16stopni za oknem:-)
Tsarina wszystkiego dobrego dla waszej pociechy!!!niech szkrabek zdrowo rośńie!buziaki o demnie i Nicol:tak:

reklama
2w7ejc2.jpg

Wszystkiego najlepszego dla Izy Mirki...zdróweczka, uśmiechu i talentu po rodzicach literacko-muzycznego:tak:

Dzień dobry dziewczyny, chciałam pisać wczoraj ale nie dałam rady. Miałam bardzo zły dzień i nie chcę o tym mówić :baffled::dry:
Składam życzenia Marysi, Krzysiowi i Izie Mirce...wszystkiego najlepszego
Zobacz załącznik 229249

Ja już dziś się zaczynam stresować sobotą ale jednocześnie nie mogę się doczekać , wczoraj już zaczęłam pierwsze porządki , dziś będę myć okna bo taaaaka wiosna za oknem a my przez zachlapane deszczem okna wyglądamy.Czas to zmienić, a mamuśki które będą u mnie w sobotę będą mogły podziwiać całkiem niezły widoczek z okna ;-):-p

Aha zapomniałabym...nie wiem kiedy można powiedzieć na pewno ,że dziecko chodzi...wczoraj Damian więcej się przemieszczał na nogach niż na kolanach...sam się wyrywa do chodzenia, więc czy to już? Bo pojęcia nie mam :sorry2:

Mama Niki powodzenia!!!!!!!!!!

Confi to już!!!!!!!!!!!Gratuluje zdolniachy. Damiś będzie się miał czym pochwalić jak go ciotki odwiedzą.

Witam.
Iza wszystkiego najlepszego na kolejny miesiąc,moc buziaków od Filipka:-).

Ja okna pomyłam wczoraj,dzisiaj już łazienka poszła w ruch:-).
U nas 18 stopni dzisiaj więc super wiosna:tak:.
Miłego dnia;-).

Mama Niki powodzenia!!!!!!!!!!
Confi to już!!!!!!!!!!!Gratuluje zdolniachy. Damiś będzie się miał czym pochwalić jak go ciotki odwiedzą.
No to jak to? Już??? Boszsz...serio?
No to...hmmm Dziewczyny...Damiś chodzi !!!:-):-):-)
Jak dziwnie ... ale faktycznie, na kolanach przemierza pokój tylko jak coś mu stoi na przeszkodzie, jakieś zabawki albo coś,a tak to na nogach od kanapy do TV od Tv do akwarium, od akwarium do wózka i tak w kółko :tak:

MamaNiki... ja też powodzenia życze, będzie dobrze :tak:

Mama Niki powodzenia

Moni współczuje pobudki, u nas Roksana budzi sie o wpół do siódmej, dostaje jeść i idzie na podłogę a my dalej spać.

Confi gratki dla Damisia zdolniachy

Tsarinia wszystkiego co najlepsze dla Izy :-D :-D

A ja na chwile. Oczko i głowa dziś wariują:-:)-( Spacer mam dziś z głowy:zawstydzona/y::zawstydzona/y: ale na szczęście Zbyszek przywiózł od T łóżeczko turystyczne, rozstawiłam je na balkonie i teraz Sanka w nim śpi:-D:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry