reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

patusia- tak dziwny troche zapach...i zabarwienie jasno-metne konsystencja wodna... czasem po prostu czuje jak leci ze mnie podobnie jak bym siusiala... i nie wiem co to jest... a tu w UK od samego poczatku nie zostalam badana przez gina tylko przez polozna i GP... jestem zla bo nic wczesniej takiego nie mialam... ale jade do PL w styczniu to tam jak cos sie nie wyjasni to zapisuje sie do gina...
koniecznie sie wybierz mam nadzieje ze to nic powaznego ,
Pewnie sie cieszysz na myśl o urlopie w Polsce

reklama
patusia- pewnie juz nie moge sie doczekac... ale poszperalam po necie i znalazlam jakiegos w Belfascie.. umowie sie po niedzieli izobacze co powie..

hej
Paula wiem że taka mętnawa wydzielina może się w ciąży pojawić, ale jeżeli masz możliwość to na wszelki wypadek skonsultuj to z ginem.
Co do sylwestra to my przespaliśmy Tomuś po kolejnej dawce leków przeciwgorączkowych zasnął i spał do rana a my z nim i rano pojechaliśmy do lekarza dostał antybiotyk bo ma zaczerwienione gardło. Więc u nas raczej mało zabawnie....

anulinko kochana rozumiem i popieram.. po to jest właśnie to forum żeby się dzielić swoimi doświadczeniami wątpliwościami itd itd...:tak: każda z nas ma swoje zdanie swoje wątpliwości..i fajnie jest się wygadać osobom będącym "w temacie"..również uważam że nie ma co naskakiwać..w końcu i tak każda z nas podejmuje decyzje co i jak...ściskam Cię mocno ;-)

sheeppy;-) po dupie za ten likier duszkiem wypity:tak: uważaj kochana na siebie i maleństwo..każdy człowiem ma czasem takie różne chwile że żyć się odechciewa..ale pamiętaj że masz dla kogo żyć i musisz byś silna!!!głowa do góry a napewno spotkasz kiedyś fajnego i godnego zaufania samczyka;-)w końcu niezła laseczka z Ciebie:-):tak:zemsta zemstą..ale pamiętaj że to cudo pod Twoim sercem nie jest niczemu winne i pojenie go alkoholem raczej się mu nie podoba...zresztą przecież Ty Słońce dobrze o tym wiesz..:tak:Oby ten rok był Twoim przełomem w życiu i oby było już coraz lepiej!!!! buziole i uważaj na siebie i swoich mężczyzn;-)

lilian ten Twój mąż to będzie miał przerąbane:-D nici z męskiej solidarności:-) a może jednak będzie jeden mężczyzna....;-)buziole dla Was

paula nic się nie martw. owszem wydzielina obfita o niemiłym zapachu prawdopodobnie oznacza jakąś infekcję ale lekarz na pewno przepisze Ci jakieś leki i wszystko będzię ok..ja przerabiałam te sprawy przez cała 1 ciąże....3mam kciuki

niewymienione mamusie pozdrawiam i przytulam

dawno mnie nie było..ale podczytywałam Was w miarę możliwości..gratuluję siusiaków i ich braków u Waszych dzieciaczków..a te wstydliwe tulę tym bardziej..w końcu przyjdzie czas że już nie będą takie wstydliwe:blink:

u mnie sylwek spędzony w domku..przyszła siorka z chłopakiem na chwilkę zajrzałą moja mama z babcią a po sztusznych ogniach ok 1 poszliśmy spać..:blink:teściowa od poniedziałku jest w domu.szpital "pozbył się kłopotu"..jej stan jest bez zmian..cewnik pampers..czasami kojarzy czasami nie..czekamy na miejsce w szpitalu rehabilitacyjnym...i mam nadzieje że kobieta powróci do zdrowia i spawności..qrcze jestem zmęczona tymi problemami szpitalami... do tego już kolejną noc zarwałam bo Jula od poniedziałku jest chora...katar kaszel i te sprawy.na szczęście gorączki już nie ma ale całą noc tak kaszlała że biegałam do niej co chwilę.. a tak poza tym to Qrde zimno!!!!:wściekła/y: jak ja zimy nie lubię!!! już bym lato chciała!!! i Braciszka dla Julci:zawstydzona/y: ale na wszystko przyjdzie czas...8 stycznia mam iść do gina do kontroli po zabiegu...i może w końcu będzie można się z Ł poprzytulać bo od początku września nic...a mężulek już po ścianach chodzi i śmieje się że jak mu 8smego po wizycie nie dam to pójdzie i oklepie gina:-Dnie no on tak tylko żartuje ale no stęsknił się biedak:-D:-Dpozdrawiam i ściskam Was wszystkie kochane kobietki

Dobry Ranek Kochane :-D co tam w Nowym Roczku? Ja mam wolne do konca tygodnia więc słodkie lenistwo :tak: wezmę się póżniej za prasowanie ale najpierw kawka z Wami :tak:

Maja33 opowiedz o tych skurczach, jak je czujesz?

a ja od rana mam super humorek, wstaje odsłaniam rolety i co widzę, bieluśko od śniegu, słonce świeci i mróz -4, ale super pogoda, uwielbiam zimę a szczególnie w taki wydaniu, wiec dzis juz od rana jestem pozytywnie nastrojona. I tak bym sobie pojezdziala na łyżwach lub nartach hmmmm ale się rozmazyłam! Jutro idziemy z moim męzem na zakupy, musze cos sobie kupic, chociaz nie mam jakos szczegolnie okreslonych preferncji

paula- kochana ja zajrzałam do mojej mądrej ksiązki " w oczekwianiu na dziecko" gdzie są zawarte chyba wszytskie możliwie nurtujące nas pytania i już ci piszę. Wodniste upławy o łagodnym zapachu nie są objawem patologicznym. Mogą one się zwiększać w trakcie ciąży, nalezy stosowac wkladki lub podpaski, nie wolno użwac tamponów. Nalzey utrzymywac czytsosc i suchosc w czym moze pomoc stosowanie bawelnianej bielizny. Unikac trzeba obcislych spodni, rajstop./ Nie nalezy stosowac irygacji! W razie gdy upławy stają się zóltawe, zielonkawe i towarzyszy im uczucie pieczenia, swedzenia zaczerwienia i bolesnosci- nalezy poinformaowac lekarza bo nastapilo zakazenie. Także nie masz czym sie martwic jest to naturalne, a pozatym to polceam plyn do higieny intymnej AA, jest naprawde rewelacyjny.

Ostatnia edycja:
Witajcie Dziewczyny!
LILIann, zatkało mnie jak napisałaś o tych dziewczynkach! Bedziesz miała tyle panieniek że nie wyrobisz na zakupach! :-D No chyba ze nie beda strojnisie ;-) Ale fajnie! Maz juz sie pewnie przyzwyczail do damskiego towarzysta ;-)

Sheeppy, dbaj o siebie! Dobrze, że nic groźniejszego się nie stało!

A ja dzis pierwszy dzien w pracy po zwolnieniu.... oczywiscie zaczal sie `bardzo milo`.... spotkalam `ulubiona` kolezanke ktora zapytala sie jak sie czuje... nie zdazylam odpowiedziec a ona sama odpowiedziała `chyba grubo`:nerd: :crazy: Zlosliwa jedza!!!
Poza tym nie mam sily juz siedziec za biurkiem... chyba zbytnio sie przyzwyczailam do odpoczywania w domu:zawstydzona/y:

katarzynak83- kochana nie martw się, rozwalają mnie tacy prosci ludzie. Pomyśl sobie, ze jesteś ponad nimi! A one pewnie albo stare panny, albo bezdzietne, alebo jeszcze jakies inne maja problemy natury psychicznej hahaha
a ty chcialas tez x-landera xa, a wiadzialas limitowana kolekcje 2008??
X-lander Limited Edition 2008
pozdrawiam i życze dużo siły w wytrwaniu w pracy :)

katarzynak83- kochana nie martw się, rozwalają mnie tacy prosci ludzie. Pomyśl sobie, ze jesteś ponad nimi! A one pewnie albo stare panny, albo bezdzietne, alebo jeszcze jakies inne maja problemy natury psychicznej hahaha
a ty chcialas tez x-landera xa, a wiadzialas limitowana kolekcje 2008??
X-lander Limited Edition 2008
pozdrawiam i życze dużo siły w wytrwaniu w pracy :)
Dzieki Ankzoc, mam ndzieje ze dotrwam do 16 :sorry2: A ta baba co mi ciagle przygaduje ma dziecko ale mam wrazenie ze nie jest z tego zadowolona... ciagle sie przechwala, ze jak byla w ciazy to w ogole o siebie nie dbala, brala wszyskie niedozwolone leki, nie brala witamin, jezdzila na nartach z brzuchem i miala dewize `jesli moje dziecko bedzie chcialo przezyc to przezyje a ja nie musze mu w tym pomagac`:confused::baffled: dziwne, że tak opowiada.... chyba faktycznie ma jakis problem ze soba...

Ogladam wlasnie tego x landera ale musze poszukac czym on sie rozni od tej podstawowej wersji...

reklama
Do góry