reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

Slonko - dobre!!! baaa - najlepsze!!! Toż to godło naszego wątku:tak::-D:-D:-D!!!

mamo Niki - trzymam kciuki za badania u Nikolki. Współczuję Wam tej morfologii... Mam nadzieje, ze traficie na pigułę "z sercem", i nie będzie traumy.

Na forum "gazety" znalazłam forum mam majowych i tam właśnie mamy zamieściły sobie takie cudo!
Ja zaraz odpalę photoshop'a i zrobię odpowiednie dla nas hasło.

reklama
Witajcie wieczorkiem ...
Słonko...dobre :-D:-D:-D:-D
ale tak będzie chyba lepiej :-D:-D:-D:cool2:

1oomxv.jpg

Nina - to ja chyba idę z Tobą... Też mnie jakaś "niemoc" owładnęła.
Do jutra Dziewczynki :***

Witajcie wieczorkiem ...
Słonko...dobre :-D:-D:-D:-D
ale tak będzie chyba lepiej :-D:-D:-D:cool2:

1oomxv.jpg

Ubiegłaś mnie.... Słusznie! Tak będzie lepiej!
Bosze... mój mąż już chrapie! Julka zresztą też już śpi. Ostatnimi czasy wracam do domu i dzieciątko moje już śpi. Nie chcę także zapeszać, ale mój bobasio śpi ostatnio całe nocki. Budzi się wcześniej koło 6, bo więcej śpi, ale noc jest spoko. Dobra, ale nie zapeszam, bo wczoraj było jakieś przebudzenie....

Wszystkie juz spac poszly ale jeszcze ja napisze co u nas...:-):-)

Otoz dzionek dzis zabiegany mielismy....Przemek mial wolne wiec poszlismy na wazenie do baby clinic i super wyszlo bo natknelismy sie na pania doktor ktorej "konik" to zywienie niemowlat i dzieci...
Po wazeniu poczekalismy na spotkanie z nia...
Otoz tak....powiedziala ze to niejedzenie u moich dziewczyn da sie "naprawic". I jest to powazne ze one jeszcze nie gryza...Ale nie kazala sie martwic..Powiedziala tylko ze dziewczyny sa na tyle sprytne ze to nie ja je kontroluje tylko one mnie...:sorry2:.Oczywiscie kazala sie przygotowac na lzy malych bo na pewno nie bedzie lekko...

Umowilismy sie na spotkanie w przyszla srode..ma do nas przyjsc i wszystko nam pokazac co i jak, powiedziec jak postepowac z dziewczynami..
Oj mam nadzieje ze nareszcie cos sie ruszy..ja juz naprawde jestem zalamana..
Dzis gotowalam dla malych pysznego lososia z cieciorka i szparagami a one z kazda lyzeczka podbijaly....Powod..niewystarczajaco zmielilam...:no::no::no::no:..Normalnie mowie Wam rece opadaja...:-:)-(

Pozniej mamy sie zajac usypianiem dziewczyn w lozeczkach..Niestety na razie kazda proba polozenia do lozeczka bez bujania w lezaczku konczy sie takim rykiem ...a na koncu kilkom chlusnieciami...Male tak sie zmadrzyly i wiedza ze jezeli zwymiotuja to ja wtedy przyjde i podniose je z lozeczka...:no::no:..Na to co one robia nie mam slow..:baffled:

Aaaa zapomialabym male waza ksiazkowo...Ala 9450g, a Amelia 9300g...:-)..

Pozatym wyskoczylam na zakupki i aby poprawic sobie humorek kupilam sobie torebke i bluzeczke...:tak:

No i jeszcze nie uwierzycie ale wczoraj spalilo mi sie zelazko....:wściekła/y:..nosz nawet nie doprasowalam do konca...:no::sorry2:

Rozmawialismy tez dzis z P no i zdecydowalismy ze pojade do Polski w wakacje na kilka tygodni a potem P do nas doleci i razem wrcimy..On niestey nie bedzie mial wiecej urlopu niz 10 dni bo tyle mu zostalo ale ja moge leciec na jakies piec...
Na pewno nie zamieszkam u nas tylko u moich rodzicow ze wzgledu na T...No i tam bede mila pomoc i towarzystwo...No ale jeszcze musimy ustalic co i jak i kiedy...:tak::tak:..Mam nadzieje ze wypali bo na sama mysl spedzonego lata tutaj sam az mi sie ryczec chce..:-(

mamo Niki...alez Ci super ...mowie o zmianie fryzurki...
Kochana trzymam kciukaski zeby badania wyszly w porzadku...:tak:

Barmanko...zdrowka..No i czekam na jakies foteczki z wypadu nad morze..:tak:

No i wiecej nie pamietam....:sorry2::sorry2::sorry2:..tak to jest nadrabiac po kilkanascie stron..

Jagodko..kochana nasza...duzo usmiechow na buzialku i wszystkiego naj z okazji miesiecznicy...:tak::tak::tak:

Witam.
Nie no tapeta forum super:-D:-Da jaka realistyczna:sorry2::-D.
Mama Niki dobrze że neurolog nic niepokojącego nie wykrył:tak:a badanie krwi,dacie radę;-).
Jolu najważniejsze że nareście znalazłaś osobę ,która zajmie się twoimi dziewczynkami i ich jedzeniem,spaniem życzę powodzenia.A i urlop ustalony możesz zacząć odliczać:-).A to spalenie żelazka to chyba złe ciotki zaczarowały:-p.
Kokoszka najlepszego dla Mani na 11 miesiąc :-)
Florencja najlepszego dla Krzysia na 10 miesiąc:-)

Dzień Dobry :-)

Tak więc, wczorajszy dzień i wieczór minął bardzo miło, wprawdzie nie mieliśmy dla siebie jakiś specjalnych prezentów, ale za waszą radą spędziliśmy miło wieczór ;-), m kupił mi piekną wiązankę z 25 tulipanów czerwonych cudowna (moje ulubione kwiatki).
Oczywiście Majucha jak na złość budziła się co chwilę i wołała mnie, a jak m poszedł do niej to ryczała:cool2:, moja mała przylepka. ale daliśmy radę :-D:-D:-D

okruszku- masz rację atmosfera wystarczy ;-). Do lekarza ide dziś po 11, ale na pewno napiszę

nina2003- wiesz kochana, jednak miły wieczór jest więcej wart niż prezenty ;-). Dziękuję za życzenia

confi, agakm, monika1977, roxy, kasia1208- dziekuję kochane babeczki ;-) tak własnie zrobiłam :-D

barmanka79- ojejka kochana wiosna idzie a ty chora buuuuuu duzo zdróweczka życzę. Dziekuję za życzenia :-)

tikanis- witaj. kochana zapomnij o tych. nie przyjemnych sparwach na forum i zaglądaj tu częsciej :-), współczuje nocek u mnie to Majka też ma róznie czasami śpi ładnie ma 2 pobudki a następnym razem co godzinę :wściekła/y:

mamstud- witaj....... pewnie, że myślimy o Tobie :-), a w szczególności o sobocie :-D:-D

mamaNiki- witaj, pochwal się nowa fryzurką :-) Oj współczuję tego biegania po lekarzach

slonkoonline- kochana wymiatasz z tym gifem :-D:-D:-D. mam na imię Anna . to o mnie, chyba jestem tu jedyna Anią :zawstydzona/y::-D:-D

jola466- oj kochana czeka cię ciężka przeprawa, ale będzie dobrze :-) Ale to co piszesz, to coraz bardziej uświadamia mnie, ze takie te nasze dziaciaki są spryte, że szok.... nam sie wydaje, ze jestesmy mądrzejśi, ale to one są cwane i wykorzytują nas na wszelkie możliwe sposoby:cool:

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO
DLA MANI I KRZYSIA
ROŚNIJCIE ZDROWO

Witam uzależnione od forum majowe mamy!!!:-D

MOC BUZIACZKÓW DLA DZISIEJSZYCH SOLENIZANTÓW MARYSIEŃKI I KRZYSIA.

Ankzoc dobrze,ze wieczór wypalił.O szczegóły nie będę pytać:-D

Mamo Niki trzymam kciuki za badania i za jak najmniejsze cierpienie małej przy nich.

Jola ależ optymizmem powiało z Twojego posta. Cieszę się ,ze trafiliście na kompetentnego lekarza. Rady pani doktor przydadzą się nie jednej z nas.No i długie wakacje u mamy całkowicie postawią Cię na nogi. Cieszę się razem z Tobą.

Mamstud fajnie ,że zajrzałaś. Ja tez za Tobą tęsknie. Mam sentyment do Twojej osóbki.

Ostatnia edycja:
reklama
jola, szykują ci się super wakacje, pozytywnie zazdroszczę :tak: i masz stuprocentową rację chcąc jechać do mamy:tak: sama u siebie nie dałabyś sobie rady (nawet takie podstawowe sprawy jak znieść wózek na spacer, bo rozumiem że mieszkanie w blokach macie, tak?). T jak będzie chciała to do was przyjedzie w odwiedziny :-p no i rzecz jasna że przy twojej mamie T nie będzie głupot gadać, więc twoja główka będzie spokojna :-)
bardzo dobrze że natrafiliście na tą kobietkę w Baby Clinic :tak: ciekawa jestem jej metod wprowadzania nowych nawyków. Mam nadzieję że opiszesz nam co i jak:tak:
co do fotek to wstyd się przyznać ale jeszcze ich nie zgrałam z aparatu :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

ankzoc, cieszę się że razem z m miło spędziliście wieczorek :tak::tak:

I jeszcze wszystkiego najlepszego dla
Krzysia

17pflk.jpg

Marii

6jhj04.jpg

Do góry