reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

dziękuję inagination, bardzo fajnie mi to wytłumaczyłaś :-) idę wkleić brzuch tam, gdzie jego miejsce - na brzuszkowym temacie. Ta fotka jest sprzed Świąt hehe, muszę zaktualizować:sorry2:

reklama
dziękuję inagination, bardzo fajnie mi to wytłumaczyłaś :-) idę wkleić brzuch tam, gdzie jego miejsce - na brzuszkowym temacie. Ta fotka jest sprzed Świąt hehe, muszę zaktualizować:sorry2:
nie ma za co :-) to i tak ładny brzuś :-) na wątku Fotkowym są fotki moje z wczoraj + fotka usg mojego Szkraba :-)
Ale Mały mnie kopie :-):tak:

Marzena80- gratuluje zdrowiutkiej córci, u mnie w przeciwienstwie do twojej rodziny bedzie już 4 chłopaków, więc tesciowa liczy na dziewczynkę :)

Liliann- super, ze maluszki rozwijają się dobrze, no ale twój mezulek bedzie biedny istny harem bedzie miec w domu :) A co do kompikacji kochana, nie martw sie na pewno bedzie wszytsko dobrze, w koncu mamy nowy rok

A ja melduję się kolejna w nowym roku :)
U nas sylwester w "podróży" haha, pojechaliśmy trochę do tesciów, pózniej do rodziców wypiłam troszke szampana- smakował mi jak nigdy :p, a pożniej na plac oglądać fajerwerki i do domku szybko do łóżka bo było -11 stopni szok.A poźniej ogladanie tv

sheeppy kochana nie masz się czego wstydzić, nie bój się mówić o własnych uczuciach. Złość i strach, chyba tak się czujesz, i napewno masz do tego powody... Każdy z nas w życiu ma swoje problemy z którymi musi się zmierzyć i nikt nie ma prawa oceniać zachowania drugiego człowieka jeśli nie przeżył tego samego.
Jesteśmy z Tobą:tak:

WITAM W NOWYM ROKU!!!!
u mnie sylwester jak zwykle o polnocy nie mogl sie obyc bez sensacji...dla odmiany dokladnie o godzinie 00, moje zwierze postanowilo samo sie wyprowadzic na spacer...i wyszedl w te fajerwerki w ten huk na dwor, oczywiscie zamiast szampana to biegalam po mrozie i darlam sie jak idiotka za psem, jak juz przestalo strzelac to wyruszyla wieksza ekipa na poszukiwanie zguby (juz raz uciekl i znalezniono go 3 dni poziej w ciezkim stanie, potracony przez samchod, poranione lapy itd...)momentalnie cale brzucho mnie rozbolalo z nerwow jak nigdy jeszcze, ale jakas opatrznosc nad tym glupiutkim psem byla bo udalo mu sie samemu wrocic (mieszkamy tu od niedawna i nie zna okolicy do konca) do domu i zostal przylapany przez znajomych na klatce ok 1 w nocy....co za szczescie ze to zwierze nie boi sie petard i huku, bo pewnie teraz siedzialabym i ryczala za nim:baffled:
W sumie to juz 3 sylwester z rzedu gdzie mi ktorys z chlopow wywija numer o polnocy:)
A pozatym to posiedzialam do 4, okolo 12 sie obudzilam zrobilam rekonesans kto zostal w domu , odwiozlam wczorajsze zwloki do ich domow, posprzatalam i teraz sie nudze:happy:

hej hej witam sie w nowym roku dopiero i zycze wszystkim
SZCZESLIWEGO 2009 ROKU :-D

napisalam wczoraj rano obszerny post i mi cos sie z forum stalo i nie dosc ze nie wyslalo to jeszcze nawet do dzis nie moglam otworzyc forum:angry:, no ale wkoncu moglam dzis wejsc na forum

m spedzilismy super i nie wiem dlaczego wszyscy jak slysza ze w domu to mowja uuuuuuu.... jakby jakas katastrofa sie dziala, tanczylismy do 1 w nocy z nasza marnota jedlismy i super spedzalismy razem czas maluch tez tanczyl bo kopalo jak szalone:-D to jeden z fajnieszych sylwestrow w moim zyciu:-)

Liliann- jejku jak powiedzialam mezowi to pytal sie czy maz nie stanal na krawedzi balkonu:-D ze taki babiniec (oczywiscie zartowal) ale zawsze mowi ze jeszcze z nami dwiema da rade ale jak bedzie trzecia baba to sie wyprowadza :-D, dlatego tak licze na chlopca bo normalnie ciezko bedzie:-D, dobrze ze z maluszkam wszystko ok i mamnadzieje ze z ciaza tez bedzie oki:tak:

anulinek - pisalas takie dziwne rzeczy o facecie i wielkim strachu ze az sie dziwie skad ci sie to bierze,

sheeppy- jejku dobrze ze suma sumarum nic sie powazniejszego nie stalo jesli

pozdrawiam wszystkich i przepraszam ze nie napisze do wszystkich:zawstydzona/y:

hej dziewczyny w nowyn roczku!!! zycze wam dosiego roku... spelnienia mazen!!!
sheeppy- oj oj oj...no cos ty....mam nadzieje ze ten rok bedzie dla ciebie lepszy...

mam maly problem... ostatnio wydziela mi sie jakas dziwna wydzielina z pochwy... jest lekko metna ale konsystencja wodna... nie wiem co to jest??? pomocy??? wczesniej nic takiego nie mialam... goje sie strasznie!!!! POMOCYYYY

Witam w 2009 roku jak samopoczucie po sylwestrze mnie coś dzisiaj brzuch bardziej ciągnie jest taki bardzo napięty ale mam nadzieję że wszysko o.k. POZDRAWIAM

DSC00273.JPG
moz-screenshot-15.jpg
moz-screenshot-16.jpg

ja rowniez witam sie w nowym roku i zycze wytrwalosci, cierpliwosci, zdrowka i spelnienia marzen!

My sylwka spedzalismy przyjemnie w domku, o pierwszej wyladowalam juz w lozeczku, bo nie ma co przesadzac, a Erik nie ma litosci, tylko czasami wstaje o 7mej. Wydaje mi sie, ze od czasu do czasu czuje nieregularne ruchy dzidziusia,ciekawe,kiedy sie juz bardziej "uregularnia".

reklama
Witam wszystkie mamusie w 2009 roku i zycze wszystkiego dobrego.Dzisaj czuje sie bardzo zmeczona chociaz zaraz po polnocy bylam juz lozeczku.Kregoslup daje o sobie znak i trzeba sie polozyc

Do góry