reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

reklama
To jeszcze brakuje nam tematu. M&M's jak przygotowania do ślubu i rozmowa z T?

Mamomatysia pytałam wcześniej jak remont idzie?

Monika a Twój M nie przyjechał?

Marzenko ja też zerkam na Lejdis.

Przyjechał ale wygnałam go spać bo by nieziemsko zmęczony.

Gdzie wy wredoty jesteście?Napiszą ,że są a później się nie odzywają.

[QUOT=nina2003;5182366]Czyli, że pomaga w remoncie:)[/QUOTE]
No tak gdybyśmy remontowali pokój gościnny:-D:-D:-D
To jeszcze brakuje nam tematu. M&M's jak przygotowania do ślubu i rozmowa z T?

Mamomatysia pytałam wcześniej jak remont idzie?

Monika a Twój M nie przyjechał?

Marzenko ja też zerkam na Lejdis.
Przepraszam Nino ja dzisiaj zakręcona jestem:sorry2:.
A wiec ściany przygotowane do malowania-jutro mój przyszły szwagier przychodzi malować-podłogi adam przygotował w niedziele kładziemy panele.Jutro jade po meble,lampy i dodatki no i muszę zamówić wybrany sprzęt AGD żeby na wtorek przywieźli.
Odnośnie sprzętu mam pytanko Martuś do ciebie,jak się sprawdza ekspres??Pytam bo zamierzam nabyć taki sam.Acha i czy ten twój ma spieniacz mleka?
ja tez patrze na Lajdis bo M sie uparł:wściekła/y:.a ja chciałam oglądać Uśmiech Mony Lisy:-(

Ja jestem, sączę wino i zastanawiam się ile czasu potrzebuje moje dziecko żeby zedrzeć tapetę w całej ściany...jak na razie nieźle mu idzie:baffled:

Czyli, że pomaga w remoncie:)

ha ha ha hi hi hi, :-D :-D
więcej takich perełek poproszę.

z Teściwą mam nadzieję jutro pogadać.
A do ślubu, hmmm nic się nie dzieje...:oo::oo: nie wiem jak to możliwe. a nie no, liczymy kasę...ech.:baffled::baffled:

ekspres bosko!!! nie ma spieniacza ani fajerwerków ale kawa jest niebiańska naprawdę jak kupisz to będziesz wiedziała o co mi chodzi. ostatnio moja sis był. a ona jakąś fanką kawy nie jest, no ale tak przy ciachu mówię że musi spróbować i tak jej smakowała że jak to powiedziała przy takiej kawie wpadła by w nałóg. hi hi hi :-D
naprawdę kawa pyszna.

pisać do diaska, bo już trzecią edycją lecę!!!

breezer zaczął działać. hi hi hi czuję jak nerw i napięcie mi odpuściło... bosssko... hi hi hi

Ostatnia edycja:
Ja reż patrzę na lejdis ale zaraz przełączę na klinikę otyłości . Wciągnął mnie ten dokument

:oo::oo:

A do ślubu, hmmm nic się nie dzieje...:oo::oo: nie wiem jak to możliwe. a nie no, liczymy kasę...ech.:baffled::baffled:

Kasy to wam pójdzie od groma.

EDIT.przepraszam za post pod postem.:sorry2:

EDIT2. Gdzie jesteście wredne matki majowe?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry