reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

reklama
witam się kochane:-)co robiłyście jak mnie niebyło?:-)a jak tam klub AA,jak ma posiedzenie to ja się przyłanczam ,ale z miską sałatki:-Dnadal ciągne dietke to dopiero drugi dzień drugiego tygodnia,a gdzie tam miesiąc:szok:ale jetem wytrwała i daje rade nic zakazanego niepodjadam:tak:i dziś nawet godzinke temu miałam moment a żeby poćwiczyć mieśnie brzucha:szok:Niki o20 po kapieli padła jak kawka odziwo ,no i mam spokuj:-)Jakoś niemogłam się zebrać żeby popisać,dziś udało mi się wreszcie dom ogarnąć i potem spacerek z Niki po parku z koleżanką i jej małą damą ,fajnie było bo zazwyczaj sama spaceruje,ok mykam was troszke ponadrabiać bo niewiem oco kaman:tak:

A M się zajęłaś to tak długo zeszło;-)

ciiii - musze być miła... za nas dwie, hehe ;-):-D:-D:-D

M&m's - no kurde.... Twoja T jest jak T mojej siostry... Ten sam typ i takie samo zdarzenie (bez psa i kota - bo to... to klasyfikuje Twoja T na miesjcu number 1) - brak mi słów... chociaż nie - moje wyrazy współczucia:no::-(

Jolu - kurcze... co sie takiego stało, ze P zrobił coś za Twoimi plecami...:confused: Mają racje Dziewczyny - przyciśnij go mocno...a kontrola na kontach też jest dobrym pomysłem. Trzymaj się cieplutko :***.
A z tym pulsującym bólem poszłabym do lekarza.

No to ja dołączam

M&M's otworzenie korespondencji - gafa, ale rozdanie zaproszeń - oj ubiła bym, tak z buciorami, a pies i kot no to już paranoja jakaś. No tego psa i kota to bym nie darowała(i innego hotelu),tymbardziej jak ma z kim zostawić.

Jolu pewnie, że aktywuj karty. Zastosuj chwilowo zasadę ograniczonego zaufania, no i pogadaj z M na spokojnie.

Monika zdjęcia nom hmmmm, może lepiej nie. Latałam jak kura z poparzonym ogonem, jak nie kuchnia to dziecko. Nawet nie chce sama tych zdjęć oglądać(jeszcze nie zgrałam).

reklama
m&m's-rozumiem o co Ci chodzi i wcale nie głupota!masz prawo być :wściekła/y:no nie dziwie Ci się!współczuje bardzo!!!:-(aż się zagotowałm jak przeczytałam jaki masz problem z T:szok:ja bym jej tam swoje powiedziała:no:to co zrobiła to przegięcie pały!!!szkoda gadać!!!!kochana postaraj się ochłonąć ,bo już i tak nic się nie zrobi jak t tak po chamsku zrobiła no i myśle ,ze m powinien troche w tej sprawie zainterweniować!w końcu to jego m.Może stwierdzicie ,że jestem głupia-ale ja moge teściową na rękach nosić:tak:mieszkam z teściami w jednym domu już prawie 6lat i odpukać nigdy nie miałam problemu!totalnie mi się do niczego nie wtrącają:tak:to mam naprawde dobrze,i złego słowa na tesciów nie powiem:tak:m&m's-ciesze się,że się pojawiłaś i napisałaś bo troszke Cię nie było,no i teraz wiem co to za zmartwienie Cię trapi.
Aga km-co nowego u was?jak Ci tam z dietką idzie?ja się trzymam ,no muszę jak chce wchodzić w dawne ciuszki i wogóle!no to się zaparłam,narazie waga mało mi spada od8marca niecałe 3kg niej,potem pewnie bardziej waga poleci,jak Jaga?
Jolu-fajnie ,ze się odezwałaś,już zaczynałam się martwić;-)jak Amelcia i Alicja???no to z m na pewno zaskoczenie,ale jestem pewna,że wszystko na spokojnie sobie wyjaśnicie:tak:w miare możliwości kochana odezwij się i napisz po krótce coś więcej
Roxy-to Nadinka szaleje z tym spaniem:szok:ale powiem Ci nasza Niki jak była mniejsza to zasypiała nam nie prędzej niż22 a czasem to i o 23 potrafiła z łóżeczka zrobić plac zabaw!teraz ładnie chodzi po20 pare spać,a ostatnią drugą drzemke ma o17 i mimo to śpi fajnie odkąd jest na flaszce przesypia całą noc,a ja uparcie karmienie piersią i piersią a Niki biedna najwidoczniej sie już potem nie najdała bo budziła się co2 lub3godziny ,a po flaszce śpi jak aniołek.Zycze Ci aby Nadia też tak ładnie spała,moze też u niej emocje i przeżywanie w związku z tym ,ze nauczyła się chodzić,i przez to tak mało śpi,pewnie woli po mieszkaniu śmigać:tak:
Moniq-kochana odezwij się!!!!gdzie jestes?uczysz się do egzaminu?czy coś innego?trzymam kciuki,choc nie wiem po co bo ty i tak zdasz egzamin:tak:już widze jak nam na bb piszesz o pozytywnym wyniku:tak:trzymaj sie ciepło!podziwiam bo ja przy mojej Niki to niemiała bym szans na nauke.
Owca co u Ciebie?wszystko ok?coś Cię nie widać,wracaj do nas
przepra szam,że do reszty kochane się nie zwracam,ale jakoś nie nadrobiłam wszystkiego:zawstydzona/y:
A wiem,ze coś o wadze i odchudzaniu wspominałyście-przyłanczajcie się do mnie z dietką,tą co ja robie jest fajna,bo fajne samopoczucie i wogóle,jedyne że trzeba pewne nawyki zmienić i zainwestować w silną wole(tylko mnie niezbesztajcie że tak pisze) sam jestem w szoku ,że się tak zaparłam ale chce czuć się dobrze i nie krempować się z powodu brzucha:tak:no i na roczek Niki też chce ładną sukienke:-Ddobrej nocy kochane życze!!!!wyśpijcie się i odpocznijcie!!!!

Do góry