reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
witam się kochane:-)co robiłyście jak mnie niebyło?:-)a jak tam klub AA,jak ma posiedzenie to ja się przyłanczam ,ale z miską sałatki:-Dnadal ciągne dietke to dopiero drugi dzień drugiego tygodnia,a gdzie tam miesiąc:szok:ale jetem wytrwała i daje rade nic zakazanego niepodjadam:tak:i dziś nawet godzinke temu miałam moment a żeby poćwiczyć mieśnie brzucha:szok:Niki o20 po kapieli padła jak kawka odziwo ,no i mam spokuj:-)Jakoś niemogłam się zebrać żeby popisać,dziś udało mi się wreszcie dom ogarnąć i potem spacerek z Niki po parku z koleżanką i jej małą damą ,fajnie było bo zazwyczaj sama spaceruje,ok mykam was troszke ponadrabiać bo niewiem oco kaman:tak:

A M się zajęłaś to tak długo zeszło;-)

ciiii - musze być miła... za nas dwie, hehe ;-):-D:-D:-D

M&m's - no kurde.... Twoja T jest jak T mojej siostry... Ten sam typ i takie samo zdarzenie (bez psa i kota - bo to... to klasyfikuje Twoja T na miesjcu number 1) - brak mi słów... chociaż nie - moje wyrazy współczucia:no::-(

Jolu - kurcze... co sie takiego stało, ze P zrobił coś za Twoimi plecami...:confused: Mają racje Dziewczyny - przyciśnij go mocno...a kontrola na kontach też jest dobrym pomysłem. Trzymaj się cieplutko :***.
A z tym pulsującym bólem poszłabym do lekarza.

No to ja dołączam

M&M's otworzenie korespondencji - gafa, ale rozdanie zaproszeń - oj ubiła bym, tak z buciorami, a pies i kot no to już paranoja jakaś. No tego psa i kota to bym nie darowała(i innego hotelu),tymbardziej jak ma z kim zostawić.

Jolu pewnie, że aktywuj karty. Zastosuj chwilowo zasadę ograniczonego zaufania, no i pogadaj z M na spokojnie.

Monika zdjęcia nom hmmmm, może lepiej nie. Latałam jak kura z poparzonym ogonem, jak nie kuchnia to dziecko. Nawet nie chce sama tych zdjęć oglądać(jeszcze nie zgrałam).

reklama
m&m's-rozumiem o co Ci chodzi i wcale nie głupota!masz prawo być :wściekła/y:no nie dziwie Ci się!współczuje bardzo!!!:-(aż się zagotowałm jak przeczytałam jaki masz problem z T:szok:ja bym jej tam swoje powiedziała:no:to co zrobiła to przegięcie pały!!!szkoda gadać!!!!kochana postaraj się ochłonąć ,bo już i tak nic się nie zrobi jak t tak po chamsku zrobiła no i myśle ,ze m powinien troche w tej sprawie zainterweniować!w końcu to jego m.Może stwierdzicie ,że jestem głupia-ale ja moge teściową na rękach nosić:tak:mieszkam z teściami w jednym domu już prawie 6lat i odpukać nigdy nie miałam problemu!totalnie mi się do niczego nie wtrącają:tak:to mam naprawde dobrze,i złego słowa na tesciów nie powiem:tak:m&m's-ciesze się,że się pojawiłaś i napisałaś bo troszke Cię nie było,no i teraz wiem co to za zmartwienie Cię trapi.
Aga km-co nowego u was?jak Ci tam z dietką idzie?ja się trzymam ,no muszę jak chce wchodzić w dawne ciuszki i wogóle!no to się zaparłam,narazie waga mało mi spada od8marca niecałe 3kg niej,potem pewnie bardziej waga poleci,jak Jaga?
Jolu-fajnie ,ze się odezwałaś,już zaczynałam się martwić;-)jak Amelcia i Alicja???no to z m na pewno zaskoczenie,ale jestem pewna,że wszystko na spokojnie sobie wyjaśnicie:tak:w miare możliwości kochana odezwij się i napisz po krótce coś więcej
Roxy-to Nadinka szaleje z tym spaniem:szok:ale powiem Ci nasza Niki jak była mniejsza to zasypiała nam nie prędzej niż22 a czasem to i o 23 potrafiła z łóżeczka zrobić plac zabaw!teraz ładnie chodzi po20 pare spać,a ostatnią drugą drzemke ma o17 i mimo to śpi fajnie odkąd jest na flaszce przesypia całą noc,a ja uparcie karmienie piersią i piersią a Niki biedna najwidoczniej sie już potem nie najdała bo budziła się co2 lub3godziny ,a po flaszce śpi jak aniołek.Zycze Ci aby Nadia też tak ładnie spała,moze też u niej emocje i przeżywanie w związku z tym ,ze nauczyła się chodzić,i przez to tak mało śpi,pewnie woli po mieszkaniu śmigać:tak:
Moniq-kochana odezwij się!!!!gdzie jestes?uczysz się do egzaminu?czy coś innego?trzymam kciuki,choc nie wiem po co bo ty i tak zdasz egzamin:tak:już widze jak nam na bb piszesz o pozytywnym wyniku:tak:trzymaj sie ciepło!podziwiam bo ja przy mojej Niki to niemiała bym szans na nauke.
Owca co u Ciebie?wszystko ok?coś Cię nie widać,wracaj do nas
przepra szam,że do reszty kochane się nie zwracam,ale jakoś nie nadrobiłam wszystkiego:zawstydzona/y:
A wiem,ze coś o wadze i odchudzaniu wspominałyście-przyłanczajcie się do mnie z dietką,tą co ja robie jest fajna,bo fajne samopoczucie i wogóle,jedyne że trzeba pewne nawyki zmienić i zainwestować w silną wole(tylko mnie niezbesztajcie że tak pisze) sam jestem w szoku ,że się tak zaparłam ale chce czuć się dobrze i nie krempować się z powodu brzucha:tak:no i na roczek Niki też chce ładną sukienke:-Ddobrej nocy kochane życze!!!!wyśpijcie się i odpocznijcie!!!!

Do góry