reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

reklama
emenemsiku z jednej strony to Ty się ciesz, że ona w innym hotelu będzie:tak:!!! nie natkniesz się na nią przynajmniej przez przypadek:-D:-D:-D... a co Twój M na to wszystko? z zaproszeniami przesadziła:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:!!!

no i niech mi któraś mądra powie dlaczego ja widzę Kasię na gg i dostaję od niej wiadomości, a Ona mne nie widzi i nie dostaje ode mnie wiadomości???

no więc..

współczuje wszytskim niewiosennej pogody. Niewyobrażam sobie tego. U nas już od 2 tygodni wiosna pełną parą.

Kasia mnie zagaduje.....

a chcialam wrzucić fotkę ze spacerku. Maja zapierniczała na czworakach po trawniku... :-)

aha i chcialam napisać, że ja też niewyobrażam sobie żeby Maja nie spała o 23!!!!!! ona już o 19 czasem zasypia, a o 20 najpóźniej!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Kasia jakie masz gg???

edit:

gdzie jesteście??? co mam już iść spać czy jak?

stare o co chodzi informatycy wypowiadać się:tak:

stare...a jak mam ściągnąć

reklama
aha, i gdzie jest: Mamstud, Mmatysia, Malinka??!!!!
do Malinki może by zadzwonić, albo sms puścić bo już całe wieki jej nie było.

aha, i gdzie jest: Mamstud, Mmatysia, Malinka??!!!!
do Malinki może by zadzwonić, albo sms puścić bo już całe wieki jej nie było.

Do góry