DO tego wózka jest podobny Babyactive Jet
NAJMODNIEJSZY WÓZEK BABY ACTIVE JET+FOTELIK (519070639) - Aukcje internetowe Allegro
NAJMODNIEJSZY WÓZEK BABY ACTIVE JET+FOTELIK (519070639) - Aukcje internetowe Allegro
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Katarzynka83- nie rozumię znaczenia wiatrem podszyta. Powiem ci ze zimą moj synek zeszłego roku miał 9-10 miesięcy i jak sobie siedział grubo ubrany- dodatkowo zabezpieczony w spiworek było mu bardzo wygodnie - a jak zasypiał to najbardziej byłam zadowolona z tego ze w pozycji leżacej osłonka na nóżki z wózka łaczy sie w okolicy budki i jest naprawde wiatroszczelna poza tym nie ma zadnej szczelinki w okolicy głowki przy opcji lezacej i nic dziecku nie wieje - takze prosze wytłumacz mi o co chodzi ci Kasiu- z tym swierdzeniem wiatrem podszyta.
Ankzoc Już troszkę wcześniej sie wypowiedziałam na temat budki
No tak mi się wydawało,że ta budka w spacerówce jest mało solidna, cieńsza niż budka w gondoli... no ale to teraz mi przyszło do głowy jak oglądałam w necie zdjęcia bo jak widziałam na żywo to nie zwróciłam uwagi. Ogólnie wózek bardzo mi się podoba i raczej się na niego zdecydujemy... A masz jakieś uwagi co do niego? Chyba pisałaś na wątku o wózkach, że jesteś z niego zadowolona...Katarzynka83- nie rozumię znaczenia wiatrem podszyta. Powiem ci ze zimą moj synek zeszłego roku miał 9-10 miesięcy i jak sobie siedział grubo ubrany- dodatkowo zabezpieczony w spiworek było mu bardzo wygodnie - a jak zasypiał to najbardziej byłam zadowolona z tego ze w pozycji leżacej osłonka na nóżki z wózka łaczy sie w okolicy budki i jest naprawde wiatroszczelna poza tym nie ma zadnej szczelinki w okolicy głowki przy opcji lezacej i nic dziecku nie wieje - takze prosze wytłumacz mi o co chodzi ci Kasiu- z tym swierdzeniem wiatrem podszyta.
Ankzoc Już troszkę wcześniej sie wypowiedziałam na temat budki