reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

:-Dno to j sie dzis melduje pierwsza:):-)
wstalam rano bo gosci wyprawialam do domku,, wczoraj poszlam spac ok 3 nad ranem, chlopy siedzialy jeszcze do 5.. heheh teraz moj mezulek spi jak zabity:-D to jeszcze raz dosiego:rofl2: umieszczam nowe zdjatko wlasnie z sylwka

reklama
Hej kochane,

Ja melduje sie jako druga:-DMy padlismy obydwoje z mezem po 2 godzinie:tak:Ale moj tez jeszcze chrapie w sypialni:baffled:Slysze go az tutaj:-DDzisiaj o 4.15 w nocy urodzila moja przyjaciolka 3800g i 54cm zdrowego silnego synka:tak:Juz nie moge sie doczekac kiedy pojade do szpitala i ja odwiedze i zobacze malego:rofl2:Moja mala kopie i wierci sie od rana..:tak:My za to dzisiaj znowu do tesciow a potem jedziemy zobaczyc malego mojej kolezanki:-DPozdrawiam spiochy!

P.S wstawilam nowe foty na forum Fotki brzuszkow i USG (czy jak to leci) hehe

Kochane Mamusie Szczesliwego Nowego Roku 2009!!!

Trzecia :-D widać kto balował do rana, a kto grzecznie spał :tak: my też w domku. Moja znajoma urodziła wczoraj, chciała przetrzymać chociaż do 12, żeby był 2009 rocznik, ale nie udało się. Ona śpi, jej narzeczony był przy porodzie i mówi, że było mu jej bardzo szkoda, nie chce by sie tak więcej męczyła (i dobrze, niech facet wie o co chodzi). Poza tym podekscytowany i wzruszony na maxa, ależ miał Sylwestra, co??:-) Ja też nie mogę się doczekać Matiego :tak:

A ja melduję się jako czwarta;-)
My Sylwestra spędziliśmy we dwoje (no troje, bo z Synciem w brzusiu) w domciu. Kochanie przyszło do mnie po 16 i tak sobie siedzieliśmy przed tv do 22, potem padliśmy jak kawki i obudziałam się przed 24 z okropną biegunką, tak więc Nowy Rok powitałam na kibelku i fajerwerki mnie ominęły :-( Po 1 poszliśmy spać i spaliśmy do rana :tak: Takk więc Sylwester bez atrakcji... Chociaż Mały tak się wiercił, ze aż mnie bolał bok, takie kopniaki mi dawał :-) i to z pół godziny conajmniej szalał - miał chłopak imprezkę :-) "Bawiliśmy" się bez szampana itp. o soczku i herbatce, ale zawsze coś. Pierwszy rok bez alkoholu zarówno u mnie jak i u T.:-)

Dziewczynki, wszystkiego NAJ w Nowym Roku, zdrówka dla Was i Waszych skarbów :-) ten rok będzie dla Nas wyjątkowy, to na pewno:-D

Przy porannej kawce, pierwszej w 2009 roku (rocznik naszych dzieciaczków hihi) życzę Wam z całego serca wszystkiego dobrego, powodzenia w życiu zawodowym, wiele wiele ciepła i miłości w życiu osobistym i przede wszystkim zdrowego , ślicznego bobaska i lekkiego rozwiązania w okolicach maja :-D aby było dla Was słodką inspiracją i energią na resztę życia :tak:

U mnie nowy rok zaczął się MASAKRYCZNIE i skończył na SOR-rze w szpitalu, tym razem to ja byłam szyta :dry: uciekałam stamtąd jak pieprz rośnie bo mi wstyd a do tego chcieli mnie od razu na ginekologii zamknąć[bo nie zrobią żadnego badania dopóki nie przyjmą na oddział,ale przecież nic dzidzi nie jest bo kopie]ale dzisiaj muszę iść donieść swoje ubezpieczenie bo nie miałam. Albo niech mi przyślą rachunek którego nie zapłacę.. ja już tam się nie pokażę
a co zrobiłam to mi nawet tutaj wstyd pisać :crazy:

ojej sheeppy co się stało??
imagination fajnie, widać Twó synek ma zadatki na tancerza skoro tak szalał w Sylwestra :tak: you can dance ;-)
Kokoszka a jak ma na imie ten synek koleżanki?? Moja dała swojemu Alan - ładnie prawda :tak: fajnie urodzić 1 stycznia, moja kuzynka w zeszłym roku urodziła Wiktorka tego dnia. Ale urodziny w Sylwestra też mają swoje plusy - nikt nie ma takiej imprezy, żeby cały świat się bawił ;-) jak się wkleja te zdjęcia na forum?? Ja też chciałam brzucha wkleić ale nie umiem.. Mam go na kompie i teraz jako zdjecie pprofilu ale nie umiem w post'cie..
tikanis chyba nie potrzebyjesz wiele snu :-D ja bym lunatykowała jeszcze jakbym się o 3 położyła :tak:

Zrobię Mężulkowi pyszne śniadanie - On też jeszcze śpi.. Naleśniki z bananami, trzeba dobrze zacząć Nowy Rok :-)

imagination fajnie, widać Twó synek ma zadatki na tancerza skoro tak szalał w Sylwestra :tak: you can dance ;-)
Szalał od 16 do 18 około, potem był spokojny, ale az bok mnie bolał ;-) A T puszczał taka głupkowatą melodyjkę i jak przystawił mi do brzucha to Mały mi z łokcia (chyba) zdzielił to aż podskoczyłam:-) Chciał tatusiowi powiedziec, żeby przestał hehe:-)

Co do fotek na forum to masz jak piszesz wiadomość taką ikonkę ze spinaczem i tam sobie z kompa ładujesz zdjęcia. Potem w tekście klikasz na ten spinacz i "Insert all" jeśli chcesz wszystkie... i gotowe :tak: Ja tak bynajmniej robię...

Może synek chciał, żeby Tata zmienił płytę ;-) dziękuję imagination, zaraz spróbuję to uskutecznić:
Ja20tc.jpg

jak próba brzucha?? Wyszło??

reklama
Do góry