reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

Dziewczyno .... (nie napiszę dziewucho, bo nie mam w zwyczaju używać takiego słownictwa), czy Ty naprawdę nie masz niczego innego do powiedzenia na forum poza ciągłym wałkowaniem jednego tematu???

Nie zauważyłaś, że staramy się tu wrócić do forum sprzed tej dyskusji???
Wydaje mi się, że nikt już nie ma ochoty tego czytać ...

Nie wiem, może napisz coś o swoim dziecku? Chodzi już? Pamiętam, jak pisałaś że przewidujecie z mężem że jak będzie miał 10 miesięcy to będzie chodził ...

Apropos, widziałyście spryciarza Confi .... wczoraj podesłała mi filmik ... dobry jest, stary-mały :happy2:
[video=youtube;BTJcwl2Caqw]http://www.youtube.com/watch?v=BTJcwl2Caqw[/video]
(mam nadzieję Confi, że mnie nie ochrzanisz ...)

Ostatnia edycja:
reklama
wiecie co... myślałam że temat zakończył się w dniu wczorajszym !!
Nie rozumiem po co na nowo go odświeżacie i ciągnięcie... to jest po prostu niesmaczne!!
Tikanis, Monika, AgA - po co i komu były te poranne posty??

Widzę co poniektóre są bardzo uparte....
Cóż, w związku z tym -

Od tej pory każdy post który będzie dotyczył sprzeczki "tikanis-moniq" będzie usuwany!!

Ojejjjjj:-):-):-)
Gratulacje Damianku...to mamy już chodzące majowe dzieciątko:tak:
Jeszcze Filipek Kasi i Majeczka M&m,s:tak:

Naleśniki miałam wczoraj z serkiem z Biedronki:-) śmietankowy o smaku wanilii świetny do naleśników:tak:.
Miałam ser biały w lodówce,więc będzie makaron z serkiem,Wiktoria ubóstwia takie potrawy;-)

Damianek spryciarz,Mój chodzi z prostymi rękami przed sobą:-Dszkoda że nie umiem filmów wstawiać :sorry2:,ale Damianek z tym wstawaniem z podłogi zdolniacha:tak:.

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA LILIANKI I JULKA!!!

Kasiu, Ankzoc - świetne te fryzurki macie!!! Fajne są takie grzywki!!!

No i ja chyba też tego danonka spróbuję... a co mi tam:-D!

Roxy - jak tam szczur???

A ja wczoraj w końcu do domku wróciłam:tak: I jestem bardzo szczęśliwa!!! W końcu nie będę wysłuchiwała super-porad mojego Taty odnośnie wychowywania dzieci! I mieliśmy wczoraj w pracy konferencję szkoleniową odnośnie mnemotechnik. Kurcze ciekawe to było! Chyba pierwszy raz nie nudziłam się na takiej długaśnej konferencji:-D I mam nadzieję, że na weekend Sławek będzie w domu, bo średnio mi si uśmiecha znowu jechać na 3-4 dni do rodziców...

Witaj Marzenko.A kto Wam karze do rodziców jechać ,ja tam lubię swój domek i wiecznie siedzę tu z dziećmi sama,do teściów jedziemy na kawkę , ploteczki i tyle;-)a jeszcze święta i wystarczy:-)

wiecie co...? wczoraj po położeniu się na sofę poleciała mi krew z nosa :baffled: nie mam pojęcia dlaczego...bo nawet przez całą ciążę nigdy mi się nic takiego nie zdarzyło. Nie byłam zmęczona wczoraj, tylko strasznie mnie głowa bolała... Ale zrobiłam zimny okład na twarz (nie śmiejcie się ze mnie :-p bo nie wiedziałam co miałam zrobić, pierwszy raz mi krew poleciała:-() i przeszło...

ankzoc, wyglądasz prześlicznie :tak::tak: bardzo ładnie Ci w takim kolorku :tak::tak:
u kogoś uwielbiam jednokolorowy kolor włosków, ale jak sama sobie tak zrobię to jakoś mi tak dziwnie "łyso" jest, ja się najlepiej czuje w kolorach tęczy na głowie ;-) ale u kogoś baaaardzo mi się podoba jeden kolorek ;-):tak:

AgA, jak to twój szefu śpi?:szok::-D fajną ma pracę :-p

Moniq, filmik świetny. Uwielbiam takie momenty jak dzieci zaczynają raczkować/chodzić - wtedy tak śmiesznie kołyszą się na wszystkie strony świata, mama ma duszę na ramieniu że dziecko zaraz upadnie i sobie guza nabije, a dziecko z bananem na ustach i minką jakby chciało powiedzieć "e mama nie bój żaby" :-):-)

dobra lecę szukać jakieś torcika dla naszych solenizantów ;-):-)

reklama
Nina, przespanych nocek dla Julianka
261yjxt.jpg

Iwona100na - buziaczki dla Michasia (p.s. odezwała byś się do nas :tak: daj znać co u Ciebie)
34yqyk6.jpg

Moniqsan, masę pięknych sukieneczek dla Lilianki

2qxsxo8.jpg

Do góry