reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Dziewczynki,

ja już się pożegnam...

nie mam juz siły na BB...

Aneteczko - jutro się do Ciebie odezwę (na gg, wiec dodaj mnie do listy kontaktów). Tikanis - z Tobą chyba tez sobie pogadam. Może pod wpływem rozmowy telefonicznej wszystko się wyjaśni.

buźka i dobrej nocki :***

moniqsan- wiem ze sa swiete krowy a nie cuda ale jakbym napisala krowy to zas by bylo ze ciebie obrazam stad wymyslilam cuda na potrzebe okreslenia twojej osoby...ot co

monika- ja tez chetnie wyslu****e rad i tych co sie z nimi zgadzam i tych co niezbyt mi sie podobaja,, ale przeciez tu nie o to chodzilo.. chodzilo o to ze ja sie nie zgodzilam z opinia moniq w prosty sposob a ona zaczela mnie atakowac... bo nie zgodzilam sie z jej zdaniem... kazdy ma prawo do swojego zdania.. a jesli chodzi o przykre slowa ... to nie uzywala slow takich jak ja ale jednak mnie obrazala i to sie liczy ... a nie to jakich slow uzywala .. bo wgl ciebie co jesli moniq w grzecznosciowy sposob mnie obrazala to to sie nie liczy??? wlasnie ze sie liczy tak samo jak i moje epitety... no ale zreszta ...

Tikanis nie mówię,że się nie liczy ale dopóki rozmowa była na jakimś poziomie to się nie wtrącałam. Uważałam,że każda ma swoje zdanie do powiedzenia. Wtrąciłam się dopiero jak doszły epitety które na forum otwartym nie powinny się znaleźć.Zauważyłaś,że ja nie oceniam tego co robicie ze swoimi dziećmi bo to nie moja sprawa jak wy je leczycie.

Drogie dziewczynki dla waszych szkrabów z okazji miesięcznicy moc życzeń. Lili, Julianku wszystkiego dobrego. Roxy dla Twojej Nadinki spóźniony całusek.

tort-slon1.jpg

Ostatnia edycja:
Dzień Dobry :-)

widzę, ze dyskusja trwa nadal o zgrozo :growl::growl::growl::growl::growl:, kochane babeczki przestancie już plisssssss :sorry2::sorry2::sorry2:

slonkoonline- witaj :-):-) oj przykro mi, ze wizyta na basenie sie nie udała, wiesz pewnie zbyt duzo nowych bodzców dla dziecka :-(

moniqsan- mam nadzieję, że sie nie obrazisz i nie strzelisz focha..... bo taka jędza jak ty potrzebna jest na forum :-p:-p:-p:-p, powiem Ci szczerze, że czytam Twoje porady, opinie i jak na razie Maja nie miała gorączki , ale jestem już bardziej świadoma w tych sparwach. I wiesz chciałam sie Ciebie o coś zapytać, nie traktuj tego jako podlizywanie się lub zgryźliwość z mojej strony, ale zastanawiam sie czy moge podać Mai danonki? Jesli tak to zapewne wiesz, że jest w niej wit D i teraz nie wiem czy przy podaniu Danonka podac jej jeszcze vigantol? Bo przeciez za dużo wit d jest szkodliwe prawda??

tikanis- kochana napisałam posta, ze jeśli sa jakies problemy proszę je rozwiązywać na gruncie priv a nie ogólnym! Już naprawdę mamy dośc tej atmosfery. Bardzo lubie was obie i nie chcę żeby którejś z was zabrakło na forum.. no ale chyba starczy już tych nieprzyjemnych postów!!!!!

roxy- a jakies modele macie już upatrzone fotelików? My Mai tez kupiliśmy butki 19 ale są jeszcze troche za duże na nią :happy2: Kochan uwierz mi, ze nie tylko twoja jest taka szalona :-D
Dziewczyny a my mamy szczura na klatce schodowej:szok: Chyba zawału dostane,P dzwonił że mam pozamykać drzwi:baffled::-D ale przecież do klamki nie doskoczy:baffled:

czy ty chcesz kobieto żebym się posikała w pracy?? nie zauważyłam tego P w poscie i pzeczytałam!!!! :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D mamy szczura , dzownił żeby pozamykać drzwi....... i jeszcze doskok do drzwi powalił mnie na łopatki :-D:-D:-D:-D:-D
nie no dawno się tak nie ubawiłam. Dzięki kochana :-D:-D:-D:-D:-D

kasia1208- super, że jesteś zadowlona z fryzurki no i grzywka jest super..... wydaje mi się, że wygladasz lepiej :-)

florencja- oj trzymaj sie cieplutko kochana

mamastud- wow ale ci zazdroszczę tych przespanych nocek :-) i gratuluję ;-)Przykro mi z powodu Andrzejka :-:)-(

:sorry2::sorry2::sorry2:
- kontakty - ulubiona zabawa
- kosz na śmieci - "o może mama schowała tam dla mnie jedzenie?"
- "a po co są kable od komputera?"
- "a co znajduje się za telewizorem?"
- "ooo jakie tata ma smaczne buty" - dodam że te od pracy co tak lekko fetorkiem jadą:cool2:
i takie tam...niby nie wiele i nic strasznego ale czasem to wymiękkam :szok:

barmanka79- to tak jak u mnie :-) a jeszcze odkurzacz a w szczególności kabel i wstawanie przy kibelku i wieszanie się na szafkach i drzwiczkach od pralki :-D

kasica212- oj współczuję, mam nadzieję, że wszytsko się unormuje i szybko wrócisz do nas :-)

monika1977, jola466, roxy, m&ms- kochane pisała aga, pisałam ja posta na czerwono, pisała barmanka o zaprzestaniu tych kłótni na gruncie forum!i poprostu zostało to pominiete a same wiecie, ze takie sytuacje chore psuja atmosferę na forum. Bycie moderatorem nie jest wcale miłym zajeciem , ale ktoś musi utrzymać w jakimś stopniu porządek. Ja nie staję po stronie moniqsan a ni tikanis, bo każda z nich ma racje i myślę, ze cała ta sprawa zabrnęła za daleko i duzo nie potrzebnych negatywnych emocji było w tych postach.......

dla przypomnienia dla wszytskich forumowych mam

Co do konfliktów na forum publicznym, dziewczyny skończmy już tą dziecinadę, przekomarzanie się, wyzywanie i ubliżanie, jesteśmy mamami, dorosłymi kobietami a dajemy się tak ponieść emocjom!!!
Jak dzieci.
Każda z nas ma prawo do swojego zdania i do tego w jaki sposób wychowuje swoje dziecko!
Oczywiście wiadomo, że każde rady i informacje, doświadczenie są cenne, ale czy będziemy je wykorzystywać w praktyce?? To już chyba nasza indywidualna decyzja i nikt nie może nam nic narzucać!!!
Dlatego proszę Was teraz i na przyszłość, jak macie jakieś problemy to rozwiązujcie je sobie na gruncie prywatnym- jest to prośba do wszystkich forumowych mam!!!!

Bo okazuje się, ze na przykładzie moniqsan- tikanis, porobiły się jakieś dziwne tzw, obozy broniące jednej bądź drugiej strony, nie wiem w sumie, co ma to na celu???
Każda z mam na forum ma prawo się udzielać, wyrażać swoje opinie, przekazywać doświadczenie i rady, wszystkie z was są mile widziane na forum, w końcu to my je stworzyłyśmy.
Dziewczyny proszę przemyślcie czasami o tym, co piszecie w nerwach i pod wpływem emocji, bo później tworzy się nie miła atmosfera na forum! A tego nie chcemy prawda???

PS i tak was wszystkie lubię

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO
DLA LILI I JULIANKA
ROŚNIJCIE ZDROWO

Rzadko wtrącam się w spory ale uważam ze wszyscy zainteresowani powinni jeszcze raz na chłodno przeczytać wymianę zdań tikanis-moniq....skopiowałam tylko małe fragmenty bo chce pokazać jak kulturalnie można rozmawiać/i rozmawiałyście na początku i jak powinno sie ten temat skończyć

a u nas maly ma goracze a raczej mial najpierw 37,5 a za pol godziny ok 20 38... zaraz podalam lek przecigoraczkowy ( moniqsan nie nerwuj sie:p) robilam oklady przez ok 15 min i przed chwilka mierzylam i spadla do 37,4 t

Tikanis - spoko, nie denerwuję się. Tyle tylko że u dzieci 38 st to jeszcze nie gorączka a stan podgorączkowy ...

moniqsan- no juz nie bede cie draznic i ale bylam z malym u lekarza no i ma lekko infekcje gardla no i ida mu az naraz 4 zeby u gory stad ta goraczka od 2 dni

No cóż ... nie zgadzam się z tym, ale mam prawo. Jeśli Kubuś ma infekcję gardła (lekką) to życzę mu, żeby po podawaniu leków niszczących jego naturalną obronę infekcja się nie pogłębiła i żebyś za 3-4 dni nie biegła do lekarza z czymś poważniejszym

Trzeci Raz pisze Dzien Dobry Wszystkim
Trzeci raz chwale fryzurke Ani....juz nie edytuje bo mi znów sie strona wyłączy
Aniu no i gdzie ten Plastus? Zasłoniłas go Majeczką?
A powaznie bardzo ładnie...akurat na wiosne trzeba sobie rozjasnic życie nawet kolorem włosów....Mnie sie podoba....kolor podkresla błekit oczu

reklama
Dzień Dobry Wszystkim:-)
Wszystkiego Najlepszego dla Lilianki i Juleczka...Rośnijcie Zdrowo Szkraby :-):-):-)

Ankzoc...sama się ubawiłam z tego co napisałaś:-D:-D:-D Apropo szczura...to jeszcze jest,tylko nie wiemy gdzie:baffled:
Co do fotelików to interesuje mnie Maxi Cosi Tobi...albo Chicco Key(ze względu na to że najbardziej się rozkłada żeby dzidzia mogła pospać) i nie moge się zdecydować:sorry2:
Kochana ślicznie wyglądasz...fryzurka,kolor i te Oczyyyy:szok::szok::szok: obie jesteście śliczne:tak: Nie podlizuje się:no::-D

Narazie tylke bo śmierdzącą sprawe czuje:baffled:

Do góry