reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

Oj dużo by pisać
najpierw od 1 do 10 dni same białka: chudy drób, wołowina, owoce morza chudy nabiał,wątróbka i żołądki z kuraka,ryby wszelkie chude i nie,wędzone. Wszystko bez tłuszczu. Zero cukru i węglowodanów i tłuszczy. potem to samo ale na przemian z warzywami i same białka.
Szczegóły zna wujek Google jak to pisze Confi

hmmm... srednio ciekawie poki co.. - musze sie temu blizej przyjrzeć

Aga w Iutym się obijałam więc nie schudłam dużo. MyśIę,że 2 kiIo to wszystko.Jak skończy mi się @ to sie zważę i zamieszczę kiIoski w odpowiednim wątku.

no Kochana dobre i 2 kg!!! A jezeli na dodatek masz @.. to juz w ogole w pelni Cie rozumiem

Aga ja zagIądaIam tu Proteinowa - Grupy Wsparcia Dieta.pl. Na wątku głównym jest taki przerób,ze trudno się wbić w temat. Czasami po 100 stron dziennie.

podziękowała mocno :****

Uwaga przemowa!!!
Dziękuję ,ze pozwoliłyście mi się wygadać w tych 2000:-D:-D:-D. Czasami posty były przemilczane czasem wyśmiane;-) czasem smutne częściej wesołe.Dzięki forumowe siostry:-):-):-)
Bardzo bym chciała do końca roku naklikać kolejne 2000 ale jak będzie 1000 to też całkiem nieźle.

GRATULUJĘ!!! I życzę nawet nowych 3000 do konca tego roku!!!

reklama
Aga dietka jest fajna bo nie ma ograniczeń ilościowych, poczytaj szczegóły. Troszkę może nużyć jak ktoś nie lubi mięsa i ryb. Mam książkę, ale w wersji drukowanej

Monika przyznaj że serniczek jest całkiem całkiem. Choć to nie sernik z cukierni jem go ze smakiem, no i mogę jeść ile chcę

Mamcie,dzieki jeszcze raz za powitanie:laugh2:

Kochane mamusie co maja dosc swoich maluszkow czasami lub wiecej:-D:-D:-D wiecie co tak was czytam i smiac mi sie chce pamietacie rok temu latanie kupowanie czekanie bla bla a teraz kazda z nas czasami wymieka, ale Ci mali terrorysci nam zrobili:tak::tak::tak:

Aneteczka kochana napewno krostki znikna po ospie ja ponoc jak bylam mala i przechodzilam ospe drapalam sie jak 150 i lekarz mowil ze moga zostac slady i co i nic nie mam..wiec napewno twojemu maluszkowi z czasem zbledna a potem wogle znikna:tak::tak:

Ankzoc kochana nikt nie mowi o jakims nagminym biciu..ja moja mala czasami lekko klepne w raczke jak za czesto ja wyciaga tam gdzie nie powinna:dry:a jezeli chodzi o klapsa w pupe to zaliczyla 2 razy lekkie klepniecie...tak jak tez napisala jedna z dziewczyn. Jak mowie do Mani podniesionym glosem owszem zazwyczaj trafia ale musi wiedziec ze jak nie wolono po raz 100 to nie wolno:baffled:nie jesetm sprzymierzencem czegos takiego ale czlowiek w nerwach, lub w zlym samopoczuciu psychicznym czasami klepnie w pupe bo juz nie wytrzymuje, bo jestesmy tylko ludzmi i kazdy z nas ma jakies granice. Jak teraz bylam w polsce widzialam ze jedne 2 letnie dziecko chcialo czekolade mama nie chciala mi kupic to sie polozylo na ziemie i walilo rekami zeby dostac...matka upominala mowila podniesionym glosem a ten mial gdzies:angry::angry::angry: troche kary nikomu nie zaszkodzilo i dziecko sie uczy ze nie moze miec wszystkiego co chce...rozumiem ze studiowalas psychologie i masz inne podejscie ale zycie jedno a ksiazki inne..:tak:Ja wiem ze przemoc rodzi przemoc ale o przemocy mowimy jak kladziesz dziecko na kolano i lejesz za nic...ale jezeli dostanie lekko w pupe kiedy wychodzisz z siebie tlumaczac mu 100 raz nie idz nie wolno..uwazam ze nie jest nic zlego..

Jolu rozumiem cie w 100% bosh jak mi tez tego brakuje wlasnej wolnosci ty jeszcze masz dwojeczko wiec wyobrazam sobie ze tobie jest podwojnie ciezko. Wiem jak to jest jak twoj M jest 24 na dobe w robocie ja jestem jeszcze tu sama wiec mi nikt nie pomoze w niczym wiec wogle wariuje nieraz...mam kolezanki tesciowa nie raz przyjdzie ale ona jest "wiekowa" i ciezko jej troche za mala nadarzyc:sorry2:Ja teraz nabawilam sie migren przy malej jak pochylam glowe mam taki bol glowy ze wytrzymac nie moge i poza tym czesto mi boli wiec jak mala zaczyna o rany licze do 10...bo wariuje..ale mysle ze bedzie teraz coraz lepiej ja lekkim karceniem duzo ja nauczylam...rozumie. bo zawsze je tlumacze ze tego nie wolno i mama klepnela raczke boo tam jest nie bezpiecznie i wiesz co zauwazylam ze sobie darowala przedluzacz:-D

Tikanis
wloze zdjatka malej na forum o zdjeciach naszych malenstw jak tylko znajde troche czasu (mam maly burdelik w kompie)

Dzisiaj bylam z mala u pediatry bo od tygodnia moze wiecej:confused:ma krostki na policzkach wlasciwie wokol ust...moze ktorys z malenstw to mialo:confused::confused::confused:dal mi krem na noc i na dzien dla malej i mowi ze zejdzie fakt ze sie Mania sie teraz duzo slini i moze to jeszcze podrazniac...tak stwierdzil tez lekarz:dry::nerd:ale mi sie wydaje ze moze miec po mnie skaze bialkowa..ucielam jej jogurcik zobaczymy jak bedzie...
Tak wogole zmieniac temat widze ze na naszym forum same KIELY sa ile wasze pociechy maja zebow pewnie niezle gryza:-p:-p:-phehehe...WIecie co mi dzisiaj mala zrobila wspiela sie na mnie jak maly alpinista ale smiac mi sie chcialo ze taka silna i sie wspina po mamie :-D:-D:-D ona by mnie polozyla w walce na rece:rofl2:hehehe

Matysia dobranoc;-)
Kokoszka Filip też czasami ma takie krostki,ale ja jestem pewna że to od śliny:tak:.Filip na 6 kiełków i całe szczęście,że nie karmie bo ścisk ma :tak:.chciała bym zobaczyć tą waszą walkę na ręce :-D.

reklama
Aga dietka jest fajna bo nie ma ograniczeń ilościowych, poczytaj szczegóły. Troszkę może nużyć jak ktoś nie lubi mięsa i ryb. Mam książkę, ale w wersji drukowanej

Monika przyznaj że serniczek jest całkiem całkiem. Choć to nie sernik z cukierni jem go ze smakiem, no i mogę jeść ile chcę
Masz rację mi on tez smakuje. Ta dieta wygIada podobie do mojej diety w ciąży. Zaszłam z wagą77 a urodziłam ważyłam 63 kg. Miałam cukrzyce ciążową więc nie mogłam wegIowodanów. Przypałętała się choIestaza trzeba było jeść chudo i odciążać wątrobę.

2001 post.
Oczka mi się zamykają
Dobranoc mamusie.
Dobranoc.
Ja też znikam. Jak szkraby będą ładnie spać to wpadnę jutro.

Do góry