reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Marzenko...witaj kochana:-)....a co do przegladarki to mam OInternet Explorer 8 ...dziala mi dobrze i szybko.....:tak:
właśnie zaczęłam pobierać...
A o mnie to nie pamietasz? Prawie dałam się pokroić za Ciebie :crazy:
ale to Nina napisała o mnie, Moniq i Mamstud... ja o Tobie pamiętam!!! Zawsze i wszędzie!!!

a Mmatysia to gdzie? Strong ją powalił czy jak???A może przemowe szykuje???

Ostatnio edytowane przez moderatora:
A o mnie to nie pamietasz? Prawie dałam się pokroić za Ciebie :crazy:

Hihihihi a tak myślałam czy pisać o Tobie Monika, ale pisałaś czasami więc ominęłam Cie.

Ale już się poprawiam cudnie Cię czytać, a co to się stało z chłopakami Twoimi - obaj chorzy?

Dietka hmmm chyba dobrze objadam się dietetycznym sernikiem. A w tydzień 3,5 kg mniej. A Ty też na Dukanie?

Marzenko, kasiu - proszę nie pisać posta pod postem. Edycja w miarę dobrze dziala na BB ;-)

Nino - 3,5 kg w tydzien - wow!!! To teraz Ty mi podeslij jakies wskazówki - pleaseee

Hihihihi a tak myślałam czy pisać o Tobie Monika, ale pisałaś czasami więc ominęłam Cie.

Ale już się poprawiam cudnie Cię czytać, a co to się stało z chłopakami Twoimi - obaj chorzy?

Dietka hmmm chyba dobrze objadam się dietetycznym sernikiem. A w tydzień 3,5 kg mniej. A Ty też na Dukanie?
W SUMIE TO POWIEM TAK-od poniedziałku do piątku tak a w weekendy nie. Nie mam siInej woIi i nie potrafię sie powstrzymać od jedzenia.W tygodniu umiem zorganizowac sobie jedzenie a w sobote i niedzieIę nie ma nas wdomu i wtedy kIapa.Serniczek dzisiaj robiłam i idę po niego do Iodówki.

W SUMIE TO POWIEM TAK-od poniedziałku do piątku tak a w weekendy nie. Nie mam siInej woIi i nie potrafię sie powstrzymać od jedzenia.W tygodniu umiem zorganizowac sobie jedzenie a w sobote i niedzieIę nie ma nas wdomu i wtedy kIapa.Serniczek dzisiaj robiłam i idę po niego do Iodówki.

a ogólnie ile masz już na minusie?? kolejne 7, czy 5??
ja w lutym zrobilam sie strasznie leniwa... niby jem mniej... ale późno... wiec kicha..

Jolu właśnie pisałam o tych postach trzeba je potem odznaczać...bzdura:no:
Aga no przecież było mi wstyd...
Mamstud dobranoc;-).

reklama
Marzenko, kasiu - proszę nie pisać posta pod postem. Edycja w miarę dobrze dziala na BB ;-)

Nino - 3,5 kg w tydzien - wow!!! To teraz Ty mi podeslij jakies wskazówki - pleaseee

Oj dużo by pisać
najpierw od 1 do 10 dni same białka: chudy drób, wołowina, owoce morza chudy nabiał,wątróbka i żołądki z kuraka,ryby wszelkie chude i nie,wędzone. Wszystko bez tłuszczu. Zero cukru i węglowodanów i tłuszczy. potem to samo ale na przemian z warzywami i same białka.
Szczegóły zna wujek Google jak to pisze Confi

Do góry