reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

a Mmatysia to gdzie? Strong ją powalił czy jak???A może przemowe szykuje???
Uwaga przemowa!!!
Dziękuję ,ze pozwoliłyście mi się wygadać w tych 2000:-D:-D:-D. Czasami posty były przemilczane czasem wyśmiane;-) czasem smutne częściej wesołe.Dzięki forumowe siostry:-):-):-)
Bardzo bym chciała do końca roku naklikać kolejne 2000 ale jak będzie 1000 to też całkiem nieźle.
Marzenko Wareczka mnie nie powaliła,projektuję kuchnię i buszuje po stronach z wystrojem wnętrz , zanim dotrę do forum w pootwieranych kartach to mija troszkę czasu:sorry2:.

reklama
Uwaga przemowa!!!
Dziękuję ,ze pozwoliłyście mi się wygadać w tych 2000:-D:-D:-D. Czasami posty były przemilczane czasem wyśmiane;-) czasem smutne częściej wesołe.Dzięki forumowe siostry:-):-):-)
Bardzo bym chciała do końca roku naklikać kolejne 2000 ale jak będzie 1000 to też całkiem nieźle.
Marzenko Wareczka mnie nie powaliła,projektuję kuchnię i buszuje po stronach z wystrojem wnętrz , zanim dotrę do forum w pootwieranych kartach to mija troszkę czasu:sorry2:.

No to gratulacje 2000 stukneło

Aga w Iutym się obijałam więc nie schudłam dużo. MyśIę,że 2 kiIo to wszystko.Jak skończy mi się @ to sie zważę i zamieszczę kiIoski w odpowiednim wątku.

Miałam zapytać-czy pisze jeszcze nowa mama bIizniaków?

W SUMIE TO POWIEM TAK-od poniedziałku do piątku tak a w weekendy nie. Nie mam siInej woIi i nie potrafię sie powstrzymać od jedzenia.W tygodniu umiem zorganizowac sobie jedzenie a w sobote i niedzieIę nie ma nas wdomu i wtedy kIapa.Serniczek dzisiaj robiłam i idę po niego do Iodówki.

Nie wiem o co biega.
Chyba jakaś dietka jest popełniana ...
O co chodzi z tym sernikiem ...??? :confused:

Ja się w górach rozleniwiłam :crazy: zresztą ... czego oczekiwać jak się ma swoją ulubioną kuchnię na codzień? Te makarony z genialnymi sosami, pizze uginające się pod prosciutto, panna cotta i tiramisu .... a teraz np otworzyłam paczkę rozmarynowych grissini i pokroiłam przywiezione salami, do tego pszeniczne piwko i waga straszy :baffled:

Moniko ale jest z tego co pamiętam taki system opisany przez Dukana w książce tzn 5 dni protein i dwa dni normalnego jedzenia czy na odwrót. jeżeli działa to czemu nie. Dłużej wytrzymasz

Tak te portale mają obłędy przrerób

Aga w Iutym się obijałam więc nie schudłam dużo. MyśIę,że 2 kiIo to wszystko.Jak skończy mi się @ to sie zważę i zamieszczę kiIoski w odpowiednim wątku.

Miałam zapytać-czy pisze jeszcze nowa mama bIizniaków?

Oj ale ja nie mam dostępu do "odpowiedniego" wątku a ja też chce wiedzieć o Twoim sukcesie:-)
Napisz na ogólnym też

reklama
Moniko ale jest z tego co pamiętam taki system opisany przez Dukana w książce tzn 5 dni protein i dwa dni normalnego jedzenia czy na odwrót. jeżeli działa to czemu nie. Dłużej wytrzymasz

Tak te portale mają obłędy przrerób
Mam nadzieje,ze cos to pomoże Obiecałam sobie ,ze do 17 marca nie popełnię żadnego grzechu. Mój starszak ma urodziny i dobre 2 kg mniej bardzo mnie uszczęśIiwią.

Mmatysia , życze koIejnych 2000 w krótkim czasie!!!

Do góry