reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

wiesz co... ja ostatnio miałam egzamin (jazde, którą oblałam) w listopadzie 2008... później miałam termin na styczen - ale musiałam go przełożyć... No i później wiadomo... juz sie nie pojawilam, wiec... teraz muszę na nowo zapisać się na testy i wykukać co i jak...

...:sorry:
ja w listopadzie 2008 też pierwszy oblałam,a w grudniu zdałam..jak sobie o tym pomyślę to mi ciary przechodzą...Powodzenia;-)

reklama
ja w listopadzie 2008 też pierwszy oblałam,a w grudniu zdałam..jak sobie o tym pomyślę to mi ciary przechodzą...Powodzenia;-)

ooo to może gdzies tam się razem"pociłyśmy" z nerwów ;-):-D:-D ja jakoś pod koniec listopada chyba miałam ten egzam... i jak sobie przypomnę jak głupio oblałam...to mnie szlag trafia :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

ooo to może gdzies tam się razem"pociłyśmy" z nerwów ;-):-D:-D ja jakoś pod koniec listopada chyba miałam ten egzam... i jak sobie przypomnę jak głupio oblałam...to mnie szlag trafia :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
ja na placu:zawstydzona/y: jak była jakaś z brzuchem to ja:-D specjalnie go uwidoczniałam:-D:-Dale na placu nie pomógł:sorry: za to w grudniu się przydał:-D:-D

Damianku Confi wszystkiego najlepszego z okazji ukonczenia 9 miesiaca :biggrin2:
Witajcie, juz chyba z 7 raz siadam do napisania tego posta, maly grasuje po podlodze i ciezko go dzis dogonic, do tego brat uczy sie grac na skrzypcach marsza weselnego na nasze wesele i cos mu nie idzie, a mialo byc tak pieknie :eek:
Wiktorkowi wyszedl dzis kolejny zabek, nie bedzie juz smiesznej szparki :-D
Dziekujemy wszystki za zyczonka i piekne torciki :-)

Roxy ja bym na widok bocianow wcale nie byla taka szczesliwa, zwlaszcza ze spoznia mi sie juz 5 dzien @, choc to prawda jak wyszlam dzis na spacer to czuc juz ze wiosna jest calkiem blisko, oby jednak to byly bociany na wiosne :eek:
Przykro mi je jednak Nadusia jes chorutka, zdrowiej szybko malenka

Florencja bardzo mi smutno ze Krzysiu tak strasznie choruje, ucaluj go mocno od cioci Madzi i niech malutki wraca szybko do zdrowia, dla Ani tez przesylam moc uscickow i dla Ciebie duzo wytrwalosci, bo jak w domu choruszki to mamusi tez jest ciezko. Jesli chodzi o chorobe Krzysia to mi tez to wyglada na trzydniowke

Jolu ja bym tak za tanio nie sprzedawala tych ciuszkow bo masz przepiekne, a i tak bedzie to na pewno taniej jak w skiepie.Gratuluje przespanej nocki!!!

Mamo Niki gratuluje postepow coreczki!!! teraz to tylko oczka do okola glowy;-). Wiem co czujesz rezygnujac z pracy ktora sie kocha, mialam tez taka sytacje jak zaszlam w ciaze do dzis mi zal i wiem ze jak zaczne od nowa bedzie ciezko mi wejsc spowrotem na rynek ....:-(

ankzok ciesze sie ze Majeczka wraca juz do zdrowka, teraz Ty kochana dbaj o siebie o zdrowiej szybciutko... chore zatoki cos okropnego.... zrob sobie cieple oklady z siemia lnianego super pomaga w kazdym badz razie dziala na mojego meza

Monika przykro mi z powodu tego refluksu, niestety nie pomoge w sprawie zgagi mialam ja praktycznie cala ciaze i jedynie co na mnie dzialalo to reni :eek: zjadlam chyba tego tone :szok:

Nina my tez walczymy z zasypianiem u malego chce tylko na rekach, jak juz jest zmeczony to zamias isc spac to walczy bardzo ze snem a ja sie tylko denerwuje czesto trwa to godzine zanim zasnie a najlepiej by bylo aby go bujac na rekach:szok: ale ile mozna ?!? Gratuluje zabka !!! Tez bylam na tej Diecie wytrzymalam cale 21 dni schudlam raptem albo az 6 kg ale niestety musialam przerwac bo dopadla mie straszna ochota na owoce :-( a poza tym czulam sie okropnie, rozmawialam z dietetyczka na temat tej diety i polecila mi podobna dietke South Beatch, ponoc jest mniej drastyczna dla organizmu;-)

Aga ale Ci miny musieli miec wczoraj Twoi goscie ja ostatnio tez tak znajomych witam jak wpadaja bez zapowiedzi. Gratuluje zabka kolejnego Jagodka idzie jak burza, wesele powiadasz.... ale fajnie ja jestem juz troszke zmeczona przygotowaniami do swojego i chetnie bym na jakies tak dla relaksu poszla:tak:

Confi super wypad na basen koniecznie napisz jak bylo :-) podobalo mi sie to co napisalas odnoscie ignorowania zgadzam sie z Toba calkowicie jestem tu krotko z Wami ale niestety tez czasem to odczulam takie ignorowanie, Twoje slowa byly odwazne ale prawdziwe :-(

M&M sliczne zaproszenia, ja niestety nie wybralam jeszcze bo nie moge sie zdecydowac jakie :-)

ja na placu:zawstydzona/y: jak była jakaś z brzuchem to ja:-D specjalnie go uwidoczniałam:-D:-Dale na placu nie pomógł:sorry: za to w grudniu się przydał:-D:-D

wiesz co.. ja juz nie kojarze czy był tam też ktos z brzuszkiem :zawstydzona/y:, mi moj powoli zaczął się rysować (w sumie to wygladałam jak mocno wzdęta, hehehe)... no i tez odpowiednio go podpicowałam...
Oczywiście mogłam jechać bez pasów... a oblałam po jakis 15 minutach na...uwaga.... parkowaniu prostopadłym :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: (*a parkowanie zawsze wychodziło mi idealnie...) achhhh.. żałuję strasznie... bo byłoby już po kłopocie.

Dlatego też - czekaj na jakiś telefon w okolicach 14-15:00 ;-):tak::-) Będę w pobliżu

Dlatego też - czekaj na jakiś telefon w okolicach 14-15:00 ;-):tak::-) Będę w pobliżu
w zasadzie koło 15 możemy się umówić na mieście,na 11 muszę zawieść bratową do lekarza (urok mieć prawo jazdy)to do 15 się wyrobię...
Owca witaj;-).

a mówiłaś o basenie... a w Legnicy jest...nie masz bliżej niż do Polkowic
Matysia gdzie znikłaś....

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam jeszcze raz, widze ze tez sie borykacie z prawkiem ja mam juz oblane 3 egzaminy mialam isc zdawac w ciazy aby brzuszek wykorzystac :-p ale jakos mi nie wyszlo .... moze przez Was sie bardziej zmobilizuje :-)

Dobrej nocki Aniu, witaj Madziu

reklama
Do góry