reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

dobra.... nadrobiłam wczorajszy dzionek...i już nie wiem co napisać....

ale wiem jedno... CIESZĘ SIĘ, ŻE POWRÓCIŁYŚCIE!!!!:-):-):-)

Monika, Roxy, Florencja - dużo zdrówka dla dzieciaczków

Mmatysia - szkoda tych czerwonych szpilek... ale może uda Ci się wyrwać jeszcze lepsze w lepszej cenie - tego Ci życzę

Aniu - dużo zdróweczka dla Ciebie. Cieszę się, że z Majką lepiej

Ninko - gratulujemy kolejnego ząbka!!!:-)

mamo Niki - gratulacje dla Nicolki. A czym Ty się zajmujesz moja droga?? (pisałaś o klientkach...)

a Wy dalej kabanosy wcinacie... PIĘKNIE, hehehe:-D:-D:-D:-D

a ja wczoraj mialam zlot niezapowiedzianych gosci... nawet ubrac sie po ludzku nie mialam czasu... Wszystkich powitalam w dresach :-D:-D:-D a jednych nawet z mopem w reku :-D:-D:-D

a z nowości - Jadze kolejny ząb/zęby będą szły :eek:
a 24.04 będę balować na weselichu :-)

reklama
Boshe czekam na ten tel w sprawie pracy i nie dzwonią. A pani mówiła, że będzie dzwonić tak czy inaczej. I mieli pod koniec tygodnia dzwonić umówić się jeszcze na dwa spotkania i cisza...
Coś czuje, że jak się rozdzwonią to wszyscy po kolei... albo w ogóle.

Nie no Aga Jagoda pędzi jak szalona z tymi ząbkami. które teraz ? 4? Ja mam już dośc tych zęboli, niech wyjdą szybko wszystkie. Julkowi teraz chyba kilka na raz idzie bo jest tak marudny, że wymiękam. Zazdroszcze mamom, króre nie zauważają objawów ząbkowania u dzieci.
U nas nawet luźniejsze kupki były.

A ja się pochwalę na dietce jestem, ale teraz na poważnie. Zawziełam się. I po 3 dniach 2,5 kg mniej.
Aha Aga nie przepisuj pozostałych tygodni. (Mam nadzieje, że nie napisałam tego za późno)
Jestem na proteinowej Dr Dukana.

Ach jeszcze gratuluje Nicoli postępów w przemieszczaniu się.

Witajcie, dziękujemy za wszystkie życzenia...kochane jesteście :sorry:
My dziś mamy spontaniczny wypad na basen ( o matko znów trzeba zmierzyć się z kostiumem:confused2:) mam nadzieję ze nie będzie zbyt dużo ludzi :-p
Dziś mamy z M wspólne wolne popołudnie od niepamiętnych czasów więc spędzimy je razem ...jak bedę mogła to napisze jutro z pracy. Fajnie ,ze wczorajszy wieczór tak się rozkręcił, oby takich więcej, jedyne co mi nie pasowało to fakt ze post Barmanki został przez Was zignorowany, nieładne zachowanie które jednak nie służy poprawie atmosfery na forum. Powiem tak ...nawet jeśli się kogoś niezbyt lubi to odpowiadanie jej z chłodną grzecznością lepiej wygląda niż ignorowanie go...bo chyba chcemy poprawić atmosferę tutaj prawda? Nie mniej jednak fajnie ze była taka frekwencja, oby tak dalej :tak:

Tak szybko złożę jeszcze życzenia
Wiktorkowi. Wszystkiego najlepszego Słodziaku :tak: rośnij zdrowo i baw się życiem ;-) Dla Ciebie Owco życzenia takie jak zwykle ale jakże nam potrzebne...cierpliwości i spełnienia w macierzyństwie :tak:

6jpstt.jpg

Miłego dnia wam życzę....aha zapomniałabym...
m&m's ...śliczne zaproszenia...te drugie podobają mi się bardziej ale obydwa wzory są urocze :tak:

Dziś mamy z M wspólne wolne popołudnie od niepamiętnych czasów więc spędzimy je razem ...jak bedę mogła to napisze jutro z pracy.

ale Wam fajnie.... Rodzinny wypadzik na baseny - suuuper!!! Zazdroszczę - ja najbliżej mam aquapark w Polkowicach (jakies 60-70 km od Bolesławca)... albo w Libercu (ale nadal nie wyrobiłam Jagódce paszportu/dowodu :sorry:
Czekam na fotki z tego wypadu:-)

Fajnie ,ze wczorajszy wieczór tak się rozkręcił, oby takich więcej, jedyne co mi nie pasowało to fakt ze post Barmanki został przez Was zignorowany, nieładne zachowanie które jednak nie służy poprawie atmosfery na forum. Powiem tak ...nawet jeśli się kogoś niezbyt lubi to odpowiadanie jej z chłodną grzecznością lepiej wygląda niż ignorowanie go...bo chyba chcemy poprawić atmosferę tutaj prawda? Nie mniej jednak fajnie ze była taka frekwencja, oby tak dalej :tak:

zgadzam się z Tobą w 100% - jeżeli zależy nam na powrocie "starych dobrych czasów" na BB, to ignorowanie temu nie za bardzo służy... :no::no::no:

m&m's ...śliczne zaproszenia...te drugie podobają mi się bardziej ale obydwa wzory są urocze :tak:

właśnie Martuś... zapomniałam o Twoich zaproszeniach z rańca...
Wczoraj otrzymałam podobne do tego 2-giego (wstążeczka była różowa, i kalka w środku też) - jest śliczne. Ale to pierwsze jest takie ... z klasą... skromne i z klasą.

Hejka:-)
Ja na razie na chwilke:sorry:
Wszystkiego Najlepszego dla Damianka i Wiktorka....Buziaki Szkraby:-)

IMGP1846.JPG

Ostatnia edycja:
ale jakie pominięcie barmanki czego Wy się znowu doszukujecie:-(zwołałam ją bo była na zdjęciach, to odpisała ,że musi ogarnąć mieszkanko....i gdzie tu pominięcie jej nie rozumiem:sorry:
Confi zazdroszczę wypadu na basen,ja też czekam na zdjęcia.

Ostatnia edycja:
:tak:witam mamusie:-)WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA DAMISIA I WIKTORA,dużo dużo uśmiechów na tych słodkich buziach!dużo radości z zabaw ,psotowania ,i odkrywania świata:-)życzy EWElina i mala Nicol
aga km -pytałaś czym się zajmuje ,tak więc zanim Niki pojawiła się na świecie prowadziłam własny salon fryzjerski,ale niestety niemogłam wrócić do pracy,mało tego pracownica mi się zwolniła no i niedało rady znaleźć nikogo odpowiedniego kto dałby rade samemu prowadzić salon no i niestety zmuszona byłam go zamknąć i zlikwidować:-:)-:)-(a owe klientki o których pisałam,to czasami albo domnie podjeżdzają,albo ja w miare mozliwości jade no i wykonuje baleyage,strzyżenia ,farbowania ,czesania itd -wszystko co kocha fryzjerka:tak:bardzo mi brakuje salonu i pracy orany na samom myśl o moim salonie prawie się rozklejam,no ale co zrobić Nicol jest najważniejsza no i miejmy nadzieje,że kiedyś uda mi się wrócić do pracy !w tym zawodzie lepiej niemieć zadługiej przerwy-bo potem wszystko wykonuje się wolniej:no:jutro unas bedzie niezły harmider-zjadą się goście na urodziny M -właśnie kochane zapomniałm wam podziękować za życzenia dla niego;-)dziekuje:-)Niki jutro będzie w swoim żywiole-bo będzie się przedkim popisywać:-Dpewnie mała ciekawska nawet spać niebędzie chciała żeby nic nieprzegapić hihihi.Jeszcze mi zostało zrobić dwie sałatki jak m wróci z pracy to się tym zajmne:-)no i zgłowy ,potem to już tylko stoły rozłożyć i gotowe:-)ja teżmiałam radoche ,ze wczoraj wieczorkiem coś ruszyło:tak:choć wiecej czytałam niż pisałam,no ale byłam:-)ok uciekam bo psotnica moja kochana wzywa mame na pół domu słysze mama mama:-)miłego wieczorku,jak mi się uda to potem kukne

reklama
Dobry Wieczór, wpadłam na chwilkę podczytac co u was :-), Maja już spi, więc mam chwilkę :-)

nina2003- ja też się cieszę, bo takie kiszenie w domu dziecka już mnie denerwowało:sorry:. Strasznie współczuję Ci tych przepraw z Julkiem :-(, mam nadzieję, że w najblizszym czasie to się zmini ;-)Gratuluję ząbka

mamamatysia- to się chwali:-D dobra z Ciebie tesciowa ;-). Dziekuję za życzenia.

agakm- dziekuję za życzonka :-), oj to życzę bezbolesengo wybicia się zabków, no i zazdroszczę tego weselicha........... ehhhhh

confi- miłego dnia życzę :-)

mamaNiki- to życzę Ci szybkiego powrotu do pracy i spełniania się :-), no a jutro udanej imprezki ;-)

Do góry