reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Madzia witaj nie ma tam co czytać;-)
Owca mówisz spóźnia ci się @ a teścik robiłaś ,może na wiosnę dobre wieści bociek Wam przyniesie;-)
Matysia a jak ten robot wymieniliście???

nie zazdroszcze wam tego zdawania mi sie udalo za 1 razem i nie wyobrazam sobie tych nerwow po raz kolejny
Zazdroszcze ja pewnie bede sie meczyc kieszcze kilka razy bo juz nawet zapomnialam jak sie jezdzi a do tego zmienily sie autka :wściekła/y:

Mmatysia super pralko-suszarka tez bym chciala cos takiego ale nie zmiesci mi sie do nowej lazieznki musze miec mala pralke :(

Kasia a no sie spoznia testu nie robilam bo jakos mam stresa bardzo chcem drugie ale nie teraz bo w lipcu wesele :(

Ostatnia edycja:
w zasadzie koło 15 możemy się umówić na mieście,na 11 muszę zawieść bratową do lekarza (urok mieć prawo jazdy)to do 15 się wyrobię...
Owca witaj;-).

a mówiłaś o basenie... a w Legnicy jest...nie masz bliżej niż do Polkowic
Matysia gdzie znikłaś....

no to super - możemy się umówić na mieście... zapewne pojedziemy do Auchan, albo do galerii piastów... zahaczymy o Bank BOŚ (w Legnicy brałam kredyt;-)).. w każdym bądź razie zgadamy się

Basen mamy w Bolesławcu...
ale chodziło mi o jakiś super extra aquapark... Do naszego z Jagą raczej bym wolała nie wchodzic :no:

Witaj Owco :-)
z tymi gratulacjami to narazie spokojnie... i tak jej 6 zebnow w ciagu miesiaca wyszlo... teraz swedza ja strasznie dziąsełka... i narazie tyle ;-)

a jak Twoja siostra? pomaga Ci w tych przygotowaniach do ślubu? Bo Wy razem robicie weselicho - prawda?

U nas się auta chyba nie zmieniły:sorry:
Ja pierwszy egzamin oblany przepłakałam,ale to zwalmy na hormony w ciąży:sorry::laugh2:
M wrócił z pracy mam piwko...

Ostatnia edycja:
no to super - możemy się umówić na mieście... zapewne pojedziemy do Auchan, albo do galerii piastów... zahaczymy o Bank BOŚ (w Legnicy brałam kredyt;-)).. w każdym bądź razie zgadamy się

Basen mamy w Bolesławcu...
ale chodziło mi o jakiś super extra aquapark... Do naszego z Jagą raczej bym wolała nie wchodzic :no:

Witaj Owco :-)
z tymi gratulacjami to narazie spokojnie... i tak jej 6 zebnow w ciagu miesiaca wyszlo... teraz swedza ja strasznie dziąsełka... i narazie tyle ;-)

a jak Twoja siostra? pomaga Ci w tych przygotowaniach do ślubu? Bo Wy razem robicie weselicho - prawda?

Siostra za bardzo pomocna na razie nie jest bo na dniach rodzi wiec sie stresuje okropnie bo mieszka w Norwegii a tam inaczej podchodza do ciazy niz u nas :-(

masz rację owco ja miałam wesele miesiąc po porodzie i powiem Ci że mogło być to troche później bo za dużo miałam na głowie nie nacieszyłam się ślubem przytłoczyło mnie to wszystko ale ważne że małżeństwo udane :-)

reklama
inaczej to znaczy jak???

Chociaz by inaczej wyznaczaka termin u nas jest z OM a tam wyliczaja na podstawie pierwszego i jedynego usg czyli jakos w 14 tygodniu i ona z OM ma na 8 marca a tam dopiero na 15 a ze moze przenosic wedlug norwegow tez 2 tyg wiec bedzie chodzic w ciazy prawie do konca marca jak wczesniej nie zacznie sie akcja i ona sie tego boi ze przenosi a tam nic nie zrobia :-(

masz rację owco ja miałam wesele miesiąc po porodzie i powiem Ci że mogło być to troche później bo za dużo miałam na głowie nie nacieszyłam się ślubem przytłoczyło mnie to wszystko ale ważne że małżeństwo udane :-)

To najwazniejsze, mnie jeszcze przeraza ze czas tak szybko leci a ja musze zgubic jeszcze jakies 10 kg :szok: bo taki sobie postawilam cel

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry