reklama
Zazdroszcze ja pewnie bede sie meczyc kieszcze kilka razy bo juz nawet zapomnialam jak sie jezdzi a do tego zmienily sie autkanie zazdroszcze wam tego zdawania mi sie udalo za 1 razem i nie wyobrazam sobie tych nerwow po raz kolejny
Mmatysia super pralko-suszarka tez bym chciala cos takiego ale nie zmiesci mi sie do nowej lazieznki musze miec mala pralke
Kasia a no sie spoznia testu nie robilam bo jakos mam stresa bardzo chcem drugie ale nie teraz bo w lipcu wesele
Ostatnia edycja:
w zasadzie koło 15 możemy się umówić na mieście,na 11 muszę zawieść bratową do lekarza (urok mieć prawo jazdy)to do 15 się wyrobię...
Owca witaj;-).
a mówiłaś o basenie... a w Legnicy jest...nie masz bliżej niż do Polkowic
Matysia gdzie znikłaś....
no to super - możemy się umówić na mieście... zapewne pojedziemy do Auchan, albo do galerii piastów... zahaczymy o Bank BOŚ (w Legnicy brałam kredyt;-)).. w każdym bądź razie zgadamy się
Basen mamy w Bolesławcu...
ale chodziło mi o jakiś super extra aquapark... Do naszego z Jagą raczej bym wolała nie wchodzic
Witaj Owco :-)
z tymi gratulacjami to narazie spokojnie... i tak jej 6 zebnow w ciagu miesiaca wyszlo... teraz swedza ja strasznie dziąsełka... i narazie tyle ;-)
a jak Twoja siostra? pomaga Ci w tych przygotowaniach do ślubu? Bo Wy razem robicie weselicho - prawda?
no to super - możemy się umówić na mieście... zapewne pojedziemy do Auchan, albo do galerii piastów... zahaczymy o Bank BOŚ (w Legnicy brałam kredyt;-)).. w każdym bądź razie zgadamy się
Basen mamy w Bolesławcu...
ale chodziło mi o jakiś super extra aquapark... Do naszego z Jagą raczej bym wolała nie wchodzic
Witaj Owco :-)
z tymi gratulacjami to narazie spokojnie... i tak jej 6 zebnow w ciagu miesiaca wyszlo... teraz swedza ja strasznie dziąsełka... i narazie tyle ;-)
a jak Twoja siostra? pomaga Ci w tych przygotowaniach do ślubu? Bo Wy razem robicie weselicho - prawda?
Siostra za bardzo pomocna na razie nie jest bo na dniach rodzi wiec sie stresuje okropnie bo mieszka w Norwegii a tam inaczej podchodza do ciazy niz u nas :-(
kasia1208
Mama Wiktorci i Filipka
inaczej to znaczy jak???Siostra za bardzo pomocna na razie nie jest bo na dniach rodzi wiec sie stresuje okropnie bo mieszka w Norwegii a tam inaczej podchodza do ciazy niz u nas :-(
reklama
inaczej to znaczy jak???
Chociaz by inaczej wyznaczaka termin u nas jest z OM a tam wyliczaja na podstawie pierwszego i jedynego usg czyli jakos w 14 tygodniu i ona z OM ma na 8 marca a tam dopiero na 15 a ze moze przenosic wedlug norwegow tez 2 tyg wiec bedzie chodzic w ciazy prawie do konca marca jak wczesniej nie zacznie sie akcja i ona sie tego boi ze przenosi a tam nic nie zrobia :-(
masz rację owco ja miałam wesele miesiąc po porodzie i powiem Ci że mogło być to troche później bo za dużo miałam na głowie nie nacieszyłam się ślubem przytłoczyło mnie to wszystko ale ważne że małżeństwo udane :-)
To najwazniejsze, mnie jeszcze przeraza ze czas tak szybko leci a ja musze zgubic jeszcze jakies 10 kg bo taki sobie postawilam cel
Ostatnio edytowane przez moderatora: