reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

Dzień Dobry kochane, wczoraj poszlismy do kontroli, tak więc Maja już prawie ok jeszcze przez tydzień ma jeden syropek, ja mam zawalone zatoki i kolejny lek ehhhhh :-:)-(. No ale najwazniejsze, ze z Majucha już lepiej :-)

roxy- bociany powiadasz hahahahha :-D:-D:-D:-D mi się inaczej skojarzyło :-pDobrze, że zgłosiłaś się szybko do lekarza bo miałabys taki problem jak ja 3 tydzień leczę Maję, ale na szczęscie już możemy wychodzić na spacerki :-)

florencja- ojejka biedny Krzysiu i Anulka , dużo zdróweczka życzę :-)

jola466- cieszę się, że dziewczynkitakłądnie przespały nockę :-)

mamaNiki- brawo dla Nikusi :-), jeszcze trochę i zacznie raczkowac zobaczysz :-)

mamamatysia- ty kochana niech ten mój zięciulek się nie rozpędza hahhaa :-D:-D i nie bajeruje wszytskich lasek :-p

kasia1208- no właśnie wyżej napisałam do mamymatysia, ze Filipek ma nie bajerować Nataszki, bo to przecież mój zięciunio :-p

monika1977- ojejka biedny Tomuś :-(

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO
DLA DAMIANKA I WIKTORKA
ROŚNIJCIE ZDROWO

Ostatnia edycja:
reklama
Najlepsze życzenia dla Damianka...dużo zdróweczka, precz z katarkami, ślicznego uśmiechu, radości z zabawy z mamą i tatą, stadka zębolków i pociechy z Rodziców.....od Zosi i Cioci AgI

100 lat dla Wiktorka - zdróweczka, dużo fajnych zabaweczek, zdobywania nowych szczytów w rozwoju i zawsze usmiechniętych Rodziców...życzy Zosia i ciocia AgA

15nuipv.jpg

Witajcie dziewczyny:-)

Oczywiście najlepsze życzenia dla Damianka i Wiktora
Wszystkiego naj chłopaczki:-):-):-)

Ja chyba będe musiała jednak jechać z Krzysiem do lekarza,bo to uczulenie nie przechodzi i ewidentnie go swędzi bardzo się denerwuje:-(

Cofne sie i zobacze co pisałyście wczoraj wieczorem:tak:

Wszystkiego najlepszego dla Damianka, dużo zdrówka, radości z odkrywania wszystkich kątów w mieszkaniu...

mja78.jpg

Sto lat dla Wiktora, mase uścisków, całą górę zabawek...

15ggva.jpg

O wczoraj wena dopisała. Super
Witam się z rana.

M&M's śliczne zaproszenia. Te pierwsze subtelne, a te drugie bardziej z charakterem. Jak dla mnie to drugie, ale biorąc pod uwagę charakter Waszej uroczystości to chyba bym pierwsze wybrała:tak:

Ankzoc świetnie, że Majunia już lepiej i że spacerki możecie uskuteczniać, bo w końcu pogoda ładna jest.

Monika przykro mi że Tomek nabawił się refluksu. A jesli moge wiedzeieć to jak to się u niego objawia?

Sto lat dla Damianka i Wiktorka.

U mnie koszmar, masakra. Julek oduczył się zasypiania w dzień w łóżeczku, ba wręcz w ogóle nie chce spać. Wczoraj spał pół godziny na spacerze. A wczoraj wieczorem usnął przy cysiu bo inaczej nie było mowy o zasypianiu. Darł się w niebogłosy. W nocy dwie pobudki, nie spanie od 1,30 do 3,30, a po tym jak dostał cysia usnął, ale na dwie godziny. Teraz usnął,ale przy piersi.
Koszmar jakiś. Jak nie moje dziecko. Cały dzień tylko przy cycku by chciał.
O już pospał 40 min...

Może jeszcze zajrze.

Miłego dnia babeczki

Witam.
Wszystkie najlepszego dla Damianka i Wiktorka rośnijcie zdrowo:tak:.
Filip w dzień zasypia w łóżeczku przy butli, o właśnie usną idę jakiś obiadek sklecić,miłego dnia;-).

O własnie wyczułam ząbka, mamy więc trzeciego. Górna jedynka się przebiła, a dwójka i druga jedynka spuchniete okropnie, więc pewnie będą kolejne.

Witajcie kochane:-).
STO LAT DLA DAMIANKA I WIKTORA ORAZ ICH WSPANIAŁYCH MAMUŚ:-);-).
Aniu zapewniam cie,że Filipek jest wierny;-) już mamusia tego pilnuje:-D.
Przykro mi,ze choroba cie nie opuszcza.Zapalenia zatok nie zazdroszczę :no: przechodziłam miesiąc temu po powrocie z Egiptu.Zdrówka życzę.
Florencjo daj znać co z Krzysiem.
Na razie zmykam bo kuzynka z córkami przyjeżdża jak mnie dwa bobasy nie zamęczą to później się odezwę;-)

witajcie Kobitki

najpier śpieszę z życzeniami

dla Izy Mirki - Wszystkiego najlepszego Maleńka, rośnij zdrowo, gryź wszystkich gdzie popadnie i niech uśmiech nigdy nie schodzi z Twej buźki - życzy Ciocia Aga i Jaga, buziaki :**********************

30igvh3.jpg

dla Damianka - mojego Kochanego Zięcia
- Samych cudownych chwil, kolejnych bezbolesnych ząbków, super wytrzymałych butków i bezpiecznych rantów/kantów, itd... I obyś na zawsze pozostał takim cudownym Słoneczkiem - buziaczki od Teściowej i Jagódki :****************

oraz

dla Wiktorka - życzę Ci szybkich raczków, szusów, kroczków, stabilnego siadu i samych radosnych chwil - buziaki :*********************

A dla Chłopczyków mam po takim torciku:

5b8vie.jpg

reklama
Do góry