reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
ech ty, wiesz nawet nawet, muszę to przemyśleć bo
po tym jak bardzo spodobał mu się ten walentynkowy, może i ten byłby strzałem w dziesiątkę....

a Wy miałyscie coś takiego... extra... na noc poślubną?
ja nie ale żałuję:rolleyes2:
dobra idę spać, na dziś wystarczy,ale Wy popiszcie co by bylo co rano poczytać papatki..muaaaaaa...

Ostatnia edycja:
no prosze niekukałam tu wieczorkiem ,a tu się tak rozkręciło:szok:szalejecie na całego:-)a te kabanosy:-Dno macie zachcianki mamatysia ale mi narobilaś ochoty na lody!!!!zjadłabym a jak nazłość niemam skonczyły mi się:wściekła/y:moja Niki kręci się w łóżeczku ale Mjest przyniej ,popsztykalismy się i poszedł wielmożńy jaśnie pan ją usypiać,ale oczywiście pampersa mama musiała przebrać,tatuś jakby przebrał to by się przemenczył,ach Ci faceci,chyba pouciekałyście spać co?czy mi sie tylko wydaje:-)

Nie dokładnie taki ale podobny.M był zachwycony;-)

ja nie ale żałuję:rolleyes2:
dobra idę spać, na dziś wystarczy,ale Wy popiszcie co by bylo co rano poczytać papatki..muaaaaaa...

oki, to wpisuję to na moją listę spraw do załatwienia... :-):-):-)

dzięki mmatysia za pomysł, jakoś mi to do głowy nie przyszło.... a najbarzdiej to pewnie mój M powinien ci dziękować... hi hi hi :-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
Ja tez powoli będę zmykać,czekam na koniec aukcji kolejnej pary butków a potem dołączam do M.Bo już czeka w łóżeczku:sorry:.
Super dzisiaj było:tak::tak::tak:.Mam nadzieje,że to doipero poczatek kolejnych wspólnych weczorów.Wielkie nieobecne wracajcie.

Dobranoc mamusie;-) Kolorowych snów:-)

reklama
m&m's no to pewnie ta lista spraw do załatwienia długa co:-)zaproszenia piękne!oboje macie b.dobry gust!:tak:to was czeka piękna uroczystośc i impreza,jak tak sobie piszecie to przypomina mi się nasz Ślub,było bajecznie,taka impreza jest tylko raz w życiu (a szkoda)a potem całe życie się ją wspomina i oniej pamięta:tak:ok ja już mykam od laptopa bo oczka mi sie kleja:tak:dobrej nocy wszystkim:-):tak:

Do góry