reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
och jak fajnie, na pewno było super. :tak::tak::tak::tak:
szkoda że Marzenki z nami nie ma. :-:)-(

cześć Roxy,
jak tam mój "Szogunek"?
Szkoda,szkoda ale wróci:tak::tak::tak:
A Szogunek szaleje....w domu by już dawno spała ale jestem u mamy i ma grono kibiców do zabawy:sorry:;-)
Nie miałam aparatu:zawstydzona/y:.Mam nadzieje,że Marzenka wrzuci w odpowiednim czasie a my spotkamy się w szerszym gronie:-)
Też mam taką nadzieje.....ale nie wiem czy wiesz na co się piszesz....moje dziecie troche rabanu narobiło na naszym spotkaniu:sorry::-D

boże faktycznie zaczynam być jak Moniq....:szok::szok::szok::-D:-D

Roxy, aż się zaśmiałam, opowiadaj co Szogunek wyczyniał/a na spotkaniu z Marzenką.... hi hi hi hi:-D:-D:-D

zaproszenia za sekundę.... muszę zanleźć:sorry::sorry:

a sukienka, tak taka jak kiedyś pokazywałam zdjęcia. (o widzę że Kasia już odp):-):-):-)

o matko, jestem jak Moniq......:-D:-D:-D

Damy radę;-).Filip swoim krzykiem prawie doprowadził Nataszę do łez.Co jak co ale głos to moje dziecie ma(to akurat po mamie:tak:).

no coś ty??!!!!!!!!!!!:szok::szok::szok::szok::szok: :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Damy radę;-).Filip swoim krzykiem prawie doprowadził Nataszę do łez.Co jak co ale głos to moje dziecie ma(to akurat po mamie:tak:).
:-D:-Dstach się bać:szok:
barmanka ,dawaj do nas a nie zdjęcia oglądasz:-):laugh2:
M&m,s.. postaraj się trochę....Moniq nie ma a my i tak się z niej śmiejemy ....zołzy...

reklama
Do góry