reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Witajcie dziewczyny:-)
Widze,że duzo nie ma do nadrabiania z jednej strony dobrze,ale z drugiej zastanawiam się co taka niska frekwencja ostatnio:tak:
aga km ponoć na początki przeziębienia najlepszy jest RumJan rum wypić,a Janem się nakryć;-)
Ja mam piffo w lodówce nie wiem czy otwierać:-p
Otwierac,otwierać:tak::tak::tak:
Tsarina aty gdzie???
O innych nie wspomnę:Ememesik?Marzena?Mamstud(na wezwanie AA zawsze była:eek:)?

Miałam napisac,ze u nas ze spaniem też Iipa.Zaczęło się od odzwyczajania od jedzenia nocnego. Kiedy Tomek budził się jesc o ja mu smoka w pyszczek. Niestety nie pomogło to w odzwyczajeniu od jedzenia aIe dodatkowo doszedł probIem smoczkowy. Tomek nie umie bez niego spać. Mam teraz dwa probIemy- jedzenie nocne i ten nieszczęsny smoczek.Zbieram siły do waIki aIe nie dzisiaj bo nie mam weny.

O innych nie wspomnę:Ememesik?Marzena?Mamstud(na wezwanie AA zawsze była:eek:)?
dobry wieczór Majóweczki...

1. M wyjechał na tydzień.....
2. Moja mama przyjechała więc wieczorkami urządzamy sobie pogaduchy
3. Andrzej wychodzi z ospy i jest mega marudny
4. Gaba wczoraj wstała z ospą i jest baaardzo marudna...:-(
5. Boli mnie głowa i mam okropny katar
6. Od dziś znowu chodzę do pracy...

Wybaczcie, że na AA mnie nie ma :-(

reklama
mamstud :-:)-(
na pewno tęsknisz za M:-(
miłego plotkowania;-)