reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Kochne moje dziewczynki serdecznie dziękujemy za życzonka!!! Nataszka przesyła buziaki - cmok, cmok, cmok!!!

Dobry wieczór drogie panie:-)
wczoraj nie dotrzymałam słowa ale to dlatego ,że miałam wyjątkowy ruch w kwiaciarni...dla porównania średnie utargi w leniwy dzień wahają się w granicach 500 złotych...w soboty które sa zawsze bardziej oblegane przez amatorów kwiatów z racji imprez przenoszonych na weekend są to sumy ok 1300-1500 a ja wczoraj zaliczyłam utarg prawie 2400 :baffled::baffled::baffled:
także...same rozumiecie. Dziś jest spokojniej jednak po wczorajszym miałam sporo sprzątania...

dlaczego??? ja strasznie lubię frezje... i konwaliwe uwielbiam!!! a ja też dziś w pracy:wściekła/y:...

dlaczego????????????

to moje ulubione kwiaty,
jak ich tak nie lubisz to mogę cię uratować od nich w czerwcu.

ale ponawiam pytanie dlaczego ich nie lubisz??

już Wam odpowiadam...ja traktuję kwiaty jak narzędzie pracy a frezje to wyjątkowo niewdzięczne narzędzie, nie dość ,że nie ma to to liści to jeszcze te łodyżki rachityczne pękają przy byle nacisku i są naturalnie śliskie przez co uciekają mi z chwytu :dry: za każdym razem jak robię wiązankę z frezji to cała się spocę...
to ze strony technicznej a od strony estetycznej tudzież praktycznej jest tyle innych kwiatów które za tę cenę wyglądają ciekawiej i nie trzeba ich tak obkładać liśćmi...
uważam zachwyt nad frezjami za mocno przesadzony...jedyna forma w jakiej akceptuję frezje to same kwiaty saute w dużej ilości wstawione do szerokiego szklanego wazonu...ot co ;-)

confi, wpadnij na sex. :-D:-D
ach ,że ja dopiero teraz to przeczytałam ^^
a tak serio to zaraz...tylko tu nadrobię :-p

O! Niepisana pani moderator :-p:-p:-p
"parskłam" ...przepraszam :zawstydzona/y::-p

Confi (z rozpedu napisałam Konfi):-D - sprzedawaj frezje i pisz do nas
Tsarina zapomnialas napisac o sobie cos....ze jestes mama najbardziej zebowatego Dziecia na Forum , ze jestes nasza Pania Generałowa, i ze często robisz nam musztre....:baffled:

Buziaki **** dla reszty ...nawet dzis tłoczno mimo weekendu
nie chwal dnia przed zachodem słońca :-p
jak widać dziś pusto, a ja dopiero dziś mam chwilkę.Może uda mi się nadrobić wątek zdjęciowy bo od dłuższego czasu zabieram się za to jak pies za jeża :dry:
Ja tez czasem piszę "fonetycznie" a potem poprawiam ;-), nic by się nie stało ;-)

A zapomniałam Wam powiedzieć, że Gaba chodzi bokiem przy meblach!
wow no to superowo :-) brawa dla Gabrysi...
ja już nic nie będę pisac ale ten mój syn to wariat jest...teraz wszedł w etap puszczania sie mebli :baffled: ostatnio stał i patrzył na reklamę w TV...jak reklama się skończyła to on sobie usiadł jak gdyby nigdy nic :-D
wariatek
No to marto wam tą teorie obalę.Filip stoi,ba chodzi przy meblach i prowadzony za raczki-a kudełków ma sporo:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

i ja się dopisuję do obalenia tej tezy...Damian jak wiadomo dość "kudłaty" jest a stoi, próbuje chodzić a raczkuje na wyścigi :sorry2::-D
nudzi mi się....
to przyjedź do mnie do pracy, ja Ci znajdę zajęcie :-D:-D:-D

już Wam odpowiadam...ja traktuję kwiaty jak narzędzie pracy a frezje to wyjątkowo niewdzięczne narzędzie, nie dość ,że nie ma to to liści to jeszcze te łodyżki rachityczne pękają przy byle nacisku i są naturalnie śliskie przez co uciekają mi z chwytu :dry: za każdym razem jak robię wiązankę z frezji to cała się spocę...
to ze strony technicznej a od strony estetycznej tudzież praktycznej jest tyle innych kwiatów które za tę cenę wyglądają ciekawiej i nie trzeba ich tak obkładać liśćmi...
uważam zachwyt nad frezjami za mocno przesadzony...jedyna forma w jakiej akceptuję frezje to same kwiaty saute w dużej ilości wstawione do szerokiego szklanego wazonu...ot co ;-)

A to jednak się zgadzamy, :-D:-D:-D
Bo ja uwilbiam frezje właśnie "saute", same frezje, w wilkiej ilości włożone luźno do wazonu. och.
i właśnie frezje będę sobie mieć na ślubie właśnie w formie "garści" hi hi hi:-D samych frezji związanych/przewiązanyh tylko i już. I będę mega happy.

a wogóle to jakie kwiaty lubisz?

Ostatnia edycja:
A to jednak się zgadzamy, :-D:-D:-D
Bo ja uwilbiam frezje właśnie "saute", same frezje, w wilkiej ilości włożone luźno do wazonu. och.
i właśnie frezje będę sobie mieć na ślubie właśnie w formie "garści" hi hi hi:-D samych frezji związanych/przewiązanyh tylko i już. I będę mega happy.

emenemsie, frezje dla Ciebie i Majeczki (tortu ode mnie nie było, to frezje dostanie ... a co! w końcu kobieta ... i po co jej tyle słodkości)

Załączniki

• 00000107.jpg
    00000107.jpg
    30,4 KB · Wyświetleń: 29
  • frezje_161_624_964.jpg
    frezje_161_624_964.jpg
    31,9 KB · Wyświetleń: 23
  • WFB38-11.jpg
    WFB38-11.jpg
    15,4 KB · Wyświetleń: 30
reklama
Witajcie wieczorową porą...

mam dzis seans tv w domku...i już ledwo na oczy patrze...

Nataszko i Guciu - Wszystkiego najlepszego Kochane Dzieciaczki :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-).

a to dla Was torcik (przepraszam za "lokatorów" - ale od rana na Was czekał, a ja dopiero teraz moglam zasiąść :sorry2: - ale dzieki "temu dodatkowi" wiem, ze torcik jest pyyyyszny;-))

24qoaaf.jpg

Do góry