reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

Matysia jakie przeboje??? emenemsik witam:-)
idę się wymoczyć i zaraz wracam .i ktoś tu dzisiaj walnie przemowę...2000

Ostatnia edycja:
reklama
ty się nie śmiej tylko, nalewaj!!!:-):-):-)
Leje,leje.likierek czekoladowo-miętowy może być(Mojito już mi zbrzydło-no i rum się skończył:sorry2:
Matysia jakie przeboje??? emenemsik witam:-)
Daje nam ostatnio tak popalić,że mi już nerwy puszczają.Mati dolewa oliwy do ognia nie chcąc się uczyć a M siedzi w firmie po 14 godzin i jak wraca to próbuje dyscyplinę wprowadzić co kończy się awanturą:zawstydzona/y:-powoli wysiadam.W dodatku kręgosłup znowu zaczyna dokuczać.
Edycja 1
Ememesiku pijemy za 2000 posta;-)

hej kobitki
ja też sobie zrobiłam drinka, ale uciekam z nim do wyrka...pojechaliśmy z m do ikea i jestem wykończona...
Spokojnej nocki

hej kobitki
ja też sobie zrobiłam drinka, ale uciekam z nim do wyrka...pojechaliśmy z m do ikea i jestem wykończona...
Spokojnej nocki

a co kupiłaś?

zła kobieta ze mnie...
czytam Was i wogóle, ale nie wiem co napisać...
idę spać, bo łóżko wygląda tak kusząco a ja mam takie ciężkie powieki... tylko żarcie mi w głowie...
Dobranoc kobitki...

a co kupiłaś?

zła kobieta ze mnie...
czytam Was i wogóle, ale nie wiem co napisać...
idę spać, bo łóżko wygląda tak kusząco a ja mam takie ciężkie powieki... tylko żarcie mi w głowie...
Dobranoc kobitki...
Dobranoc Tsarino:-)
Nina nie do wyrka tylko chwal się zakupami

Pustki,pustki-więc i ja zmykam
Śpijcie dobrze

Ostatnia edycja:
Ememesiku pijemy za 2000 posta;-)

osz ty w mordkę jeża, nie zauważyłam!!!!!!!!!:szok::szok::szok::szok:

po frekwencji sądząc nie wiem czy dany mi dziś będzie ten 2000 post.:oo2::oo2::unsure::unsure:

tsarina na pewno juz cię nie ma, ale powiem, mi też żarcie po głowie chodzi!!!!! ale silna jestem!!!:dry::dry:

Nina ja też umieram z ciekawości co kupiliście!!!

Kasiu, witaj ty też!!!!:-):-):-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Wiem że go edytowałam,przepraszam moja wina... ach ten nasz regulamin...Aga pozdrawiam ,a teraz uciekam lulu, jutro przeczytam 2000 posta Naszej Drażetki.Dobranoc.;-)

Do góry