reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Oryginalnie pochodzę z województwa opolskiego, ale aktualnie mieszkam w Irlandii. Pracuję sobie po ok 3-4 godz. dziennie, resztę czasu poświęcam mojemu maluszkowi, a to co zostanie ( ;-)) ukochanemu :-)

Tak po prawdzie, to na forum jestem od dawna - same wiecie jak to jest: 100 pytań do :-D - a jak ubrać, w co się bawić, czym karmić..., ale dopiero dzisiaj postanowiłam się zarejestrować, bo z tego co widzę, to towarzystwo jest naprawdę doborowe i miło będzie wymienić się doświadczeniem i spostrzeżeniami, albo najzwyczajniej w świecie, ploteczkami :-D

Wszystkiego Najlepszego dla Nataszki i Gustawa....Sto Lat Kochane Maluszki...Buziaki
tort_dla_dzieci.jpg

Witajcie kochane....ja na sekunde,zaraz jade:baffled:

Witam nową mamusie Agnieszke:-) wooow,tyle nowych dziewczyn:tak:

Dziewczynki nie mam czasu Was teraz nadrobić,postaram się pózniej....miłej niedzieli...papatki:-)

dzień dobereke:-)

Kasiu i Filipku wszystkiego najlepszego!!!przepraszam, że dopiero dzisiaj ...wczoraj miałam się pojawić wieczorem na forum..ale nie wyszło..mam nadzieję, że mi to spóźnienie wybaczycie

No a dzisiaj: Wszystiego najlepszego dla Nataszki i Gucia:-)

Matko kochana..a wczoraj to widzę, że jakiś wysyp nowych forumowiczek:-D Witam Was wszystkie

Tisarina - jak super, że już nie miksujesz jedzenia.
Moje brzdące wypluwają każdy większy kawałek marchewki, ale ja je biorę sposobem i wolniutko zwiekszam kawałeczki. Bardzo lubią jeść kawałki banana, herbatniki czy warzywa ze "skarpety", czyli takiego gryzaka z siatką. Jestem zadowolona, że to zaakceptowały, bo strasznie się boję, że się zakrztuszą.

Marzena80- mieszkamy na Podlesiu.

A my wczoraj byliśmy na zakupach całą rodzinką. Smyki mają nowe foteliki - już takie dla dużych dzieci ;) i to był debiut tego sprzętu. Lepiej im tak mija podróż jak siedzą przodem do kierunku jazdy, chociaż w tych kubełkach też nie było źle.

reklama
Dzień dobry.
Przede wszystkim gratulujemy Damiankowi pierwszego zębola:-)
składamy spóźnione życzenia:
KASI I NINIE 27:-)
SZYMONKOWI I MALGOSS:-)
MAI I M&M'S:-)
FILIPKOWI I KASI:-)
ORAZ DZISIEJSZYM SOLENIZANTOM
GUCIOWI I MALINCE:-)
NATASZCE I MARZENCE
WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE DLA DZIECIACZKÓW I ICH MAMUŚ.
Teraz nadrabiam zaległości:sorry2:
Po edycji:
Zapomniałam powitać nowe forumowiczki .Oby zostały z nami na dłużej:sorry2:
Moniq i Dziewczyny jak wytłmaczyc mojemu Dzieciowi:wściekła/y: zeby nie wybierała piasku z kuwety i ziemi z doniczek dzis 4 raz ja myłam...i sprzątałam:-(
Niestety nie da się:baffled:.U nas to samo kuweta to ulubione miejsce zabawy(od piatku poszły dwa worki żwirku:wściekła/y:).Wymysiłam taki sposób,że wyciągnę dmuchany basen Mateusza zakupię wór piłek i zrobie mu suchy basen.Będzie miał taką dużą kuwetę, zanim wywali z basenu te piłki to minie trochę czasu (będę mogła pisać na BB:-)),piłki w buzi nie wyrządzą takiej szkody jak żwirek bo po prostu ich tam nie włoży:tak: no i nie będę musiała całego dnia z odkurzaczem chodzić;-)
Ememesiku-Piękne te butki-szkoda:-(
A zapomniałam Wam powiedzieć, że Gaba chodzi bokiem przy meblach!
Gratki dla Gabuli.No i witamy w klubie:-)
Doczytałam,że któraś z nowych mam jest z Katowic(przepraszam nie pamiętam która mam dobra pamięć ale krótką:zawstydzona/y:)
Miłego dnia życzę kochane

Ostatnia edycja:
Do góry