reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Ja wczoraj równiez sostałam obrazona w bardzo niewłaśniwy sposób -nikogo nie obraziłam i nie wyzwałam - bronie swoich racji-szkoda ze wczoraj nikt nie dostał upomnienia bo ja sie czuję obrażona na maxa -ładna sprawiedliwość i obiektywizm
Trisina teraz duzych literek sie czepiasz daj ,że spokój.....przesadzasz.

bo jestem czepialska a duże litery w niektórych wyraz to ważna sprawa...jak coś to tsarina- i każdej zwracam uwagę na przekręcanie nicka

Patusiu -ale wczoraj już bylo wszystko w porządku. Dlaczego dzisiaj na nowo rozpoczynasz kłotnie??

i w woli mojej ścisłości i omawianego szacunku do osób z ktorymi piszesz - moje dziecko nazywa się Jagoda, w zdrobnieniu Jagódka/Jaga - a nie Jagutka, jak Ci się często zdarzało pisać... (cierpialam w milczeniu z tą "obelgą" od czasu ciąży... To chyba nie jest miłe-coo???)

Aga_k_m...dobrze ze się o to upomniałaś...to jak nazwać mojego syna na przykład Dawid....dla mnie takie zachowanie jest ignorancją. Gdy ktoś nie potrafi sobie zadać trudu by choć poprawnie napisać imię dziecka koleżanki z forum...nie wspomnę już o tym ,że kiedys ktoś zapomniał jakiej płci dziecko urodziła Monque ...ooops przepraszam ...Moniqsan....jak widać ten nick też nie jest zbyt trudny to spamiętania ;-)

kochana przecież ty pamietasz ,że to napewno ja pisałam -czasy ciąży jeszcze brawo najazd na mnie i tyle poza tym nie dowierzam- ale jak bym zobaczyła to pewnie bym sie pośmiała z siebie a ciebie przeprosiła - poza tym ty tez kaleczyłaś imie mojego syka pewnie pisząc i wcale nie mam do ciebie niczego za złe

to nie jest najazd na Ciebie!!!
Kobieto!!! Ostatni raz Cię upominam !!!

a co do Twojego Synka- udowodnij mi, że okaleczylam jego imię:dry:!!! jak nie wiem jak się dane dziecko nazywa - to nie wymyślam nowych imion:no:!!! Ale za co mogę ręczyć- to to, że raczej używam tych samych imion, zdrobnień co matka....

Zostałam obrażona idjotką nie jestem !!! czy kolezanka Nina upomnienie za slownictwo dostala od moderatorki ???- sprawiedliwość

masz rację idjotką nie jesteś :no: (wielkość czcionki nie jest wprowadzona w celu jakiegoś upokorzenia... Kochana-kolejny błąd...:baffled::szok::sorry2: )

a Nina pierwszy raz użyla nietaktownego sformułowania-za co zwróciłam jej publicznie uwagę.
Nie mam sobie nic do zarzucenia w tej kwestii.

Ostatnia edycja:
Patusiu proszę Cię. Skończ się ciśnieniować bo to i tak nic nie da. Większość ma Twoje posty w ignorowanych i ja za chwilę też tak zrobię. Po co drążysz ten temat? Zakończmy go bo to już jest nudne. Zrób sobie kawę, oderwij się od kompa, pobaw się z Emilką i zdystansuj się do tego wszystkiego bo nakręcasz się coraz bardziej. Więcej luzu.

Aha...pisze się "idiotka" to tak gwoli ścisłości.

Patusiu proszę Cię. Skończ się ciśnieniować bo to i tak nic nie da. Większość ma Twoje posty w ignorowanych i ja za chwilę też tak zrobię. Po co drążysz ten temat? Zakończmy go bo to już jest nudne. Zrób sobie kawę, oderwij się od kompa, pobaw się z Emilką i zdystansuj się do tego wszystkiego bo nakręcasz się coraz bardziej. Więcej luzu.

Aha...pisze się "idiotka" to tak gwoli ścisłości.

dokładnie

wrzuć na luz Kobieto!!!
Te kłotnie są bezsensowne... a pisząc w złości tylko potwierdzasz to o co Cie wczoraj Dziewczyny zapytały...
A oskarżenia względem Confi- aktualnie idealnie charakteryzują Twoją osobę :sorry2::sorry2::sorry2:- a chyba nie tego chcialaś - co??

Witajcie dziewczyny:-)
Dawno mnie nie było i niebardzo wiem o co znowu te swary głupie... o to,że ktoś robi błedy...;-)
No jeśli tak to lekka przesada może ktos dyslektyk;-)

Moja córcia po miesiącu w szpitalu jutro wychodzi do domu huuurra:-D

nagle w chwile wielkie żale sprzed poł roku - spadam stąd prosze o usumnięcie wszystkich moich postów tak aby całkowicie ślad po mnie zanikł

Patusiu - sama też możesz usunąć posty... ale taka taktyka jest bezsensowna- bo dziewczyny Cię cytowały... i bedziesz odnośnikiem w wielu rozmowach...

Przykro mi, że słowa krytyki tak mocno Cię rozjuszyły... Przecież cały zamęt toczy się o ortografię i składnię... Czas niestety jest istotny - bo zawsze tak pisałaś...

P.S. w szkole też tak było :confused:
Wiesz co - nie zdziwię się, jak kolejna krytyka spotka Cię na uczelni... Jeżeli nas tak poraziły Twoje błędy, to co dopiero uczonych...
Radzę dumę schować w kieszeń i ...popracować nad sobą.

Witajcie dziewczyny:-)
Dawno mnie nie było i niebardzo wiem o co znowu te swary głupie... o to,że ktoś robi błedy...;-)
No jeśli tak to lekka przesada może ktos dyslektyk;-)

Moja córcia po miesiącu w szpitalu jutro wychodzi do domu huuurra:-D

Florencjo - cudowna wiadomość!!! Suuuuuper!!! Nareszcie!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry