tsarina
MamaPower!
Trisina teraz duzych literek sie czepiasz daj ,że spokój.....przesadzasz.
bo jestem czepialska a duże litery w niektórych wyraz to ważna sprawa...jak coś to tsarina- i każdej zwracam uwagę na przekręcanie nicka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja wczoraj równiez sostałam obrazona w bardzo niewłaśniwy sposób -nikogo nie obraziłam i nie wyzwałam - bronie swoich racji-szkoda ze wczoraj nikt nie dostał upomnienia bo ja sie czuję obrażona na maxa -ładna sprawiedliwość i obiektywizm
bo jestem czepialska a duże litery w niektórych wyraz to ważna sprawa...jak coś to tsarina- i każdej zwracam uwagę na przekręcanie nicka
kochana przecież ty pamietasz ,że to napewno ja pisałam -czasy ciąży jeszcze brawo najazd na mnie i tyle poza tym nie dowierzam- ale jak bym zobaczyła to pewnie bym sie pośmiała z siebie a ciebie przeprosiła - poza tym ty tez kaleczyłaś imie mojego syka pewnie pisząc i wcale nie mam do ciebie niczego za złe
Zostałam obrażona idjotką nie jestem !!! czy kolezanka Nina upomnienie za slownictwo dostala od moderatorki ???- sprawiedliwość
Patusiu proszę Cię. Skończ się ciśnieniować bo to i tak nic nie da. Większość ma Twoje posty w ignorowanych i ja za chwilę też tak zrobię. Po co drążysz ten temat? Zakończmy go bo to już jest nudne. Zrób sobie kawę, oderwij się od kompa, pobaw się z Emilką i zdystansuj się do tego wszystkiego bo nakręcasz się coraz bardziej. Więcej luzu.
Aha...pisze się "idiotka" to tak gwoli ścisłości.
nagle w chwile wielkie żale sprzed poł roku - spadam stąd prosze o usumnięcie wszystkich moich postów tak aby całkowicie ślad po mnie zanikł
Witajcie dziewczyny:-)
Dawno mnie nie było i niebardzo wiem o co znowu te swary głupie... o to,że ktoś robi błedy...;-)
No jeśli tak to lekka przesada może ktos dyslektyk;-)
Moja córcia po miesiącu w szpitalu jutro wychodzi do domu huuurra![]()