reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

reklama
A ja witam i ślę życzonka spóźnione dla małych solenizantów

8-miesięczniaków:
Tomcia - moniki1977
Majki - Ankzoc
Zosi - AgI
Julci - slonka

oraz 9-miesięczniaków:
Xaver -martalis
Emilka - patusia
Natasha - paula
Filip - mamamatysia
Kamil - m@dz1@
Gaba - mamstud

snu spokojnego, apetytu wielkiego, rządek białych ząbek, uśmiechu od ucha do ucha a mamom refleksu dobrego i wzroku sokolego (co by dla przykładu paluszki ustrzec przed zatrzaśnięciem).

Dobranoc Elu, Dobranoc Kasiu!!!

to skoro wszystkie już poszły to ja też mówię dobranoc i gaszę światło - PSTRYK...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ja sie w takich soprawach zazwyczaj nie wypowiadam ale ..........
ja tak w sprawie patusi to jak czytam posty to tez odczuwam jakby atak na patusie,,, hmmm nie jestem po zadnej ze stron ,, jestem po swojej i troche przykro ze tak ja zganilyscie.. przynajmniej ja to tak odczuwam,, mozna bylo delikatniej,.,, rowniez naleze do osob wrazliwych i tez bym to tak odebrala jak patusia.. nie wszyscy maja skore gruba i sie niczym nie przejmuja...

Dzień dobry Mamusie... olałam kolor i czcionkę... za dużo zachodu, z resztą, znudziło mi się.... kobieta zmienną jest...

ale ad rem... (do rzeczy- przyp. autora), aga_k_m czarne chmury wiszą nad naszym spotkaniem we cztery... Iza złapała katar od męża, więc pewnie jak przyjdzie co do czego, to spotkamy się we trzy a potem zapraszam do mnie:-):-):-):-);-) bo nie wiem, czy ten katar to poczatek czegoś większego czy tylko katar...

a ja mam misję.... 11 luty- wiecie co to i co muszę zrobić... idę dziś kupić mąke...

Dzień dobry ;-) Miłego dzionka

Liczę, że dziś z wami posiedzę, ale dopiero wieczorem bo zaraz ma przyjść znajoma a potem lecę do Auchan po body są za 8 złoty z kubusiem puchatkiem :-D a ostatnio mam na jego punkcie fioła więc tak kupie z 6 sztuk w 80-86 będę mieć na później :-)
Dobra lecę wcisnąć dziecku drugie śniadanie bo ma awersje na łyżeczkę i nic mi nie chce z niej zjeść

Do późnego

A jeszcze życzonka.
Sto lat dla:
Kasi i Niny27
Zuzi i Anetki

dzieci01.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry