reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
A ja witam i ślę życzonka spóźnione dla małych solenizantów

8-miesięczniaków:
Tomcia - moniki1977
Majki - Ankzoc
Zosi - AgI
Julci - slonka

oraz 9-miesięczniaków:
Xaver -martalis
Emilka - patusia
Natasha - paula
Filip - mamamatysia
Kamil - m@dz1@
Gaba - mamstud

snu spokojnego, apetytu wielkiego, rządek białych ząbek, uśmiechu od ucha do ucha a mamom refleksu dobrego i wzroku sokolego (co by dla przykładu paluszki ustrzec przed zatrzaśnięciem).

Dobranoc Elu, Dobranoc Kasiu!!!

to skoro wszystkie już poszły to ja też mówię dobranoc i gaszę światło - PSTRYK...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ja sie w takich soprawach zazwyczaj nie wypowiadam ale ..........
ja tak w sprawie patusi to jak czytam posty to tez odczuwam jakby atak na patusie,,, hmmm nie jestem po zadnej ze stron ,, jestem po swojej i troche przykro ze tak ja zganilyscie.. przynajmniej ja to tak odczuwam,, mozna bylo delikatniej,.,, rowniez naleze do osob wrazliwych i tez bym to tak odebrala jak patusia.. nie wszyscy maja skore gruba i sie niczym nie przejmuja...

Dzień dobry Mamusie... olałam kolor i czcionkę... za dużo zachodu, z resztą, znudziło mi się.... kobieta zmienną jest...

ale ad rem... (do rzeczy- przyp. autora), aga_k_m czarne chmury wiszą nad naszym spotkaniem we cztery... Iza złapała katar od męża, więc pewnie jak przyjdzie co do czego, to spotkamy się we trzy a potem zapraszam do mnie:-):-):-):-);-) bo nie wiem, czy ten katar to poczatek czegoś większego czy tylko katar...

a ja mam misję.... 11 luty- wiecie co to i co muszę zrobić... idę dziś kupić mąke...

Dzień dobry ;-) Miłego dzionka

Liczę, że dziś z wami posiedzę, ale dopiero wieczorem bo zaraz ma przyjść znajoma a potem lecę do Auchan po body są za 8 złoty z kubusiem puchatkiem :-D a ostatnio mam na jego punkcie fioła więc tak kupie z 6 sztuk w 80-86 będę mieć na później :-)
Dobra lecę wcisnąć dziecku drugie śniadanie bo ma awersje na łyżeczkę i nic mi nie chce z niej zjeść

Do późnego

A jeszcze życzonka.
Sto lat dla:
Kasi i Niny27
Zuzi i Anetki

dzieci01.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry