reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Florencjo super, że córcia już niedługo w domku będzie.

A mi się jeszcze ręce trzęsą. Julek wstaje mi przy meblach i dziś potknął się i przewrócił, podbiegłam do niego wziełam na ręce ... patrze na niego a on ma krew w buzi:-(
Myślałam, że zawału dostanę.
Nabił sobie (albo ugryzł się - nie wiem) krwiaka na górnej wardze od środka buzi. Jutro ide do lekarza niech sprawdzi czy wszystko ok bo mały nie daje mi zajrzeć sobie do buziola dalej.

Miałam nic nie pisać(zwykle tak robie), ale teraz muszę.
Widzę, że dyskusja zażarta. Rzeczywiście Confi napisała kultularnego posta, wyrażając w nim swoje zdanie. Patusiu nie potrzebnie wylałaś po tym poście swoje żale do Confi ... ale dziewczyny czy zauważyłyście, że to Nina 27 zaczeła ten temat i to ona(kolejnego dnia już po spokojnym przeproszeniu Patusi) w kolejnym poście dolała oliwy do ognia. Ja w swoim imieniu proszę Ninę 27 o nie zaostrzanie sytuacji, a Ciebie Patusiu o przeanalizowanie wczorajszych postów jeszcze raz.

Przez to wszystko zapomniała bym:
Kasieńko wszystkiego najlepszego. Zdrówka, radości, przesypiania nocek, ząbkowania bezbolesnego i dużo miłości.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzieki dziewczyny,dla mnie to taka ulga,że Monika już wychodzi ze szpitala,bo to codzienne jeżdżenie było troche uciążliwe.Niby tylko 20km ale przy taj pogodzie i ilości śniegu same rozumiecie:tak:

nina2003 doskonale cię rozumie ja z Krzysiem mam to samo :tak:wczoraj sie pośliznął na panelach przy raczkowaniu i rozciął sobie górną warge troche krwi poleciało:-(,a to że się co chwile przewraca to już norma cały poobijany,a ja już nie mam siły co zrobić?:-(

ojej Nina2003 - ależ mi przykro...ciarki mi przeszly jak przeczytalam o Julku...:-:)-:)-(
mam nadzieję, ze lekarz rozwieje Twoje obawy... i że to delikatny krwiaczek, ktory "zaraz" zniknie:-(

Kurcze... oczy dookoła głowy to mało... Przytulam Was mocno. buziol :*

Florencjo -wierze, ze odetchnęliście z ulgą... co by nie bylo... calego dnia nikt nie spędzał z Moniką w szpitalu... trasa... powrót bez niej do domu...tęsknota... dużo tego - ale na szczęście już jutro Rodzinka będzie w komplecie!!!

Witam dziewczynki co się dzieję ,że tu dzisiaj taki spokój....
Florencja super ,że córka już jutro wychodzi,w końcu rodzinka w kąplecie;-).

nina2003 tak mi przykro z powodu Juleczka! Trzymaj się, na pewno wszystko będzie dobrze, daj znać co lekarz powiedział!

Florencja super, że córka w końcu wróci do domku, pewnie się reszta dziatwy cieszy :-)

Ja też jestem i robię zakupy na allegro, popijając piwko :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry