M
Marzena80
Gość
no to wezmę tego po prawejWygrana jest romantyczna kolacje we dwoje z wybranym byłym ministrem edukacji...
Aguś
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no to wezmę tego po prawejWygrana jest romantyczna kolacje we dwoje z wybranym byłym ministrem edukacji...
no to wezmę tego po prawej
Aguś
sama sobie Maćka weź o Darwinie sobie pogadacie
odczep się... dodam Ci Macieja w bonusie
wlaśnie miałam Cię zapytać co z tym wyjazdem... bo w weekend miało być, tak???Tsarina- dobranoc, pozdrów M :*** (P.S. jutro się odezwe w sprawie K-kowa... bo coś ostatnio jakieś problemy tam były... no ale jutro bede wiedziala na 100% co i jak...)
a po co cię wzywa?dziewczynki, lece do łóżka...mężulek wzywa... dobrej nocki Wam życze!
żeby potrzymała go za rączkę bo inaczej nie uśnie , Dobranoc;-)a po co cię wzywa?
hihi to tak samo jak i mój m zgadali się czy jak?żeby potrzymała go za rączkę bo inaczej nie uśnie , Dobranoc;-)
mój za rączkę mnie nie trzymahihi to tak samo jak i mój m zgadali się czy jak?