reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

Hej kochane,

Ale zescie sie rozpisaly:szok:widac ze wypoczete po Swietach...a u nas bylo bardzo milo, ja z kolezanka zrobilysmy wigilie (Grecy nie obchodza 24 jako wigili)wiec bylo bardzo fajnie:-Dczulam sie jak w Polsce:tak:A 25 bylismy u tesciowej, ta sie nagotowala jak dla wojska:szok:nie mialam gdzie wpychac, czulam sie jak balon ktory zaraz odfrunie:no::baffled:A 26 mielismy nasza rocznice zareczyn wiec swietowalismy:blink::happy:Tak jak wy odpoczelam w te swieta (po raz pierwszy spedzilam je tu i okazaly sie bardzo przyjemne).

Velvet, Madzia zycze wam aby dzidzia wyszla przed komuniami waszych pociech:-Dja tez mam jakies takie przeczucie ze urodze wczesniej:-Dzobaczymy...mysle ze terminy sie nam jeszcze zmienia:confused::dry:Moga skakac 2 dni w przod 2 dni w tyl.

Imagination mnie dzidzia bardzo kopie po pecherzu:tak:chyba mysli ze to przytulanka bo tak czesto dostaje ze lece do toalety (generalnie siusiam bardzo czesto w nocy sie budze po 6 razy)i jak juz dolece sa to 2 krople a ulga:-D:baffled:Twoja dzidzia jest jeszcze mala wiec czujesz delikatne ruchy pamietam ze jak bylam w 18 tygodniu i mnie kopala to bylo smieszne i mile, teraz jak przywali mi nie raz hehe ma sile dziewucha:-D:rofl2:zjem je te nozki:happy:

Patusia u mnie wszyscy mowili ze to bedzie chlopak (oprucz tesciowej) i okazalo sie ze to dziewczynka:-DChociaz kazdy niby mowil ze "chodze na chlopaka", wiec sie nie przejmuj...3mam kciuki zeby byla dziewuszka:happy:

Anulinka o ruchy malenstwa sie nie martw kazda kobieta je roznie doswiadcza, a jednego dnia malenstwo moze kopac jak szalone a drugiego mniej lub malo:tak:Takze sie nie przejmuj, u mnie osobiscie moja corcia przespala swieta troszke sie poruszala ale wczoraj jak sie obudziala to kopala na calego we wszystkie strony, i dzisiaj raczej spi, malo kopie wiecej sie wierci:-DTakze sie nie martw, im pozniej tym wiecej sie bedzie ruszac:-D

Pozdrowienia i buzki dla wszystkich mamus:rofl2:

reklama
tylko zastanawiam sie dlaczego inne dziewczyny maja ich kilka??? jak to mozliwe??? ok cos pomysle jeszcze nad tym z boku... dzieki sliczne... pozdrawiam...

paula7 - może to zależy od rozmiaru pliku. Ja np. jak miałam jeszcze puste okienko, to nie wszystkie mogłam wcisnąć. Wypisywało, że za jednym razem nie więcej niż 19,5 kB, może ogólnie jest jakiś limit , tych kilosów ?? :confused:

Witam mamusie po świętach mam nadzieę, że za dużo kilogramów wam nie przybędzie u mnie apetyt był taki sobie z czego się nawet cieszę:tak: już jestem w swoim domku czyli po świętach:-(.

Już po świętach .Za rok będziemy spędzać świeta z naszymi szkrabami.Ja tak podjadlam w te święta ze na pewno parę kilogramów mi przybyło.Dziewczyny ile przytylyście w ciąży?Ja obawiam sie ze u mnie juz bardzo widać a nie jestem za wysoka 163cm.Pocieszam sie tym że to ciąża .:-)

Ewela, ja tez mam wrazenie ze tyje za bardzo ale moze to tylko moje subiektywne zdanie. Przytylam 3,5 kg. A jestem niziutka, 155cm.

Poza tym to poczynilam dzis zakupy :) Spodnie ciazowe w Zlotych Tarasach w sklepie Nivena, nawet ok, choc nie powalaja na kolana, no ale przynajmniej maja rozwojowa gume, i kilka rzeczy dla malenstwa w H&M.

Hej Mamusie po Swietach mam nadzieje ze wszystkie w dobrych nastrojach.A wiadomo moze co z tym watkiem zamknietym?

Załączniki

• SDC11031.JPG
    SDC11031.JPG
    14 KB · Wyświetleń: 49
reklama
Do góry