M
Marzena80
Gość
w prównaniu z iPlusem to mi śmiga, że ho ho!!!A mi play wolno chodzi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
w prównaniu z iPlusem to mi śmiga, że ho ho!!!A mi play wolno chodzi
Ja do sieciówki przyzwyczajonaw prównaniu z iPlusem to mi śmiga, że ho ho!!!
no tak - dobrobyt... ja niegdyś takiej możliwości nie miałam, a teraz jestem już przyzwyczajona do bezprzewodowego...Ja do sieciówki przyzwyczajona
trudno coś stwierdzic . ZaIeży po jakim czasie mu mierzono ten cukier.Dwie godziny po posiłku musi byc do 140.JeśIi w międzyczasie dostał leki to też mu zafałszowało wyniki.No i jak organizm głodował to wątroba wyrzuca jakis enzym który podwyższa cukier. Nie pamietam jak to dokładnie przebiega z tą wątrobą i czy Ci to dobrze tłumacze.U mnie problem lezał własnie od strony wątroby. Zle pracowała i przy okazji przeszkadzała dobrze pracowac trzustce.miał 140, rano - ok 9 zjadł kromkę chleba z masłem, ok 13 zjadł 3 łyżki rosołu takiego tradycyjnego, mierzono mu po 16
Dziękuję moniko, będę miała to pod kontrolą, 140 to jeszcze nie tak źle. Ospa minie to będziemy działaćtrudno coś stwierdzic . ZaIeży po jakim czasie mu mierzono ten cukier.Dwie godziny po posiłku musi byc do 140.JeśIi w międzyczasie dostał leki to też mu zafałszowało wyniki.No i jak organizm głodował to wątroba wyrzuca jakis enzym który podwyższa cukier. Nie pamietam jak to dokładnie przebiega z tą wątrobą i czy Ci to dobrze tłumacze.U mnie problem lezał własnie od strony wątroby. Zle pracowała i przy okazji przeszkadzała dobrze pracowac trzustce.