reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

reklama
miał 140, rano - ok 9 zjadł kromkę chleba z masłem, ok 13 zjadł 3 łyżki rosołu takiego tradycyjnego, mierzono mu po 16
trudno coś stwierdzic . ZaIeży po jakim czasie mu mierzono ten cukier.Dwie godziny po posiłku musi byc do 140.JeśIi w międzyczasie dostał leki to też mu zafałszowało wyniki.No i jak organizm głodował to wątroba wyrzuca jakis enzym który podwyższa cukier. Nie pamietam jak to dokładnie przebiega z tą wątrobą i czy Ci to dobrze tłumacze.U mnie problem lezał własnie od strony wątroby. Zle pracowała i przy okazji przeszkadzała dobrze pracowac trzustce.

trudno coś stwierdzic . ZaIeży po jakim czasie mu mierzono ten cukier.Dwie godziny po posiłku musi byc do 140.JeśIi w międzyczasie dostał leki to też mu zafałszowało wyniki.No i jak organizm głodował to wątroba wyrzuca jakis enzym który podwyższa cukier. Nie pamietam jak to dokładnie przebiega z tą wątrobą i czy Ci to dobrze tłumacze.U mnie problem lezał własnie od strony wątroby. Zle pracowała i przy okazji przeszkadzała dobrze pracowac trzustce.
Dziękuję moniko, będę miała to pod kontrolą, 140 to jeszcze nie tak źle. Ospa minie to będziemy działać

widzę, że się towarzystwo do domów rozchodzi... a Kasi ni ma... m&m's też się nie pokazała... a Gdzie Aga? też była i zniknęła..... i Malinki dawno nie było...

reklama
Do góry