reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
na szczęście nic nie pamięta. Teraz nie ma gorączki, śpi ze mną na dole bo boję się go zostawić samego. Jest bardzo wysypany ale jego to bawi :-)

dobrze, że nie ma traumatycznych wspomnieć z tymi ciężkimi chwilami

a powiedz mi co go w tych krostkach bawi?? bo...wiesz... ja nigdy nie miałam żadnej z zakaźnych chorób :sorry2: ... i nie wiem na co mam sie szykowac przy jadze..

Nie mogę zasnąć od 2 dni, gdy tylko zamknę oczy widzę jego wykrzywioną buźkę....

:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-( przytulam Cie mocno, buziole w czółeczko :*************************************

a nie macie jakiegoś dobrego-sprawdzonego pediatry?
nie mamy, a do naszej chyba więcej nie pójdę. W piątek Andrzej miał już krosty, gorączkę i gardło czerwone, a ona nie pomyślała o ospie...

agakm bai go bo tak naprawdę śmiesznie wygląda, smaruję krosty punktowo białą mazią i wygląda jak muchomor :-)

ja tylko świnkę miałam... i do dziś mi została...

Mamstud a Gaba na razie o.k.? żadnych objawów?
Ty jak już coś powiesz... A gdzie trzymasz tą świnkę? Ładna? :-)

Na razie cisza....

Załączniki

• DSC00061.jpg
    DSC00061.jpg
    20,3 KB · Wyświetleń: 33
reklama
Do góry