reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

a ja miałam wszystko możliwe i to do 3 roku życia,ospa, rózyczka,świnka ,odra,i coś tam jeszcze....

szcześciara:-p:-p:-p
a ja grypy, zapalenia płuc, oskrzeli-to nie zlicze...ale tego co się czepia dzieciaków...to NIC=ZERO!!! Moja mama zawsze jak dostala od kogos cynk, że ma dziecko chore, to pakowała mnie i siostre i woziła do tych dzieci... i co?? I NIC!!! Moja Sis miała później (jakos w gimnazjum) odrę, ospę, różyczkę (2 razy... możliwe to??), świnkę - a ja nadal NIC:-(

reklama
Mój Mikołąj nie miał żadnej choroby!!:baffled::baffled::szok::szok:

w zeszłym roku w przedszkolu była ospa. chorzy byli prawie wszyscy!!! serio 16 dzieci. A Mikołaj ---- nie.:confused::confused::confused:

a lekarz może jakiś prywatny? może poszukaj jakichś opini w necie...
Lekarka jedna na oddziale była świetna, przyjmuje nawet blisko nas. Mam zamiar się do niej przenieść

Ale wiecie co! Gaba pije mleczko z butelki! Nawet dziś na noc wypiła 90 ml. Fajnie, prawda? Może to dobry moment na zabranie cycusia?

reklama
no wiesz do 5 lat moim domem był szpital i senatorium.. szczęściem bym tego nie nazwała....ale teraz nawet przeziębienie mnie nie łapie:-)

no spoko, spoko... ja 2 lata spędzilam na zmianę w szpitalu i domu... ale to przezwspomniane zapalenia płuc i oskrzeli.. Ale mimo wszystko nadal sie mnie te choróbska czepiaja :crazy:

Do góry