reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Kochana, ja Ci dziękuję bardzo za uznanie, ale chyba nie twierdzisz że udka, warzywa, pieczarki i pieczone ziemniaki to wyszukane danie. Ja naprawdę nie miałam pomysłu na nic ciekawego i kazałam m kupić te rzeczy. Taki misz masz, wszystko pieczesz, zero stania nad garami... Nie wiem, może to tylko tak brzmi
A na jedzonko chętnie bym Cię zaprosiła. Gotowanie dla kogoś to dopiero frajda. Zgłoś się jak będziesz w pobliżu :tak:

moniqsan- oj ty zawsze cos wymyślnego nam prezentujesz, już nie bądz taka skromna :-p, jak kiedyś będę to skorzystam.......... ;-) Usmiałam się z twoich opowiści zakupowych :-D:-D:-D Oglądałam właśnie filmnik minki Lili są the best :-D aaaaaaaa pisałaś coś o spagetti, własnie narobiłam tyle, ze 2 dni bedziemy jeść, moze masz ochote?

agakm- kochana mam nadzieję, że uda Ci się powrócić do normy z jedzeniem, ja czasami mam takie ataki na jedzonko, że szok ostatnio o 23 jadłam princesse czekoladowa :dry:

malgoss- dziekujemy :-), jeny to straszne :-:)-:)-(. Dobrze, że z małym wszytsko ok ufffffffffff

kasia1208- gratuluję 3 tysieczniaka ;-)no i gartuluję wcisniecia spodenek :-D;-)

nina2003- powodzenia :-)

tikanis- przeczytałam twojego posta do moniqsan, kurcze starsznie mi przykro, ze nic nie pomół ten syropek, a taką miałam nadzieję, że chociaż tobie się poszczęsci w nocy :-(

mamstud- jeny kochana, aż mnie zatkałao jak przeczytała twojego posta, to starsznie życzę mnóstwo zdrówka dla Andrzejka

barmanka79- moje dziecko, w tygodniu jak ja zawozimy do babci to spi do 9 a jak przychodz sobota to o 7 jest gotowa do zabawy :wściekła/y:

roxy- witaj nadrobiłam tadaaaaaaaaaaaa

ZOSIEŃKO WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO

Cześć melduje się, że jestem u babci tylko kurde nie wiem na ile :baffled: niby do jutra, ale nie wiadomo czy pobyt mi się tu nie przedłuży....
ale to chyba fajnie, czy nie? :sorry2: a co się stało że pobyt ma być dłuższy? przez pogodę?

ejjj a gdzie wszystkie?
ja rozumiem że sobota, że weekend...ale żeby wszystkie wywiało :szok::szok:
na jakieś bugi-ługi się szykujecie czy jak? (czytaj - dance floor :-))

Witam
Nocki jak zwykle do udanych nie zaliczę, ale to juz żadna nowośc dla mnie.
dziękuje za kciukasy, napewno się przydadzą.
Moje dziecko właśnie wędruje wzdłuż mebli i szarpie mi telewizor:) A moje nie w ogóle do niego nie dociera
Wspólczuje nocki...u mnie na szczęście ostatnio nie jest zle....a co do reszty to jakbym o mojej małej czytała....jak mówię nie albo nie wolno to się ze mnie śmieje:baffled:...ale wie o co chodzi,cwaniara:tak:
Zapodaję też filmik Liliankowy (sprzed chwili) ... Jeszcze trochę i będziecie mnie porównywać do I ... :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
YouTube- Lilianka 30.01.2010
Lilianka jest bossska:tak::tak::tak: A co do porównania.....eeeee,co Ty?;-)
Nina, też się chciałam dowiedzieć. I dowiedziałam się tyle :sorry2::

"Żymlok - je to wuszt ze mjůnszu żymły a śwjyżyj krwje ze wjeprzka a zemlůnych wůntrůbkůw, skůrůw a fetu. Nojczyńśći prziprawjo śe je cwiblům, korzyńůma a majorankym.
Żymloki sům czorno-fjoletowe, majům uůne nojczyńśći skůra zrobjůno ze strzewja. Żymlok mo ksztołt ańfachowygo wusztu a je do 5 cm ruby" (źródło: Wikipedia)
Opis wspaniały:-D:-D:-D Taki Śląski:tak:;-):-D
Cześć melduje się, że jestem u babci tylko kurde nie wiem na ile :baffled: niby do jutra, ale nie wiadomo czy pobyt mi się tu nie przedłuży....
Mam nadzieje że miło spędzacie czas.... a dlaczego pobyt się ma przedłużyć:confused::sorry2:mam nadzieje że wszystko w porządku:tak:

roxy- no ja juz nie mam sil pisac,., hehe:p juz pposataram sie nie zmedzic z tymi nockami. trudno jest jak jest i trzeba to przezyc..
muaaa dla nadusi

ankzoc- a u ciebie jak mala spi??? nadal kiepsko???no niestety lek nie skuteczny takze dzis juz go nie podalismy...

roxy- no ja juz nie mam sil pisac,., hehe:p juz pposataram sie nie zmedzic z tymi nockami. trudno jest jak jest i trzeba to przezyc..
muaaa dla nadusi
Kochana ja nie w tym sensie...że nie masz pisać:sorry2: w żadnym wypadku,pisz ile chcesz,na prawde:tak: chodziło mi o to że przykro mi bardzo jak czytam że Kubuś nie daje Wam się wyspać:sorry2::tak:
Mam nadzieje że dzisiejsza nocka będzie lepsza,muuuaaa:-)

Dziewczynki miłego wieczorku...i spokojnej nocki Wam życze,buzi:-)

tikanis współczuję, u mnie Maja wstaje raz i i tak padam na twarz. dziś w nocy nawet się wkurzyłam.

Mamstud, straszne!!! Trzymaj się!!! będzie dobrze.

Ja już dzieci obrobiłam. pizza w piekarniku, a piwo w lodówce.
Bedzie tu ktoś czy mam film włączać?

reklama
jestem :-) popijam sobie piwko i oglądam filmik, na stole czeka na mnie pyszna mozarelka :-)

kurcze...zlazłam dziś całe miasto w poszukiwaniu słoiczków (co bym mogła zawekować zupki dla Marcelka.... i co?... i dupa, i to przez wielkie D :wściekła/y::wściekła/y: dacie wiare że nie ma tu słoiczków? :szok::szok: ehh i teraz będe musiała kombinować...słoiczki to nie problem, wykorzystam te po większych zupkach, czy deserkach (może jeszcze po koncteracie, musztradzie coś znajdę). tylko problem będę miała z wieczkami :-:)-(
no to się rodzinka w Polsce zdzwiwi trochę jak jutro zadzwonię i poproszę ich by przysłali mi wieczka :sorry2::cool2::cool2::cool2: no ale innego wyjścia nie mam :zawstydzona/y:

jutro na obiadek będę robić roladki rybne, jak wyjdą smaczne to wstawię przepis w odpowiednim dziale :tak:

Do góry