reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Kasia, Ty mi nie powiesz że chciałaś nam pokazać swoje "new body", założyłaś spodnie i jeszcze specjalnie na tę okazję wdziałaś żakiet? :oo2: W sobotę przed południem :baffled:

Kasiu to ile tych kg na minusie...? wiesz, że kolejną wredotą jesteś???

Już byś nie zazdrościła tylko cieszyła się z sukcesu koleżanki.
Co ona winna że Ty się nie możesz w jej spodnie wbić ??? :-D:-p:-p:-p

A tak serio. Jak u Ciebie? Przecież chyba lepiej? Cały czas stosujesz się do MŻ i nie jesz kolacji?

Ten żymlok mi się podoba. Lubię próbować takich swojskich wyrobów. Muszę koniecznie przy jakiejś okazji spróbować :tak:

melduje się :tak:
co za nocka :wściekła/y::wściekła/y: młody obudził się o 6, dostał mleko i ...nie chciał dalej iść spać.. ja już chciałam z nim przyjść na dywan, ale tata się sprzeciwił i próbował go na siłe uspać... wiecie dla mnie to nie było problemu walczyć z młodym, chodziło mi tylko o mojego m :baffled: pisałam wam kiedyś że późno wraca z pracy...więc jak młody dziś zrobił pobudke o 6 to m spał zaledwie niecałe 3 godz :szok:
po 1,5godz walki młody sunął...:cool2::cool2: spaliśmy do 10.30 :-):-) ja nie wiem co jemu ostatnio tak "odwala" z tym spaniem :baffled::baffled:

teraz lece przebrać sralucha i będę was nadrabiać

Już byś nie zazdrościła tylko cieszyła się z sukcesu koleżanki.
Co ona winna że Ty się nie możesz w jej spodnie wbić ??? :-D:-p:-p:-p

A tak serio. Jak u Ciebie? Przecież chyba lepiej? Cały czas stosujesz się do MŻ i nie jesz kolacji?

Ten żymlok mi się podoba. Lubię próbować takich swojskich wyrobów. Muszę koniecznie przy jakiejś okazji spróbować :tak:

nie jem kolacji i pewnie dlatego jestem taka zgorzkniała... człowiek głodny - człowiek zły... a do spodni za małych się nie miesczę... ile waże to nie wiem, bo waga w czasie przeprowadzki gdzieś zaginęła... może i dobrze...

a żymloki są świtne! jak tylko będziesz miała okazję to próbuj!!!

reklama
nie jem kolacji i pewnie dlatego jestem taka zgorzkniała... człowiek głodny - człowiek zły... a do spodni za małych się nie miesczę... ile waże to nie wiem, bo waga w czasie przeprowadzki gdzieś zaginęła... może i dobrze...

a żymloki są świtne! jak tylko będziesz miała okazję to próbuj!!!

Aha, to Ty pewnie już z 10 kg lżejsza ... nie wiesz o tym bo wagi nie masz i siedzisz tu i mędzisz :-D

Z z tą złością z powodu niedojedzenia to mnie nie musisz tłumczyć, ja jestem już powszechnie znana ze swoich głodowych humorków :-D

Idź poszukaj lepiej tej wagi :-p

Do góry