reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

na górze strony pisałam
no widziałam, ja dziś ciut do tyłu jestem i nadrabiam was najszybciej jak tylko mogę ;-)

zostały ściany, reszta, łącznie z dachem do zrobienia
:szok::szok::-:)-:)-(
brak słów...to straszne...

Tak masz racje, że inny klimat. Ale ja miałam w domu i pomimo, że miałam pomoc mam to denerwował mnie ten chaos, że nie moge tego wszystkiego ogarnąć. Dlatego podziwiam ludzi, którzy organizaują wesele sami:tak:
wiesz mi się marzy taka firma co przyjeżdża do mnie i WSZYSTKO za mnie robi, mają nawet kelnerów co podają do stołu :sorry2::blink:i co po sobie posprzątają :blink:
(ech chyba za dużo filmów się naoglądałam :zawstydzona/y:) jak znajdę taką firmę to zrobię w domku:tak::-)

reklama
Kochana, ja jestem .... ale ide Jagę przebrac i na nowo uspac:baffled::-(

jak mi sie uda uglaskac potwora to wróce

Malgoss, kasiu, Nino - dobranoc :***

Ostatnia edycja:
ehhh znowu net mi chodzi w żółwim tempie, nie chca się filmiki załadować (z Roksanką) :-(

a w między czasie piszę przepis (w odpowiednim dziale) na żeberka które robiłam na niedziele ...
(chorobica na śmierć zapomniałam wcześniej go wstawić :zawstydzona/y:)

już :-):-)
a teraz brykam na sofę wybrać coś co będę robić w tą niedzielę :tak::tak: (na szczęście zrobiłam dziś porządek w przepisach swoich, bo miałam mnóstwo karteczek z gazet :sorry2:)

olallala- to się nam barmanka kulinarnie rozszalala ;-):-D:-D:-D
brykaj i wybieraj cos pycha - może mi jakis fajny pomysł podsuniesz;-):tak:

A ja znikam... nie chce mowic dobranoc... ale chyba zaryzykuje :sorry2::sorry2::sorry2: najwyzej przywitam sie pozniej na nowo ;-)

moniqsan- kobitko powiem ci szczerze ze jaj przeczytalam twoja odp to sie usmiechnelam i pomyslalam ze kochana jestes ze sie tak przejmujesz, jesli chodzi o moja pediatre to ufam jej ale w granicach rozsadku, tzn przeczytalam ulotke tego syropku plus dzwonilismy do 2 innych pediatrow by spytac o bezpieczenstwo podawania tego leku,, oczywiscie ze nie zamierzam go stale podawac , moze jeszcze 2 dni i koniec... ale z drugiej strony nie wiem czy dalej go bede uzywac bo dzis kubus standardowo budzil sie co godzine mimo podania leku.. takze wczoraj ze przespal cala nocke byl przypadkiem/.///://// i kochana moniq nie jestem taka latwowierna zeby slepo wierzyc lekarzom ale zaufania trzeba troszke miec.. oczywiscie wszytskie leki sprawdzam na necie plus jak mam watpliwosci dzwonie po innych pediatrach ale milo ze sie tak przejelas.. wysciskalabym cie jak mldosza siostre ( choc nie mam ani siostr ani tez nie wiem czy jestes mlodsza odemnie) hehehe:p takie od skojarzenie i powiedzenie:p dzieki kochana jestes a ja jestem podlamana,, znow sie nie wyspalam,,,tragedia.. kiedy to sie skonczy...???

Zofio!duzo radości i szczęścia na 8 miesięcy!
tort_w_stylu_angielskim_popup_watermark.jpg

a my dziś ruszamy na zakupy, Iza ma tak czerwone i przesuszone policzki od tych mrozów i nagrzanego suchego powietrza w domu, ze czas najwyższy na maseczki nawilżające (czyt. krem nawilżający dla niemowląt)... buziaki Mamuśki i do wieczorka!

reklama
Cześć babencje ;-)
Chciałam napisać że wstałam o 9 i czuję się niewyspana i że baaaardzo ciężko było mi się zwlec z łóżka, ale ugryzłam się w język (no i i tak to napisałam :sorry2:)
Tikanis, mnie jest bardzo przykro z powodu Kubusiowego niespania, i chciałabym żeby to się wreszcie skończyło. W ogóle sobie tego nie wyobrażam. Tego jak musicie być zmęczeni i źli. Dla mnie już baraszkująca do późnych godzin nocnych Jagoda jest zjawiskiem nie do wyobrażenia ... a wy .. już w ogóle
No i Kochana, ja się tak przejmuję i czepiam zarazem, bo naprawdę mam świadomość. Ja wiem jakie skutki niesie za sobą stosowanie silnie działających leki, jakie spustoszenie robią one w organiźmie i przede wszystki wszystko, dosłownie WSZYSTKO nie jest dla organizmu obojętne. Wystarczy spojrzeć na moją antykoncepcję. Wyobraź sobie jak silny musi być mój strach (mój K jest jeszcze lepszy i zawsze mówi że jak bym brała to się ze mną rozwiedzie) przed chemią i hormonami podawanymi sztucznie z zewnątrz, że żyję 10 lat w związku i "męczę" się tradycyjną metodą :sorry2:
Także wiesz, o to chodzi. Uważaj na Kubusia, to to jeszcze maleńka istotka, jego nerki, wątroba, przewód pokarmowy są tak wątłe i delikatne że bardzo łatwo zrobić takiemu maleństwu krzywdę.
Tylko, a może aż tyle :tak:

Tsasrna, fajną sobie na dzisiaj dziedzinę sportu wybrałaś ... Gdyby nie nauka, normalnie wzięłabym kartę (pensja jest, konto zasilone) i poszła w tango .... pierwsze co, odwiedziłabym susharnię :tak: Ale nie .... :-(

A teraz życzenia:

Zosiu - śliczna dziewczynko. Niech zawsze spełniają się Tobie wszystkie marzenia, dużo dziecięcej radości i uśmiechu na twarzy, jak najmniej łez i trosk. Ciesz rodziców nowymi umiejętnościami i bądź grzeczna i kochana.
Ciocia moniq i Lilijka

Załączniki

• hello kitty.JPG.jpg
    hello kitty.JPG.jpg
    20,8 KB · Wyświetleń: 16
Do góry