reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

Zapomniałam Wam napisać, złożyłam aplikacje do Getin banku. Także proszę o kciukasy o to żeby mnie przyjeli i jakies sensowne pieniądze dali( niestety ze wzgledu na to, że nie mam z kim Jula zostawić, a w grę wchodzi złobek prywatny z abonamentem bez jedzonka 800 zł, nie moge iśc do pracy za 1000 zł). Podobno w połowie lutego ma dzwonić pani dyrektor.

Ninka, życzę Ci takiej pracy jaką dostała moja S (cioteczna)
Dziewczyna dość biednej rodziny, pracowała w sklepie w galerii, studiuje finanse i bankowość zaocznie na SGGW, zawsze marzyła o "zwykłej" pracy w banku. 23 lata, trafiła do Noble Banku, pracuje nie na żadnej kasie, w kredytach itp, tylko w departamencie, ma swoich 10 klientów (w tym Rubika, Karolaka - tego od 39.5, Durczoka i paru innych) i zarabia jakieś straszne pieniądze... tylko niestety troszkę sodówka uderzyła, ale mam nadzieję że zejdzie na ziemię :tak:

reklama
No zaraz Cię palnę .... obiadki, kolacyjki a ta jeszcze narzeka na brak deseru :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
a bo to ni wiesz jak jest? :sorry2: że człowiek zawsze pragnie tego czego nie ma :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

nina trzymam kciuki za pracę. wiem że w Bełchatowie ciężko z pracą :-( prawda taka że jak nie masz kontaktów to zapomnij o pracy :zawstydzona/y: masz kontakty? :sorry2:

malgoss, super że z serduszkiem synka wszystko jest w porządku:tak:

Zapomniałam Wam napisać, złożyłam aplikacje do Getin banku. Także proszę o kciukasy o to żeby mnie przyjeli i jakies sensowne pieniądze dali( niestety ze wzgledu na to, że nie mam z kim Jula zostawić, a w grę wchodzi złobek prywatny z abonamentem bez jedzonka 800 zł, nie moge iśc do pracy za 1000 zł). Podobno w połowie lutego ma dzwonić pani dyrektor.
Kciuki zaciśnięte:tak::-)
No to dobrze. na pewno już się mniej denerwujesz.
A my we wtorek bylismy z małym na echu serca, bo pediatra słyszała szmer. Ale tez jest wszystko ok.
Ojjj...dobrze że wszystko Ok:tak:

Dziewczyny ja się zwijam...spokojnej nocki życze,pa:-)

Dziewczyna dość biednej rodziny, pracowała w sklepie w galerii, studiuje finanse i bankowość zaocznie na SGGW, zawsze marzyła o "zwykłej" pracy w banku. 23 lata, trafiła do Noble Banku, pracuje nie na żadnej kasie, w kredytach itp, tylko w departamencie, ma swoich 10 klientów (w tym Rubika, Karolaka - tego od 39.5, Durczoka i paru innych) i zarabia jakieś straszne pieniądze... tylko niestety troszkę sodówka uderzyła, ale mam nadzieję że zejdzie na ziemię :tak:
ooo.. tak, tak to ja poproszę ... no może bez sodówki:-D

Wiecie co, dzisiaj nie jest mi do smiechu. naszym przyjaciołom spalił się dom - dzis się dowiedziałam, bo wcześniej nie mieli głowy, by do nas dzwonić ( mieszkaja daleko). Szok. Dobrze, że w dzień , a nie w nocy, bo nie wiadomo, jakby sie to skończyło. A dopiero co go wykończyli! I jeszcze mają kredyt

TRAGEDIA! :shocked2:
Mam nadzieję że ubezpieczony
Ale nieszczęście

Zapaliło się od kominka ( wkład kominkowy). oni mają szczęście, bo ich sąsiad zaproponował im, żeby się wprowadzili do nowo wybudowanego przez niego domu, który wybudował dla syna - ale ten syn jest jeszcze młody i może poczekać. Tak więc mogą mieszkać, aż swój dom odbudują...
Szczęście, że mają takiego sąsiada

a bo to ni wiesz jak jest? :sorry2: że człowiek zawsze pragnie tego czego nie ma :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

nina trzymam kciuki za pracę. wiem że w Bełchatowie ciężko z pracą :-( prawda taka że jak nie masz kontaktów to zapomnij o pracy :zawstydzona/y: masz kontakty? :sorry2:

malgoss, super że z serduszkiem synka wszystko jest w porządku:tak:

no w tym banku niestety nie. Zobaczymy jak bedzie.

Dziewczyna dość biednej rodziny, pracowała w sklepie w galerii, studiuje finanse i bankowość zaocznie na SGGW, zawsze marzyła o "zwykłej" pracy w banku. 23 lata, trafiła do Noble Banku, pracuje nie na żadnej kasie, w kredytach itp, tylko w departamencie, ma swoich 10 klientów (w tym Rubika, Karolaka - tego od 39.5, Durczoka i paru innych) i zarabia jakieś straszne pieniądze... tylko niestety troszkę sodówka uderzyła, ale mam nadzieję że zejdzie na ziemię :tak:

wow - rewelacja!!! O ile nie sfiksuje (no co by ta sodowka troszkę zelżała) to jest ustawiona na cale zycie :tak::-)

Roxy -dobranoc :***

reklama
Do góry