reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

No zaraz Cię palnę .... obiadki, kolacyjki a ta jeszcze narzeka na brak deseru :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

no tak.... i ja ją rozumiem:tak::-)
ja zawsze po obiedzie szukam czegos na przełamanie smaku... musi być cosik słodkiego (cukierek, ciasteczko, czekolada, batonik), wiec coż po extra daniu jak BRAK deseru :wściekła/y:

reklama
Zapomniałam Wam napisać, złożyłam aplikacje do Getin banku. Także proszę o kciukasy o to żeby mnie przyjeli i jakies sensowne pieniądze dali( niestety ze wzgledu na to, że nie mam z kim Jula zostawić, a w grę wchodzi złobek prywatny z abonamentem bez jedzonka 800 zł, nie moge iśc do pracy za 1000 zł). Podobno w połowie lutego ma dzwonić pani dyrektor.

Zapomniałam Wam napisać, złożyłam aplikacje do Getin banku. Także proszę o kciukasy o to żeby mnie przyjeli i jakies sensowne pieniądze dali( niestety ze wzgledu na to, że nie mam z kim Jula zostawić, a w grę wchodzi złobek prywatny z abonamentem bez jedzonka 800 zł, nie moge iśc do pracy za 1000 zł). Podobno w połowie lutego ma dzwonić pani dyrektor.

Ninko - już mam kciki zaciśniete i pozytywnie myślę o finiszu tej aplikacji i pracy!!!

Tego Posta Dedykuję:
Wam za to:
-że jesteście:tak:
-że mnie czasem wspieracie:tak:
-że jesteście wredoty:sorry:
-że jak was czytam to padam że śmiechu:-D
-że się od was uzależniłam :baffled:
-że dzięki wam czasem ugotuje coś lepszego dla siebie i dziecka :tak:
-że przez was się odchudzam:eek:
-że po raz pierwszy jestem w klubie AA:rofl2:
-że mam parę nowych numerów w telefonie:-D

Reszta przy 4 tysiącach:-p:-p:-p
:-):-):-):-) gratulacje :tak::tak::tak:

reklama
ale jakby co będziemy miały wtykę;-)

Do góry