Oj to przykro tak, jak ktoś czegoś nie dopilnuje i potem problemy są przez to, a mógł Twój M uniknąć tej operacj.
no właśnie. to wkurzające. bo wytarczyło nosić taką wyrównawczą wkładkę w butach. i byłby zdrowy.
ech.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oj to przykro tak, jak ktoś czegoś nie dopilnuje i potem problemy są przez to, a mógł Twój M uniknąć tej operacj.
Nie no o klasyce to ja się w ogóle nie wypowiadam. To się rozumie samo przez się:
Cepeliny, The Doors, Black sabath, Genesis (jeśli znasz, to już tu powinien Ci Peter Gabriel coś mówić), Bob Dylan, David Bowie, Van Morrison. Się wie
Petera Gabriela na pewno znasz ze słynnego Sledgehammera, albo Dont give up w duecie z Kate Bush
no właśnie. to wkurzające. bo wytarczyło nosić taką wyrównawczą wkładkę w butach. i byłby zdrowy.
ech.
o to znam oczywiście, a czy Genesis miało później innego wokalistę?Bo jak widac znam tylko ogólnie Genesis.
przeskrobałam coś czy macie mnie w osobach ignorowanych?
kasica miłego spacerku!