reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

reklama
dziewczyny gratuluję córeczek !!!
i oczywiście gratuluję synka mamie bartusia

już się martwiłam , że dla majowych chłopaczków zabraknie narzeczonych, a tu proszę pomału zaczynają się ujawniać kobitki ;-)

trzymam kciuki za kolejne usg....za zdrowe dzieciaczki i następne ujawnienia :-D nawet u tych najbardziej nieśmiałych ...;-)

mama bartsia- kochaniutka dziekuje... i gratulacje dla ciebie... super ze synek ale jeszcze lepiej ze zdrowiutki... buzka... glaski dla malego...

:-):-):-) A ja jestem szczesliwa i ciagle patrze na fotki z USG:-):-):-) Dzidzia zdrowa wszystko ok z serduszkiem i glowka ma wszystkie paluszki i organy w porzadku....

Ale najbardziej sie ciesze ze to jest w 99% DZIEWCZYNKA!!!
Jestem niesamowicie szczesliwa... dziewczyny dziekuje za wszystkie trzymane kciuki i ogromne wsparcie... buziak dla was wszystkich!!!:blink::blink::blink:
PAULINKO I kOKOSZKO i MAMO BARTUSIA gRATULUJE WAM Z CAŁEGO SERDUCHA:-D:-D:-D:-D- a ja w styczniu na 4d jade z mezem juz sie nie mogę doczekaćupewnienia sie czy dzidziuś zdrowy i mam nadzieje ,żę też uroni rąbka tajemnicy rodzicom maleństwo - w głebi duszy czuje jakoś ze to dziewczyneczka bedzie !!!! :-):-)

Hej dziewczynki !!!!!
Jestem taka happy !!!!
Właśnie umówiłam sie na badanie usg 4D w Katowicach na 9 stycznia !!!!!!! Już sie doczekać nie mogę !!!!

Ijeszcze śnieg pruszy ślicznie za oknem hehe !!!

A gdzie w Katowicach idziesz na to badanie? Wiem, że jedno robią na ul.Opolskiej, ale czy jeszcze gdzieś to już się nie orientuję. Też się zastanawiam nad tym, żeby pójść, ale rzeczywiście jest to kosztowna przyjemność.

A gdzie w Katowicach idziesz na to badanie? Wiem, że jedno robią na ul.Opolskiej, ale czy jeszcze gdzieś to już się nie orientuję. Też się zastanawiam nad tym, żeby pójść, ale rzeczywiście jest to kosztowna przyjemność.
Byłam umówiona na wizytę tu i koszt jest rowny-250zł
Kontakt - Zięba Clinic Katowice
znalazłam wczoraj w Tychach i tam jest taniej 200zł te same usługi i płytka również, badanie trwa od 25-45minut jadę tutaj !!!JUz sie umówiłam na 15 stycznia !!!
A pliusem jest równiez to , żę doktor pracuje w szpitalu w którym bedę rodzić w Tychach dobrze sie składa:-):-D:-):-D
Ginekolog dr Gwara, ciąża USG 3D Tychy
Napisz mi Marzenko czy tez sie decydujesz na którąś z opcji Buziaczki

Ostatnia edycja:
Witamy, witamy (ja i Mateuszek) wszystkie majowe Mamy:-D

gratuluję dziewczynek i synków, fajnie że coraz więcej latorośli ujawnionych :-)

ja też po badaniu połówkowym WSZYSTKO OK, MATI ZDROWY I DOBRZE SIĘ ROZWIJA, tylko bużkę chował więc nagranie 3d to głównie stópki i trochę profilu :blink:

Życzę dużo zdrówka Mamusiom i Dzieciaczkom, więcej się rozpiszę jak się skończy przedświąteczne zamieszanie w pracy i w domu bo narazie z czasem kiepsko.. buziaki :tak:

oj dziewczynki nie rozpisałyście się dziś sporo ;-)
babcia już w domu, jak narazie ok, ale to dopiero kilka godzin ;-)
Ja po umówieniu się u innego lekarz na połówkowe na 10 stycznia i tak muszę iść prywatnie bo u mnie w szpitalu sprzęt popsuty :-(
Lekarz ten prowadzi ciążę bliźniaczą koleżanki, normalnie pracuje na Szaserów w Warszawie podobno jest dobry ;-) a chce zaciągnąć opinii innego lekarza bo ostatnio nie ciekawa opinie znalazłam na temat tego do którego chodzę na USG normalnie

Faktycznie dziewczyny dzisiaj coś kiepsko z tym pisaniem ale to pewnie przygotowania świąteczne,najwarzniejsze sara ze wszystko o.k. cóż nie można zobaczyć wszystkiego pozdrawiam.:-)

ja też po badaniu połówkowym WSZYSTKO OK, MATI ZDROWY I DOBRZE SIĘ ROZWIJA, tylko bużkę chował więc nagranie 3d to głównie stópki i trochę profilu :blink:

reklama
Do góry