M
maja33
Gość
mamo bartusia-GRATULACJE i troszke zazdroszcze bo mi sie strasznie marzy chlopczyk:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
PAULINKO I kOKOSZKO i MAMO BARTUSIA gRATULUJE WAM Z CAŁEGO SERDUCHA- a ja w styczniu na 4d jade z mezem juz sie nie mogę doczekaćupewnienia sie czy dzidziuś zdrowy i mam nadzieje ,żę też uroni rąbka tajemnicy rodzicom maleństwo - w głebi duszy czuje jakoś ze to dziewczyneczka bedzie !!!! :-):-):-):-):-) A ja jestem szczesliwa i ciagle patrze na fotki z USG:-):-):-) Dzidzia zdrowa wszystko ok z serduszkiem i glowka ma wszystkie paluszki i organy w porzadku....
Ale najbardziej sie ciesze ze to jest w 99% DZIEWCZYNKA!!!
Jestem niesamowicie szczesliwa... dziewczyny dziekuje za wszystkie trzymane kciuki i ogromne wsparcie... buziak dla was wszystkich!!!
Hej dziewczynki !!!!!
Jestem taka happy !!!!
Właśnie umówiłam sie na badanie usg 4D w Katowicach na 9 stycznia !!!!!!! Już sie doczekać nie mogę !!!!
Ijeszcze śnieg pruszy ślicznie za oknem hehe !!!
Byłam umówiona na wizytę tu i koszt jest rowny-250złA gdzie w Katowicach idziesz na to badanie? Wiem, że jedno robią na ul.Opolskiej, ale czy jeszcze gdzieś to już się nie orientuję. Też się zastanawiam nad tym, żeby pójść, ale rzeczywiście jest to kosztowna przyjemność.