reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Aguś trzymam kciuki za Jagodzie na pewno wszystko będzie dobrze nie martw się bo może nic się poważnego nie dzieje
M&ms no to jest plus mieszkania w górach :-D uwielbiam deche
Nie czytam was więcej bo piszecie o jedzeniu a ja w pracy taka głodna że zaraz zjem klawiature wrr:tak:

a z innego tematu, to kupiłam sobie taki mały ręczny bezprzewodowy odkurzaczyk. Zawwsze mi się wydawało że to taki wiecie "hit tv zakupów".
Nie kupiłam go oczywiście w tv markecie.
Ale jest to po prostu mój idol!!!!!

Tak, też mam taki i też jest moim idolem :tak:
Dostaliśmy od kolegi (notabene z Anglii) w prezencie ślubnym. Chodzi 6 minut po naładowaniu :tak:

O taki

Załączniki

• dyson-hand-vac 010.jpg
    dyson-hand-vac 010.jpg
    18,9 KB · Wyświetleń: 22
Roxy ale pociesze Cię ja z jajakami i ich gotowaniem mam podobnie :-(
Jak jeszcze sterylizowałam rzeczy małej to kiedyś też mi się zapomniało a M wyłączył jak w garnku została tylko jednolita masa na dnie :-:)zawstydzona/y::baffled:
Uffff...dzięki kobieto,pocieszyłam się troszke:tak:;-)

Co do odkurzaczy to faktycznie super sa te malutkie...my mamy taki mały samochodowy...ale w domu jest niezastąpiony:tak:

Roxy, Kasica - jesteście bezbłędne!!! hahahha:-D:-D:-D:-D:-D:-D

moj M kiedyś smażył patelnie poł dnia (ściągnął kotlety i zapomniał wyłączyć ognia...) - na szczeście ustawione bylo na min. i nic się nie stało.. Nawet bylam zdziwiona, że tłuszcz nie śmierdział, i w ogóle.. SZOK!!!
A tak to nic nie udało mi się w małżeńskim zyciu spalić-w panieńskim (z 10 lat temu) spaliłam 2 czajniki, hehe.

aaaa -no i od czasu do czasu "za mocno" podduszę warzywa do obiadu (szczegolnie jak w tym samym czasie gotuje i piszę z Wami):-p:-D

reklama
m&m, ja nie pomogę :sorry2: mój gust na takie okoliczności jest bardziej tradycyjny, typu bigos, flaczki, bogracz itp ;-):tak:
gratuluje nowego - jakże udanego zakupu:tak:

roxy, nooo koleżanko gratuluje :-D:-D:-D:-D hihihi

kasica, łooo matko, to jak długo "sterylizowały" się rzeczy Roksanki? :shocked2::-D
z tym piciem samego mleczka miałam tak samo jak byliśmy w Polsce na święta.. mleczko i owocki tylko jadł :-:)-(

moniq, ten odkurzacz to na pierwszy rzut oka wygląda jak wiertarka ;-):-)
a ty dajesz małej rano kaszkę (no wiesz taką na gęsto, łyżeczką)? czy wy przez cały dzień na samym mleczku - oprócz obiadku i deserku?

Ostatnia edycja:
Do góry