reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

M&m,s...no,no,no potrawy brzmią smakowicie....:tak:
Ja wole sie w tej kwestii nie wypowiadać:zawstydzona/y::sorry2:

Nie uwierzycie co zrobiłam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Przypaliłam jajko dziecku do obiadu:zawstydzona/y::wściekła/y::zawstydzona/y::wściekła/y::zawstydzona/y::wściekła/y:

reklama
Moniqsan...nie za bardzo:zawstydzona/y::-D Po prostu postawiłam i sie gotowało...w międzyczasie przyszedł P pooglądać tenisa...to ja wykorzystując sytuacje poszłam do wanny;-)....leże sobie w błogiej ciszy...na to wchodzi P i mówi...wyłączyłem jajko bo już nie było wody i się kopciło:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::-D
Zapomniało mi się:baffled:

[
No i niestety z tymi wyszukanmi potrawami często jest tak, że brzmi to królewsko, a na wielkim talerzu dostajesz jakiś kleks z kompozycją z karmelu, gdzie Ty spodziewałaś się czegoś do jedzenia :-D

Nie interesują mnie jaja mew z dresingiem majonezowym z Lyonu z solą selerową (ostatnio oglądałam coś takiego w jakimś programie i polewałam się ze śmiechu ...)

jakąś normalną smaczną zupę, a nie "krem brokułowo-pietruszkowy z nutką fantazyjnej kolendry" :baffled: obiad elegancki choć klasyczny, nie żadne "małże św Jakuba zapiekane pod pierzynką maślano-szafranową z dekadenckim akcentem kolorowego pieprzu"

Ps. Nie wiem czy takie dania są, to moja szalona twórczość :-D

I love you,

będę się z tego polewać caly dzień a do popołudnia to na pewno!!!!!
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

MPo prostu postawiłam i sie gotowało...w międzyczasie przyszedł P pooglądać tenisa...to ja wykorzystując sytuacje poszłam do wanny;-)

....leże sobie w błogiej ciszy...na to wchodzi P i mówi...wyłączyłem jajko bo już nie było wody i się kopciło:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::-D

Ciebie też uwielbiam!!
noramlnie boski opis. :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

dobrze że nie wybuchło.:-D:-D:-D:-D

Moniqsan...nie za bardzo:zawstydzona/y::-D Po prostu postawiłam i sie gotowało...w międzyczasie przyszedł P pooglądać tenisa...to ja wykorzystując sytuacje poszłam do wanny;-)....leże sobie w błogiej ciszy...na to wchodzi P i mówi...wyłączyłem jajko bo już nie było wody i się kopciło:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::-D
doczytałam.....
koncówka jest super :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

leże sobie w błogiej ciszy...na to wchodzi P i mówi...wyłączyłem jajko bo już nie było wody i się kopciło:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::-D

No wiesz, tak to jest jak się nie ma kuchni za plecami kanapy :sorry2: (u mnie tak jest) :-p
No ale nie za ciekawa historia. Dobrze że M był, bo mogło się to skończyć mniej śmiesznie :huh:

Aga, no to widzę masz dobry gust :-p
A z tą dietą się nie przejmuj. Jak byś się tak bardzo trzymała zasad to po paru tygodniach powrtu do normalności przywitałabyś się z efektem jojo. A tak, może trochę wolniej, ale dojdziesz do celu. No i nie umrzesz ze zgredoty (ja jestem okropna jak chodzę glodna, albo nie mogę sobie szamnąć czegoś smacznego)

No i dziękuję za rady dotyczące dań.

cały czas myśle.

a z innego tematu, to kupiłam sobie taki mały ręczny bezprzewodowy odkurzaczyk. Zawwsze mi się wydawało że to taki wiecie "hit tv zakupów".
Nie kupiłam go oczywiście w tv markecie.
Ale jest to po prostu mój idol!!!!! dzieci po śniadaniu - masa płatków na ziemi okruchy i wogóle wyglada to jakby dzieci jadły z podlogi a nie ze stołu, tym bardziej że na stole czyściutko .... bo Maja "pozamiatala. :dry:

robię pstryk, minutka i jest czyściutko. nie bujam się z tą durną szczotką i szufelką.

Włoski po strzyżeniu Mikołaja. robię pstryk i nie ma śladu. normalnie mistrzostwo świata. Bo stoi sobie w kąciku, jest łatwo dostępny, wystarczy tylko sięgnąć, nie muszę się bujać z wielkim odkurzaczem.

reklama
Do góry