reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

... ponieważ nie dość że czekałam dziś pół godziny na tramwaj to w pracy mam dziś tylko 13 stopni. Już mam katar i boję się że się rozkracze. Napisałam dwa posty bo nie miałam więcej znaków do dyspozycji ;) miłego dzionka Kochane :*

reklama
Kasica - trzymam kciuki za powodzenie w badaniach i w Waszych planach.
Bedzie dobrze-wierzę w to.
No i ... gratuluję raczkowania. Moja dupke trzyma juz w gorze, ale boksuje nóżkami w miejscu :sorry2:
ale pełzając i turlając się nadrabia:-D (także Marzenko-nie jesteś sama z tym "problemem")

Aga do niedawna Roksana też się turlałam, moment pełzała (coś ok. 2 tygodni) a teraz nie poradnie raczkuje albo wręcz podnosi tyłek aby zaraz go opuścić i jechać po podłodze :szok: ale tak tylko na panelach

... ponieważ nie dość że czekałam dziś pół godziny na tramwaj to w pracy mam dziś tylko 13 stopni. Już mam katar i boję się że się rozkracze. Napisałam dwa posty bo nie miałam więcej znaków do dyspozycji ;) miłego dzionka Kochane :*

Confi miłego dnia w pracy... może na katarku tylko się skończy Trzymam kciuki, aby tak było ;-)

Confi mimo wszystko życzę ci miłego dnia ,i oczywiście myślę ciepło tak w granicach 30 stopni Pa...
Moniq ememensik czekamy na was .....

kurcze nie wyslwietliły mi się wszytskie posty ej o co kaman?????

więc nadrabiam 3 stronki

marzena80- wiesz już wczesniej rozmawiałam z dziewczynami i chyba chodzi o to, że mała nadrabia moją nieobecność , a z butli pije nie ma z tym problemu :-), no własnie, ale wiesz, że mojej szwagierki synuś ma ponad rok i tez się tyle razy budzi, może to rodzinne :confused:

kasia1208- kochana wiesz, moja maja czesto budzi się w nocy i pytałam lekarza, powiedział, że mamy wsadzic korki w uszy i przetrzymać ja, na co mój szanowny m, jak majka płacze mówi- nie kłóćcie się, mam daj jej jeść, bo nasz głodomorek jest głodny :wściekła/y:

monika1977- ojj to duzo zdróweczka dla synka , mam nadzieję, że szybko miną twoje problemy.... buziak

agakm- przeczytaj co napisałam wyżej do kasi1208

confi- kochana u mnie z pokarmem nie ma problum, jeszcze leci dużo, po 8 godzinach w pracy mała się naje i całą butlę odciągnę :-D Trzymaj się cieplutko kochana....... mnie wczoraj coś trzęsło ale 3 herbatki gorące z sokiem z bzu, czynią cuda ;-)

Cześć dziewczynki, pisze do was z telefonu i zapewnie będzie to najdroższy post w moim życiu ale co tam, chciałam bardzo podziękować za życzenia dla Damisia , wzruszyłam się bardzo :) tak szybko jeszcze: Tikanis na priv odpowiem ci jak wrócę do domu wieczorem dobrze? Na razie jestem w pracy. Aha, Aniu nie zostałaś sama, ja też jeszcze piersią karmie, dużo tego pokarmu nie mam ale by się poprzytulać wystarczy ;) dobra, kończę, bo już bateria mi siada. Dziękuję wam i proszę pomyslcie dziś o mnie ciepło...

Myślami jesteśmy z Tobą:-):-):-)!!!

uuuuu-no to nieciekawie masz w tej pracy...:-( Zimnica...brrrr...
Postaw sobie litra gorącej herbaty z cytryną i popijaj tak czesto jak tylko się da... :happy2:

miłego dnia :-)!!!
agakm- pewnie nie ma problemu, przenieś :-)

:-):-):-)

Dziewczynki,dziekuje za usunięcie tego wątku o ropce w oczku. Strasznie mnie drażnił. Wiem, wiem marudzę.

Confi ,aż mi się zimno zrobiło. Kobietko jak Ty wytrzymasz tyIe godzin w takim zimnie. Nie będziesz chyba cały dzien popijać herbatke bo iIe mozna pic.

reklama
Ankzoc - miłej pracy. Pamiętaj, że zawsze tu na Ciebie czekamy i ciepło myślimy o Was.
No i jak zwykle "przybijam Ci piątkę" ;-)

Moniko - prosze bardzo. Wsumie i tak ten wątek był przeniesiony do innego dzialu.

Kasico-no liczena to, że Jaga w końcu zatrybi "raczka"- póki co podciaga się o wszystko co się da... Ale spoko... Jeszcze sie "nachodzi" w zyciu :-D:-D:-D

Do góry