reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

Mmatysia ostatnio była,Moniqsan też:tak: Ale co z M&m,s:confused::confused::confused:

Nina....u mnie to samo,mała ma dwie maty na podłodze i koc...a i tak zaiwania po podłodze:baffled: Cała reszta jest beee:tak:

reklama
No i ja mam niskie meble to wstaje przy nich i w dvd wali rączką bo wtedy ciekawy dzwięk jest.
to mój wali rączką w klawiaturę i ostatnio tak uderzał że włączył radio w kompie ( ja nawet nie wiedziałam o jego istnieniu) a teraz to radio gra cały czas bo jest specjany kanał KIDS i lecą fasolki i takie tam :-D:-D:-D mały ma frajdę :-D
To wiesz co mój robił jak mała płakała w nocy a ja nie słyszałam....budził mnie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D przepraszam ale się uśmiałam jak t osobie wyobraziłam:-D:-D:-D:-D:-D:-D

confi
,wszystkiego najlepszego dla Damisia, 1000 buziaczków od cioci barmanki

:tak::-):-)

owca (gdziekolwiek jesteś) dla twojego Wiktora również życzę wszystkiego dobrego...

kasica, odważna i dzielna z ciebie dziewczyna :tak::tak:

Ale jestem wściekła ma M :wściekła/y:wiecie co zrobił wrrr młody zaczoł kwękać w nocy ja nie słyszałam a M poszedł i zrobił mu butle , normalnie jak usłyszałam że młody je to się zagotowałam ,
wrrrr też ym się wkurzyła :baffled:

To wiesz co mój robił jak mała płakała w nocy a ja nie słyszałam....budził mnie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
faceci....:baffled::baffled:

monika, fajnie że jesteś :tak:

a jakie badanie jeśli można wiedzieć ? Jakieś powikłania po poprzedniej ciąży ???

czeka mnie rezonans magnetyczny gdyż musze sprawdzić jak tam moi lokatorzy (guzy)
czy są dalej grzeczni bo jak nie to musimy sie wstrzymać a im nadać nakaz eksmisji i iść na operacje

Ale jestem wściekła ma M :wściekła/y:wiecie co zrobił wrrr młody zaczoł kwękać w nocy ja nie słyszałam a M poszedł i zrobił mu butle , normalnie jak usłyszałam że młody je to się zagotowałam , i gdzie tu wsparcie :no:

Kasia też bym się wściekła.... na szczęście mój M nie jest taki skory do dawania jeść w nocy poprostu nie reaguje....

nina dzięki ;-)

barmanko bo sie zaczerwienie:zawstydzona/y:

Dobra powoli szykuje sie do lekarza... na badania do tej paskudnej przychodni... na stałe będę popołudniu
Papatki

Kasia, Roxy - to ja Wam podaję rączkę.
jak Jaga zaczyna płakać późnym wieczorem, albo się wybudza, słyszę: "chodź, chodź tu szybko i daj jej cycka. Szybko!!! bo się rozbudzi!!!", albo: "no weź ją nakarm to będzie spała"... no coments..

Kasica - trzymam kciuki za powodzenie w badaniach i w Waszych planach.
Bedzie dobrze-wierzę w to.
No i ... gratuluję raczkowania. Moja dupke trzyma juz w gorze, ale boksuje nóżkami w miejscu :sorry2:
ale pełzając i turlając się nadrabia:-D (także Marzenko-nie jesteś sama z tym "problemem")

reklama
Cześć dziewczynki, pisze do was z telefonu i zapewnie będzie to najdroższy post w moim życiu ale co tam, chciałam bardzo podziękować za życzenia dla Damisia , wzruszyłam się bardzo :) tak szybko jeszcze: Tikanis na priv odpowiem ci jak wrócę do domu wieczorem dobrze? Na razie jestem w pracy. Aha, Aniu nie zostałaś sama, ja też jeszcze piersią karmie, dużo tego pokarmu nie mam ale by się poprzytulać wystarczy ;) dobra, kończę, bo już bateria mi siada. Dziękuję wam i proszę pomyslcie dziś o mnie ciepło...

Do góry