reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Aguś, jakbyś jeszcze mogIa wykasować z głównej strony wątek
o ropce w oku. Jakoś tak dziwnie wygIąda na samej górze ,na pierwszej stronie.Chyba,że się czepiam to opierdzieI:tak:

Tak :tak::tak::tak:, jeśli moje badania wyjdą dobrze to bierzemy się do roboty, nie wiadomo co będzie za rok więc jak tylko będzie można to wykorzystujemy szanse ;-)
a jakie badanie jeśli można wiedzieć ? Jakieś powikłania po poprzedniej ciąży ???
A ja mam pytanie...czy wychodzicie na spacery z dziećmi w ten mróz,bo ja powiem szczerze że nie,zaszyłam się w domku i kicham tą pogode:sorry2::tak:
Jak jechaliśmy z małą autem...to najpierw trzeba było je nagrzać,a potem szybko do środka:tak:
Czy ja przesadzam:confused::confused::confused:
Ja, a raczej dziadkowie wychodzą z młodym na spacerek, ale w południe i jak nie wieje, jak jest -10 do -15 to tak na 30, 20minut.
Kasica ,raczkowanie to jeszcze nic. Mój mały wstaje przy czym się da i gdzie się da. Oczy trzeba miec w tyłku zeby krzywdy sobie nie zrobił.:tak:
u nas to samo :tak::tak::tak:
mi się też bardzo podoba ten wózek, widziałam link na wątku wózkowym:blink:

Witajcie dziewczynki a ty Moniko w szczególności Muaaaaaaa;-)
Damianku wszystkiego najlepszego.

Ale jestem wściekła ma M :wściekła/y:wiecie co zrobił wrrr młody zaczoł kwękać w nocy ja nie słyszałam a M poszedł i zrobił mu butle , normalnie jak usłyszałam że młody je to się zagotowałam , i gdzie tu wsparcie :no:

Hej
Ja wczoraj oczywiscie usnełam karmiąc małego. Dzisiaj juz po kolędzie, M auto nie odpaliło, musiał po kolege dzwonić.
Mój Julo teraz ćwiczy siadanie ze stania, smiesznie wypina pupke, puszcza sie jedną rączką i bęc na pupkę. No i tak jak pisałyście najlepsze są kapcie mamy, albo kable. Na środku pokoju leży koc dla Jula rozłożony, a on cały czas po parkiecie zasuwa. No i ja mam niskie meble to wstaje przy nich i w dvd wali rączką bo wtedy ciekawy dzwięk jest. No i sznurki od rolety przy dzrzwiach balkonowych są fajne.

Kasica gratuluje raczkowania. I powodzenia w staraniach.

My jeszcze poczekamy parę lat. A własciwie to chciałabym znaleźć pracę na stałę no i Jula do przedszkola dać.

Moniko witaj! Gdzie byłaś

Oczywiście dla Damianka życzenia wszystkiego co najlepsze.

No i zapomniałam co miałam napisać. Aha o spacerach. My też w domku zabunkrowani i już mam tego dosyć.

Witajcie dziewczynki a ty Moniko w szczególności Muaaaaaaa;-)
Damianku wszystkiego najlepszego.

Ale jestem wściekła ma M :wściekła/y:wiecie co zrobił wrrr młody zaczoł kwękać w nocy ja nie słyszałam a M poszedł i zrobił mu butle , normalnie jak usłyszałam że młody je to się zagotowałam , i gdzie tu wsparcie :no:
To wiesz co mój robił jak mała płakała w nocy a ja nie słyszałam....budził mnie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Dziewczynki,dziekuje za miłe przywitanie.NormaInie same łzy ze wzruszenia mi Iecą;-).Kochane jestescie!!!
Ninko, nie było mnie bo starszak mi sie rozchorował. Wydarzyło się cos jeszcze aIe nie mogę tego napisac. Dzieki za troskę.

dziewczyny, a teraz mam taką "małą" prośbę - czy wszystkie sprawy dotyczące zmiany wózków, nowych typów, itd - mogłybyście zamieszczać w odpowiednim wątku (ułatwi nam to późniejsze szukanie, nowe mamy nie beda zakladały nowych watków, itd...)?
Zgodzicie się na poprzenoszenie postów dot. wozków z aktualnego wątku?
pewnie :-D
witaj Moniko, Ankzoc - ale milusio mi od rana jak Was wszystkie widze prawie w komplecie!!!
ja zaraz uciekam do pracy, do kawki was czytam :tak:

Też bym była zła !!!

Witaj Nina

A i by, zapomniała Monia super że już wróciłaś :tak::tak::tak: a jak dzieci ? Z Mikołajem już ok ???

Poza M&m`s i Moniq, Mmatysia też zaginęła :baffled:

reklama
Dziewczynki,dziecie mi zasneło więc ruszam ogarnąć chatkę i sama siebie.

Jeszcze jedno-m&m's i moniq nie ma ? (niby podczytywałam aIe jakos bezmysInie.)

Do góry